HAD~
Aktivan član
- Poruka
- 1.787
Ja nisam znao ni da postoje jafa čajni kolutići, a možda i ne postoje jer ih nisam video u katalogu jafeI Jaffa su lepi. Posebno kombinacija čokolada i pomorandža.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam znao ni da postoje jafa čajni kolutići, a možda i ne postoje jer ih nisam video u katalogu jafeI Jaffa su lepi. Posebno kombinacija čokolada i pomorandža.
Ne, mislila sam na Jaffa napolitanke.Ja nisam znao ni da postoje jafa čajni kolutići, a možda i ne postoje jer ih nisam video u katalogu jafe
A ha!Pogledajte prilog 1637074Da sam juče umro ne bih znao da jafa ima ovoliko vrsta napolitanki, a to na slici nije sve. Imaju još neke tanke i plus njamb koji je isto napolitanke
Haha izgleda si gladna. Koje od ovih sa slike si probala?A ha!
I šta sam ja tebi skrivila pa me sada podsećaš? Šta???
Uh... ove Čoko narandža su najlepše! Uz gorku domaću kafu.
Cappuccino su mi malo gorke.
Šlag i čokolada su tako fiiiine, uz nes kafu.
I kokos su... mmm, taman.
O da, volim napolitanke.
To mi je najgori keks svih vremena.Šta fali čajnim kolutićima? Doduše jedini koji su odlični su štarkovi, ovi ostali su blago rečeno odvratni. Pogotovo oni što su kao talasasti u krug, a svuda se prodaju.
Kada su slatkiši u pitanju... uh.Haha izgleda si gladna. Koje od ovih sa slike si probala?
Ne, Soko Štark ima najbolje slatkiše.Mene duša boli što moram da vodim računa o liniji pa skoro da ne jedem slatko. A obožavam ga. Neki dan bio u slatkoj kući SL i gledam kakav mali raj. Ali ipak ništa nisam kupio.
Inače da napomenem da Lidl ima najbolje slatkiše. Ono je neverovatno.
A čokoladni petit beure? Ne znam kako se tačno zove, ali više ima čokolade nego keksa I oni su u vrhu što se tiče svislajona.Slatka kuća - oni cvetići punjeni eurokremom? uf! Ili ove štanglice sa voćem...
Pogledajte prilog 1637126Pogledajte prilog 1637127Pogledajte prilog 1637128
Sreća pa uveče nemam neki apetit inače...
Sad videh da je jadro Krašov proizvod. I kod nas 206 din što nije malo za jedne napolitankeGde ima te Jadro? Svi ih volite. A ja?
Pa taj petit mi je suv, osim kada je, pored toga sto je obložen čokoladom i napunjen filom. Da, to Swisslion ima.A čokoladni petit beure? Ne znam kako se tačno zove, ali više ima čokolade nego keksa I oni su u vrhu što se tiče svislajona.
A jeste. i štark dobar. Kada bi se uporedio štark, svislajon i lidl pitanje je ko ima više vrhunskih slatkiša.
Sve one čokoladice iz lidla koje su kopije bauntija, snikersa, tviksa, u najmanju ruku su iste ako ne i bolje od originala za duplo manje para.
A tek roleri, pa sve one bombonjere u celofanu na meru...
Pa ima. Moze da se nadje.Gde ima te Jadro? Svi ih volite. A ja?
Kad ti kažem, najviše šećera je u suvom voću. Grožđice su ti gore od, od, od 200 grama čokolade. Šaka grožđica
Ne raspravljaj se sa mnom, onako je kako ja kažem!
Ne pitam za cenu.Sad videh da je jadro Krašov proizvod. I kod nas 206 din što nije malo za jedne napolitanke