KOJE SU TI TRI ŽIVOTINJE NAJOMILJENIJE I ZAŠTO?

Pas-svi znamo vec zasto
Zec-neverovatno je kakvu lichnost imaju i kako mogu da budu izuzetni drugari i privrzeni ljubimci
Gepard-Neverovatna elegancija i neprevazidjena brzina,a takodje se lako mogu pripitomiti i nisu nemilosrdni ljudozderi
A bicu bezobrazna pa cu da varam i da nabrojim jos neke,posto je tri jako mali broj kada se radi o mojim omiljenim zivotinjama...

Hijena-svi je smatraju zlim bicem ali je zapravo vrlo pametna i timski organizovana zivotinja,a pored toga doprinosi odrzavanju higijene prirodnog stanista
Vuk-oni su mi prosto fantastichni i svaka druga rech u opisu je suvishna
Ma ja bre volim sve zivotinje skoro podjednako,tako da bih mogla da nabrajam do sutra

ria koliko koristis tuborg:lol:

Vrlo!!!!!!!!:mrgreen: Koristim ga svakodnevno vise puta!!!!:cool: Postoje cak i optuzbe za zloupotrebu od moje mame:rtfm:!!!!Kaze da preterujem u svakom pogledu:dontunderstand:!!!!! Doduse kako vreme prolazi tako i moje potrebe , na iznenadjenje svih ukljucenih u moj zivot,umesto da jenjavaju one RASTU!!!!!:worth::worth:
Pogotovo posle kampanje "POVUCI I POKRENI ZABAVU"!!!!!!!!!!
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
IZVINITE A JESAM LI VAM NAPOMENULA DA MI JE TUBORG MUZ( TO MU JE NICK)!!!!!

P.S. Vise ga volem brez ambalazu!!!!!!!!

Vrlo!!!!!!!!:mrgreen: Koristim ga svakodnevno vise puta!!!!:cool: Postoje cak i optuzbe za zloupotrebu od moje mame:rtfm:!!!!Kaze da preterujem u svakom pogledu:dontunderstand:!!!!! Doduse kako vreme prolazi tako i moje potrebe , na iznenadjenje svih ukljucenih u moj zivot,umesto da jenjavaju one RASTU!!!!!:worth::worth:
Pogotovo posle kampanje "POVUCI I POKRENI ZABAVU"!!!!!!!!!!
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
IZVINITE A JESAM LI VAM NAPOMENULA DA MI JE TUBORG MUZ( TO MU JE NICK)!!!!!

P.S. Vise ga volem brez ambalazu!!!!!!!!

I ja mislim da u ovom postu ima previse velikih slova

Back