HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
Lepe su Blizancice to stoji samo sto im fali strasti. Ne mislim da su Skorpije najlepse mada ima lepih I kod njih![]()
kome bre fali strasti?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepe su Blizancice to stoji samo sto im fali strasti. Ne mislim da su Skorpije najlepse mada ima lepih I kod njih![]()

Теби женске планете нису у близанцима.kome bre fali strasti?
![]()

Теби женске планете нису у близанцима.

kome bre fali strasti?
![]()

Tako je, očigledno još nije upoznao nas.![]()

Koje planete tacno spadaju u zenske?![]()
Venera, naravno. To je planeta koja prikaziju postojanu tipicnu zensku stranu licnosti. Iz toga proizilazi da su najlepsi zenski znakovi, odnosno znakovi koji teze ka lepoti Bikovi i Vage.
Naravno, lepota je subjektivan pojam, ali po mom misljenju to su definitivno ljudi koji su Bikovi i Vage. Da bi to doslo do izrazaja u javnosti, potrebno je da imaju 5 kucu ispoljenu u odnosu na podznak. Venera u Ovnu ce dati energicnu devojku koja ce imati veoma aktivne pokrete, smeh, ostar pogled ratnice. Venera u Biku ce davati senzibilan pogled koji ocekuje osvajanje, cesto dugu kosu. Venera u Blizancima mladalacki izgled devojcice i inteligentne oci. Venera u Raku devojku neznih pokreta i bledolikog izgleda, a Venera u Lavu devojku koja ce sarmirati krupnim osmehom.

