Koje tri stvari vas najvise odbijaju u seksu?

Imam citavu listu stvari koje me odbijaju u sexu

...kada ne vodi racuna o higijeni :mad:
...kada ima carape u krevetu (to me posebno iritira):evil:
...mnogo konzervativan pristup sexu,nedostatak spontanosti :roll:
...sexualni les,koji samo lezi i ocekuje da sve odradis :mad:
...kada mi pokazuje sta je sve naucio gledajuci ***** filmove :roll:
...kada me ne dodiruje i ne ljubi dovoljno tokom sexa (kada mu je samo stalo do svog zadovoljstva) :mad:
...i poslednja stvar koje me strasno odbija i koju verovatno nikada necu shvatiti je kada posle sexa ,pobegne iz kreveta, kada nece da se mazi .To sam ja pocela da radim muskarcima :twisted:
(kad ne mozes da ih pobedis,pridruzi im se ;) ),i primetila sam da im se to nikako ne dopada,osecaju se nekako iskorisceno,bas me cudi... zasto ?:? :)

_honeybunny_:

...i poslednja stvar koje me strasno odbija i koju verovatno nikada necu shvatiti je kada posle sexa ,pobegne iz kreveta, kada nece da se mazi .To sam ja pocela da radim muskarcima :twisted:
(kad ne mozes da ih pobedis,pridruzi im se ;) ),i primetila sam da im se to nikako ne dopada,osecaju se nekako iskorisceno,bas me cudi... zasto ?:? :)

Sve navedeno, ali ovo posebno! :lol:

_honeybunny_:
poslednja stvar koje me strasno odbija i koju verovatno nikada necu shvatiti je kada posle sexa ,pobegne iz kreveta, kada nece da se mazi .To sam ja pocela da radim muskarcima :twisted: [/font]

kakav je to bre muskarac???sta je bolje nego posle sexa ususkati se kod devojke?nema bolje uspavanke od toga!
bolje ti je rpomenis co'eka

Back