KOJE ZENE SU NAJLEPSE KAD SU U PITANJU ZNACI?

• Začetnik teme Začetnik teme IRRINA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za mene je svaki znak lep na svoj nacin.
Ovnice puno vise paznje posvecuju telu nego faci.Dobro gradjene i nekako odaju utisak snazne osobe.
Bikice su senzualne i putene (Letitia Kasta). Mazne.
Blizancice uvek imaju svoju neku furku, i stil, sto ima daje notu prepoznatljivosti. Nekako su sveze, bistre oci.
Racice su jako nezne, lepe, pravo olicenje nekadasnjeg poimanja device.
Lavice su bucne i upadljive, graciozne, ostave dojam da su lepse nego jesu.
Device imaju čistu i bistru lepotu, pravilne crte lica.
Vage su klasicno lepe. Sarmantne. Dopadljive.
Skorpionke imaju u sebi neku demonsku lepotu, magneticno privlacne.
Strelice - sportske zene. Ne vode bas preterano racuna o svojoj pojavi, ali opet odisu nekom bezbriznoscu i smeloscu.
Jarcice kao da kriju svoju lepotu.... Nemaju samopouzdanja u izgled, pa ga ne eksponiraju.
Vodolije... Neobicne lepote i svesne toga. Pomalo i narcisoidne.
Ribe poseduju pitomu lepotu. Lepe oci. Sto su starije sve su lepse, ako se preterano ne udebljaju.

boze kako glupa tema. moze zena imati sunce u znaku koji nije tipski lep, ali zahvaljujuci asc-u, mesecu i veneri biti izuzetno lepa. lepota zavisi i od posmatraca - onaj ko ocenjuje ima svoje standarde koji zavise od njegovih svetala (sunce i mesec) i venere i meseca (za slucaj da posmatra lepotu zene). naravno bice bitan i polozaj marsa, asc-a...

vidis psyho zbog ovakvih tema na ovom forumu se raspravlja o toj low level astrologiji.

mene zanima koje zene su najlepse kad je rec o horoskopskim znacima?vodolija ili vaga?

sto se izgleda tice to su najpre vage pa strelice.ali to je nebitno.ono sto je vazno je da kada muskarac ode u krevet sa zenom ribom on ne zeli da ide dalje....tako kazu
slicna stvar sa skorpionkama-mada su one sadisti pa ga nesvesno same oteraju iz postelje.
ali zato ribice umeju da ispune sve zelje,da se podvuku pod kozu i osvoje njegov duh tako da on zna,vidi da ona nije najlepsa ali ne ide dalje.........

A kakve veze ima boja ociju sa horoskopskim znakom???
Ja sam skorpija u horoskopu, i to za boju ociju mi svi govore, ali o5 zar to ima veze koji sam znak u horoskopu? Svaka osoba ima posebnu boju ociju i na neki nacin jedinstvenu, ne vezano sa znakom...
A da, moja drugarica ima bas cudnu boju ociju a Lav je u horoskopu...

Back