KOJE ZENE SU NAJLEPSE KAD SU U PITANJU ZNACI?

• Začetnik teme Začetnik teme IRRINA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne mozete tek tako reci da je neki znak vise a drugi manje lep,glavnu ulogu igraju aspekti :) Zene sa Plutonom u skorpiji u 1.kuci,mislim da fatalnije i lepse zene nema:D

Glupo je na osonovu Suncevog znaka odredjivati fizicki izgled,on cesce ovisi o polozaju Ascedenta (podznaka),polozaja Mjeseca (koji oznacava lice),pa je potrebno vidjeti dali osoba osim Sunca(znaka) ima jos neku od planeta u tom znaku,pa se onda moze pricati o naglasenosti tog znaka koji je dao takav i takav izgled.
Generalno je za "ljepotu"(zenstvenost,profinjenost,eleganciju) zaduzena Planeta Venera,pa kada pricamo o zenskoj ljepoti onda bi logicno najljepse trebale da budu osobe sa naglasenom VAgom,Bikom(Venera u Sjedistu)i Ribama (egzaltirana Venera)Ne moraju to da budu osobe sa Suncem u neka od ova 3 znaka,ali je dovoljno da jednoj Skorpiji Venera povjegne u susjednu VAgu,jednoj Ovci u bika,ili u Ribe i da takve zene sijaju.
Sto se tice Plutona i Skorpija,u Skorpiji je Venera u PAdu,i jako cesto zene rodjene u tom znaku (naravno ima izuzetaka) izgledaju jako grubo,koscato,jaci nos,jaca vilica,prazno,muskobarasto itd To je jos naglasenije ako je Pluton na ascedentu u Skorpiji,koji moze da da dozu sexipila,eroticnosti,to su cesto "vamp" zene,ali im fali profinjenosti,njeznosti,elegancije,sve ono sto prave dame treba da imaju.

Glupo je na osonovu Suncevog znaka odredjivati fizicki izgled,on cesce ovisi o polozaju Ascedenta (podznaka),polozaja Mjeseca (koji oznacava lice),pa je potrebno vidjeti dali osoba osim Sunca(znaka) ima jos neku od planeta u tom znaku,pa se onda moze pricati o naglasenosti tog znaka koji je dao takav i takav izgled.
Generalno je za "ljepotu"(zenstvenost,profinjenost,eleganciju) zaduzena Planeta Venera,pa kada pricamo o zenskoj ljepoti onda bi logicno najljepse trebale da budu osobe sa naglasenom VAgom,Bikom(Venera u Sjedistu)i Ribama (egzaltirana Venera)Ne moraju to da budu osobe sa Suncem u neka od ova 3 znaka,ali je dovoljno da jednoj Skorpiji Venera povjegne u susjednu VAgu,jednoj Ovci u bika,ili u Ribe i da takve zene sijaju.
Sto se tice Plutona i Skorpija,u Skorpiji je Venera u PAdu,i jako rijtko zene rodjene u tom znaku (naravno ima izuzetaka) izgledaju jako grupo,koscato,jaci nos,jaca violica,prazno,muskobarasto itd To je jos naglasenije ako je Pluton na ascedentu u Skorpiji,koji moze da da dozu sexipila,eroticnosti,to su cesto "vamp" zene,ali im fali profinjenosti,njeznosti,elegancije,sve ono sto prave dame treba da imaju.

Ja imam Pluton u skorpiji u 1.kuci,Sunce u lavu,Mesec u biku,Veneru u devici.....i sad ja nisam lepa zato sto mi je Venera u padu,pa ne moze se bas ni tako gledati sve preko Venere ...na primer meni je dala ravan stomak i ravnu dugu kosu sto je karakterisicno za znak Device,a ovaj Pluton mi je dao crne oci,jako prodoran pogled, par ljudi mi je reklo kad se naljutim da imam pogled ubice:D

Ja imam Pluton u skorpiji u 1.kuci,Sunce u lavu,Mesec u biku,Veneru u devici.....i sad ja nisam lepa zato sto mi je Venera u padu,pa ne moze se bas ni tako gledati sve preko Venere ...na primer meni je dala ravan stomak i ravnu dugu kosu sto je karakterisicno za znak Device,a ovaj Pluton mi je dao crne oci,jako prodoran pogled, par ljudi mi je reklo kad se naljutim da imam pogled ubice:D

