Pacho Herrera
Veoma poznat
- Poruka
- 12.096
Uvijek sam se pitala za koga to prave
Za mene, sine. Kao i rumenka, sladoled.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvijek sam se pitala za koga to prave
"K'o neka krava".Kao i rumenka, sladoled.
Ranije bilo više vrsta, kupinela, limunko i hladiša. Ostao samo KRALJ; rumenko."K'o neka krava".
Isto, nikako mi ne ide limun u napolitanke.Sve sem limuna.
Ima mnogo gorih keksova od napolitanki...cajni kolutici,na primer.Napolitanke su najsirotinjskiji slatkiš
sas limunom
Sve sem limuna.
Te sa limunom se jedu samo u kancelariji. Kada ti se smrkne pred očima i one su dobre.Kod mene na poslu vole i jedu neke sa limunom. Ukus je disaster, kao kad jedem stiropor.
Jok,...ostavljaju neki otužan ukus u ustima.Te sa limunom se jedu samo u kancelariji. Kada ti se smrkne pred očima i one su dobre.
Jedem ih retko, kada mi je kriza i da, u pravu si, baš su otužni.Jok,...ostavljaju neki otužan ukus u ustima.
Šta fali čajnim kolutićima? Doduše jedini koji su odlični su štarkovi, ovi ostali su blago rečeno odvratni. Pogotovo oni što su kao talasasti u krug, a svuda se prodaju.Ima mnogo gorih keksova od napolitanki...cajni kolutici,na primer.
O da! Pa onda uzmeš dva! Oba namažeš lepo eurokremom sa ravne strane, spojiš ih. Tako spojene umočiš u hladno mleko, pa u kokos. Nastaviš dok ne utrošiš svih po' kile. Moraš biti malo strpljiv... i posle nekih pola sata ih jedeš. Ufff!Šta fali čajnim kolutićima? Doduše jedini koji su odlični su štarkovi, ovi ostali su blago rečeno odvratni. Pogotovo oni što su kao talasasti u krug, a svuda se prodaju.
Meni su prelepi štarkovi i samo njih mogu da jedem. Suve i same onako, ali dovoljno je da umačem u čaj i mogu da pojedem celu kesuO da! Pa onda uzmeš dva! Oba namažeš lepo eurokremom sa ravne strane, spojiš ih. Tako spojene umočiš u hladno mleko, pa u kokos. Nastaviš dok ne utrošiš svih po' kile. Moraš biti malo strpljiv... i posle nekih pola sata ih jedeš. Ufff!
I Jaffa su lepi. Posebno kombinacija čokolada i pomorandža.Meni su prelepi štarkovi i samo njih mogu da jedem. Suve i same onako, ali dovoljno je da umačem u čaj i mogu da pojedem celu kesu