Corvus
Iskusan
- Poruka
- 6.683
Da ih pljeska po slabinama, da jure što brže. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidi Paula, tj Paulina je često ime kod Slovakinja. Nije srpsko ime, tj ne znam da postoji.Tačno sam znao, Paula, da u tebi 'čuči' Mađarica, makar delom!
U meni čuči, jednim delom, Tatar, fašista, onaj što voli da jaše... konje...![]()
Moja komšinica, Rusinka, bila Paulina.vidi Paula, tj Paulina je često ime kod Slovakinja. Nije srpsko ime, tj ne znam da postoji.
Pa ako su srpkinje najlepse na svetu podrazumeva se da su najlepse i u Srbiji?Ovo je već ne znam koja tema gde se pominju nacije.... gde su najlepše srpkinje... može kao zezanje, ali8 u ovoj državi žive svi, i bilo bi lepo da u temu upadnu i mađarice, slovakinje, itd što da ne? Ovako je ograničavajuća
sa divljim duhom? a opet pitomeMeh!
Lepota je u oku posmatrača?
Najlepše su one sa duhom?
Ili sa brda, ili su im preci jahali konje?
Još ako se poklopi, kao kod kozaka sa Urala?
Ne može. Zaboli nas ćošak jel se tebi i osuli sviđaju neke teme ili ne!Pa još ako nose i crvene čizmice i znaju da đuskaju?
Mislim, može katanac?
baš si bukvalista. to može katanac znači - sve smo najbitnije rekli.Ne može. Zaboli nas ćošak jel se tebi i osuli sviđaju neke teme ili ne!
Očito vas bilo šta oko reči na srpsko iritira.
Tema je iz kog dela su vam Srpkinje najlepše.
I sta je tu problem...
Ebe se autoru dal ce da ugodi temom tebi pauli i drvenim advokatima
Na krsti KATANAC znači ono što dobro znamo da znacibaš si bukvalista. to može katanac znači - sve smo najbitnije rekli.
tako to pišemo.
Vidim da si poslusao savete oko muvanjaNa krsti KATANAC znači ono dobro što dobro znamo da znaci
Opet ti sa glupostima.Vidim da si poslusao savete oko muvanja![]()
Na LjiSu KATANAC je deo opreme koji se odnosi na SM odnose.Na krsti KATANAC znači ono što dobro znamo da znaci
Ok
O tome pervertiti možete u temama za to. Ne spamujhe he
gde si se setio toga
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa znači tako
u jeeeeO tome pervertiti možete u temama za to. Ne spamuj
Kako to setio?he he
gde si se setio toga
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa znači tako
pervertituKako to setio?
Pa, kad ti je nesto stalno na pameti, ne moras da se setis, asocijacija je momentalna.
To kad sam ja dilosao nije razlog da spamujes. I da pominješ nešto što nije tema u ovoj temi. Spamovanje tema nije nigde dopušteno pa ni ovde.u jeeee
došao na ljis pre koju nedelju i sad postavlja pravila
ej bre
U ljubavi i seksu, pravila su vrlo rastegljiva.To kad sam ja dilosao nije razlog da spamujes. I da pominješ nešto što nije tema u ovoj temi. Spamovanje tema nije nigde dopušteno pa ni ovde.
O tome izvoli u sado mazo pa ori do zore
na ljisu je dopušteno. ako spamovanje budi erotsku maštu posebnoTo kad sam ja dilosao nije razlog da spamujes. I da pominješ nešto što nije tema u ovoj temi. Spamovanje tema nije nigde dopušteno pa ni ovde.
O tome izvoli u sado mazo pa ori do zore
Pervertiti i u parčetu torte vide erotikuna ljisu je dopušteno. ako spamovanje budi erotsku maštu posebno![]()