Ne znam jeli me to navlacis da ti odajem ovdje tajne astrologije,ili stvarno veze nemas,pa lupas nesuvisle stvari
Kada se gradjevinska zdanja(kuce,zgrade,mostove,tunele itd) budu gradili od zemlje crnice,od trave,busena zemlje,svega onoga sto simbolicki predstavlja Bik,onda ce arhitektura da bude pod vladarstvom Bika.Kakve veze ima Venera koja predstavlja i kolace,slatkiseizmedju ostalog sa betonom,armaturom,betonskim kontrukcijama (sve u simbolici Saturna).
Mozda ako arhitekturu posmatras i kao granu umjetnosti,pa estetksi izgled predstavlja Venera,ali samu stabilnost,kontrukciju Saturn.Za izradu stabilnih građevina koriste se materijali poput kamena, cementa, vapna, betona, mramora, keramike, cigle (sve Saturn) i metala (Mars). Spoj kamena (Saturn) i čelika (Mars) daje konstruktivan materijal velike čvrstoće (armirani beton).( u Jarcu su i Saturn i Mars jaki)
Od polja je naglašeno 4. polje zbog toga što su sve građevine direktno povezane s tlom i zemljištem (nekretnine) i 10. polje (nepokretnost)
Kod arhitetkta treba biti istaknut i Merkur, posebno u spoju s Saturnom (konstruktivni mozak) jer je to inače aspekt matematičara.[/QUOTE]
Meni jedino nisu napadnuti Merkur (3. stepen Jarca) i Saturn (29. stepen Vodolije) koji međusobno čine sekstil, pa sam najočajniji matematičar koga su nastavnici mogli da imaju. Sporo shvatam, a kad shvatim, brzo zaboravljam. Kod mene logičko povezivanje ide van odnosa među brojevima, povezujem slike i misli, ne marim za brojeve.
.[[/B]/QUOTE]
Meni jedino nisu napadnuti Merkur (3. stepen Jarca) i Saturn (29. stepen Vodolije) koji međusobno čine sekstil, pa sam najočajniji matematičar koga su nastavnici mogli da imaju. Sporo shvatam, a kad shvatim, brzo zaboravljam. Kod mene logičko povezivanje ide van odnosa među brojevima, povezujem slike i misli, ne marim za brojeve.
To i nije neki jak sextil,posto SA i Me nisu u sextilnim znakovima (mada ga sigurno ocrtaju),pa je jos i separacija.Moguce da imas nekih drugih aspekata u karti koji prave takvo stanje uma.Matematicki um se izgradjuje vremenom,ne mozes da znas ggradivo iz 8mog razreda ako si propustila ono iz 3 osnovne,ali bez obzira na sve naravno da ima milion prakticnih primjera koji negiraju astro simboliku.
Mozda ti je naglasen Uran ,ili Neptun(mozda jaka Vodolija ili Ribe u karti) ,pa ti je um ,razmisljanje,duh okrenut vanvremenskom,spiritualnom ,ili umjetnickom,brojevi,pravila,definicije,egzaktnost te ne zanima.
Evo jedan matematicar sa konjukcijom Saturna i Merkura u Ovnu
http://www.astrotheme.com/astrology/Albert_Einstein
Fulismo temu,necemo vise ovdje o matematici![]()
To i nije neki jak sextil,posto SA i Me nisu u sextilnim znakovima (mada ga sigurno ocrtaju),pa je jos i separacija.Moguce da imas nekih drugih aspekata u karti koji prave takvo stanje uma.Matematicki um se izgradjuje vremenom,ne mozes da znas ggradivo iz 8mog razreda ako si propustila ono iz 3 osnovne,ali bez obzira na sve naravno da ima milion prakticnih primjera koji negiraju astro simboliku.
Mozda ti je naglasen Uran ,ili Neptun(mozda jaka Vodolija ili Ribe u karti) ,pa ti je um ,razmisljanje,duh okrenut vanvremenskom,spiritualnom ,ili umjetnickom,brojevi,pravila,definicije,egzaktnost te ne zanima.
Evo jedan matematicar sa konjukcijom Saturna i Merkura u Ovnu
http://www.astrotheme.com/astrology/Albert_Einstein
Fulismo temu,necemo vise ovdje o matematici![]()
E a šta reče, koje su žene najlepše?
To pitam iz puke radoznalosti.![]()
E a šta reče, koje su žene najlepše?
To pitam iz puke radoznalosti.![]()
Glupo je tvrditi da su zene nekoga znaka obavezno ljepse od drugih,medju svih 12 znakova znam prelijepih,ali i ruznijih primjeraali eto ako bi se ja vodio nekim svojim iskustvom to su zene Sa Suncem u 1 dekadi Vage,kao i zene sa jakom Venerom bez obzira na sam znak ( Venera u Vagi,Biku i Ribama),mada sam nalijetao i na prelijepe zene sa Venerom u Djevici(klasicna ljepota)
Glupo je tvrditi da su zene nekoga znaka obavezno ljepse od drugih,medju svih 12 znakova znam prelijepih,ali i ruznijih primjeraali eto ako bi se ja vodio nekim svojim iskustvom to su zene Sa Suncem u 1 dekadi Vage,kao i zene sa jakom Venerom bez obzira na sam znak ( Venera u Vagi,Biku i Ribama),mada sam nalijetao i na prelijepe zene sa Venerom u Djevici(klasicna ljepota)
