Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
1. macke - tako su umiljate, razmazene, lencuge, a u isto vreme razigrane, hitre i spretne... ima milion atributa za savrsenstvo maca
2. konji - nisu bas kucni ljubimci, ali su predivni, pitomi i divlji, imaju tako dobrocudnu facu
A inace volim sve zivotinje(osim insekata i paukova, njih se plasim) :smile:
psi su ulizice...macke su licemeri (rekao jedan biolog...dopalo mi se...a ima istine u tome...)
volim i pse i macke...
i konje, i lisice, i vukove...i ptice, i kornjace...
insekata i paukova se plasim...imamo uskladjen odnos...izbegavamo se...
Insekti uvek imaju uskladjen, tj. vrlo blizak kotakt sa mojom papucom(toliko dusa je uzela) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Rakun!!!!Sa onom crnom sarom preko ociju i lopovskim hodom najaca je zver!Samo ga treba navaditi da skida zuto i svakom ce biti najomiljeniji kucni ljubima!!!!!!!!!!
Moj izbor je ovakav:
Velika bela ajkula - zbog svoje snage,moci,zbog nacina lova.Prema tim zivotinjama imam veliko strahopostovanje i jedna od mojih najvecih zelja je da me spuste u kavez sa velikom belom.
Kit ubica - Zbog svoje lepote,snage,moci.jednostavno zbog toga sto su jako lepe zivotinje.
Tigar - Zbog svoje lepote,snage,nemilosrdnosti,i zbog toga sto je najjaci od svih macaka.
Rakun - Prava je sunjalica,sa oniom crnom sarom preko ociju pravi je lopov, i najvaznije mozes da ga dresiras da sanira zuto a sad je u modi i belo ....