- Poruka
- 12.955
mnogo si bate neupucen.to ni nije toliko do ne higijene.to su uglavnom neke gljivicne infekcije(nisu opasne)koje su dobijene prilikom sexa bez zastite.to je jos jedan faktor....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

),i primetila sam da im se to nikako ne dopada,osecaju se nekako iskorisceno,bas me cudi... zasto ?:?
 ),i primetila sam da im se to nikako ne dopada,osecaju se nekako iskorisceno,bas me cudi... zasto ?:?  

_honeybunny_:
...i poslednja stvar koje me strasno odbija i koju verovatno nikada necu shvatiti je kada posle sexa ,pobegne iz kreveta, kada nece da se mazi .To sam ja pocela da radim muskarcima
(kad ne mozes da ih pobedis,pridruzi im se),i primetila sam da im se to nikako ne dopada,osecaju se nekako iskorisceno,bas me cudi... zasto ?:?

_honeybunny_:poslednja stvar koje me strasno odbija i koju verovatno nikada necu shvatiti je kada posle sexa ,pobegne iz kreveta, kada nece da se mazi .To sam ja pocela da radim muskarcima[/font]
(kad ne mozes da ih pobedis,pridruzi im se),i primetila sam da im se to nikako ne dopada,osecaju se nekako iskorisceno,bas me cudi... zasto ?:?

Tvoj odgovor je super...al avatar ti...difrent from others...:kakav je to bre muskarac???sta je bolje nego posle sexa ususkati se kod devojke?nema bolje uspavanke od toga!
bolje ti je rpomenis co'eka
 8)
8)Mora da je pao sex sa Marsomjacques:ajde mante se filozofiranja o avatarima i bacajte se na neki sex sa puno zadovoljstva za obe strane8)

....
....

...ma jok bre ...ne skaci pred rudu
pa sa nestrpljenjem se to ocekujejacques:....

...ja ne znam kako se vi kontrolisete 8-)
 ...ja ne znam kako se vi kontrolisete 8-) 

Legendo,provalio si je...rastamann:Ovo je provereno neko anketiranje za Dove or somethin'

Da, jeste, al mogu da se kladim da si ti puno naucio iz ove dove ankete..tvoje stalno prisustvo ovde mi ukazuje na to..Mangup:Legendo,provalio si je...
opet gressis ;-)gossca:Da, jeste, al mogu da se kladim da si ti puno naucio iz ove dove ankete..tvoje stalno prisustvo ovde mi ukazuje na to..

Ok. Nek je tebi jasno, pa meni i ne mora..Mangup:opet gressis ;-)
Nista tebi nije jasno
 ?
?