Baš si bezobrazan, pa navijaj malo i za nas Strelce, majku mu.
I moja Verera u Škorpiji se ne pika, i nema veze što je u konjukciji sa Neptunom, eeee razočarao si me potpuno.![]()
Baš si bezobrazan, pa navijaj malo i za nas Strelce, majku mu.
I moja Verera u Škorpiji se ne pika, i nema veze što je u konjukciji sa Neptunom, eeee razočarao si me potpuno.![]()
Strijelice su vise prepoznatljive po lijepom sportskom tijelu,posebno zadnjicu znaju da imaju lijepo oblikovanuali face cesto "ikonaste"
,uska glava,duzi nos,prav spicast,ili grcki profil kao kod Skorpija(Isidora Bjelica
)
Strijelice cesto zanimljivo imaju i tuzan pogled,spustene ocne kapke (to sam primjetio) Snezana Miskovic( Viktorija) bi bila pravi pripjer tipicne Strijelice,onakvih najvise znam.
Venera u Skorpiji je u padu,pa cak i Vage koje je imaju u Skorpiji,nisu toliko elegantne i zenstvene.
Sa Ve u Sco nemas jasu sliku sebe,pa koliko god da vrijedis potrebno ti je da ti drugi to povrde,jer je malo i samopouzdanje poljuljano.Najlakse je izmanipulisati Veneru u Skorpiji,napraviti je ljubomornom,dovoljno je pogledati drugu zenu na ulici i polude
![]()
Alal vera - pristojno mi je telo i ono što si pomenuo da je lepo oblikovano još uvek,Strijelice su vise prepoznatljive po lijepom sportskom tijelu,posebno zadnjicu znaju da imaju lijepo oblikovanuali face cesto "ikonaste"
,uska glava,duzi nos,prav spicast,ili grcki profil kao kod Skorpija(Isidora Bjelica
)
Strijelice cesto zanimljivo imaju i tuzan pogled,spustene ocne kapke (to sam primjetio) Snezana Miskovic( Viktorija) bi bila pravi pripjer tipicne Strijelice,onakvih najvise znam.
Venera u Skorpiji je u padu,pa cak i Vage koje je imaju u Skorpiji,nisu toliko elegantne i zenstvene.
Sa Ve u Sco nemas jasu sliku sebe,pa koliko god da vrijedis potrebno ti je da ti drugi to povrde,jer je malo i samopouzdanje poljuljano.Najlakse je izmanipulisati Veneru u Skorpiji,napraviti je ljubomornom,dovoljno je pogledati drugu zenu na ulici i polude
![]()
lice izduženo, prav i oštar nos, ranije mi je pogled bio tužan, sad je više urokljiv
doduše imam Veneru u 1. polju u Jarcu egzaktno sekstiliranu od Lilith a trigoniranu od Plutona i Urana.
Ja volim da dajem primer za Strelicu Milu Jovović ili Beatris Dal
Alal vera - pristojno mi je telo i ono što si pomenuo da je lepo oblikovano još uvek,lice izduženo, prav i oštar nos, ranije mi je pogled bio tužan, sad je više urokljiv
doduše imam Veneru u 1. polju u Jarcu egzaktno sekstiliranu od Lilith a trigoniranu od Plutona i Urana.
Ja volim da dajem primer za Strelicu Milu Jovović ili Beatris Dal
Pitala si me za moje misljenje,pa sve sto kazem ne znaci da i drugi treba da dozivljavaju kao ja
Mila Jovovic jeste pravilnih crta lica,sve na svom mjestu,ali fali sarma,zenstvenosti,bas zato sto joj je Ve u Sco,nekakva je "prazna",kao sto to i zene Skorpije mahom jesu (Demi Moor ja mislim da prije svakog filma ode do teretane da napuca misice da izgleda sto vise kao muskarac,pa Julia Roberts isto ptravilno sve,ali nekakva jalova ljepota,prazna,nista specificno na njoj,Meg Rayan itd) Ali Grace Kelly Skorpija sa Ve u Vagi je bila vec nesto drugo
Ova Strijelica mi se svidja jako
Nekakva je prirodna,na zemlji,a opet dovoljno slatka (baby face) i privlacna,a eto ima i Ve u Sco![]()
![]()
Nisam te ja pitala, ali nema vezePitala si me za moje misljenje,pa sve sto kazem ne znaci da i drugi treba da dozivljavaju kao ja
Mila Jovovic jeste pravilnih crta lica,sve na svom mjestu,ali fali sarma,zenstvenosti,bas zato sto joj je Ve u Sco,nekakva je "prazna",kao sto to i zene Skorpije mahom jesu (Demi Moor ja mislim da prije svakog filma ode do teretane da napuca misice da izgleda sto vise kao muskarac,pa Julia Roberts isto ptravilno sve,ali nekakva jalova ljepota,prazna,nista specificno na njoj,Meg Rayan itd) Ali Grace Kelly Skorpija sa Ve u Vagi je bila vec nesto drugo
Ova Strijelica mi se svidja jako
Nekakva je prirodna,na zemlji,a opet dovoljno slatka (baby face) i privlacna,a eto ima i Ve u Sco![]()
![]()
, samo sam se složila sa tvojim opisom