Plution u 1 kuci,pa posebno u Skorpiji moze da da ostar,opasan pogled,taminiji ten,tamniju kosu,manji rast,jaci nos,vrlo cesto kukast(Pluton je olicenje ruznoce u horoskopu :D).Venera u Djevici moze da bude lijepa,da da pravilne crte lica,ali su te djevojke uglavnom beizrazajne,hladne,fali im sarma.Ne vjeruju u sretne okolnosti,partneri moraju bas da se potrude da ih uvjere da im je zaista stalo do njih,cesto biraju partnere "gore" od sebe,samo tako se osjecaju sigurne itd Dobro,ti si Lavica,pa je kod tebe Sunce ipak malo izrazenije u odnosu na tu Veneru,i mozda nisu bas takav "teskas" :D

Pa sad, Olga Kurylenko, Scarlet Johanson, Meg Rajan,pa stara garda Vivijen Li,Grejs Keli,Hedi Lamar, Jean Seberg,Gene Tierney,i da ne idem dalje ...ima tu jako mnogo ' najvecih lepotica Holivuda, tesko da mogu da se klasifikuju kao nekomercijalno lepe..:)
Sta znam ja znam dosta Skorpija koje uopste ne odaju vajb opasnica...deluju ko mace, a onda te lupe odnazad po glavi pa se pitas de si dosho kud si posho :lol:

Ууу Олга Кириленко је препрепрелепа. Е свака јој част што је Шкорпијетина :mrgreen:

Za fizicki izgled si sve pogodio,sem za visinu,visoka sam verovatno zbog Uran 120 Asc....Tacno je i da sam hladnog i povucenog karaktera,ljubav mi je uvek bila losa strana,mislim da tu nekako nemam srece,ali ovo sto kazes za ,,nizeg `` partnera,ne lici mi to na sebe,volela bih da je to neko isto uspesan kao i ja,mozda zato sto imam vladara 7.kuce u 10.kuci.:)izvinite sto sam malo off :)

Ууу Олга Кириленко је препрепрелепа. Е свака јој част што је Шкорпијетина :mrgreen:

Svaka cast i MAriji Serifovic sto je Skorpijetina:DSlicnih Skorpija znam najmanje 20.KAzu da Demy Moor(Skorpija) prije svakog snimanja ode do teretane da sto vise podsjeca na muskarca:D,da je Meg RAyan lezbejka,da su Juliu Roberts uzdigle zene prosjecnog izgleda,da ih tjesi,svojim prosjecnim izgledom.Jelena Tomasevic je Skorpija itd.Mogu da budu pravilnih crta lica,sve na svom jestu,ali fali zenstvenosti,sarma,njeznosti itd.
Ova Kirilenko mi se ne dopada ni najmanje ali ona ima Ne0Ve u Strijelcu,sto joj daje na fotogenicnosti,ima Sa0Mo u Djevici(Saturn vlada geometrijom pa pored Mjeseca cesto daje pravilne crte lica) itd

Za fizicki izgled si sve pogodio,sem za visinu,visoka sam verovatno zbog Uran 120 Asc....Tacno je i da sam hladnog i povucenog karaktera,ljubav mi je uvek bila losa strana,mislim da tu nekako nemam srece,ali ovo sto kazes za ,,nizeg `` partnera,ne lici mi to na sebe,volela bih da je to neko isto uspesan kao i ja,mozda zato sto imam vladara 7.kuce u 10.kuci.:)izvinite sto sam malo off :)

Pa Sunce(muz) ti je u LAvu,pa mora ad bude prepoznatljiv po necemu ;)Ali potajno ti ipak volis da on malo vise ovisi o tebi nego ti o njemu,tako se osjecas sigurnije ;)

Претпостављам *не* препознатљив по елоквенцији, научном раду и гласинама застрашеног комшилука да у стану има складиште U-238. :p

Pa moze i to,ako je Sunce u 1,8 ili 10 kuci( u kucama jakog MArsa :D)Posto je kod nje u 9 toj,onda moze da bude neki Indiana Jones,RAspucin,Fileas Fog itd ;)

Poslednja izmena:
Hahahaha :D meni je to Sunce u lavu u 9.kuci,pa sijam u obrazovanju..... ;)
Мени маки.

Ако није пуно да се пита, какви су аспекти сунца и која је научна област у питању? Је ли ти сунце најближе MC или има нека ближа планета која није транссатурн?

Back