Koje su nacionalnosti deca Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera? Ja bih rekao da su Nemci bez obzira što ih je rodila Srpkinja. Otac im je Nemac, maternji jezik im je nemački i žive u Nemačkoj? Vaše mišljenje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema to veze, Predrag Stojaković je rođen u mestu u Hrvatskoj pa neće za sebe reći da je Hrvat zasigurno jer je izbeglica iz Oluje. A mislim da su rođeni u Nemačkoj, pojma nema zaista.gde su rođena deca?
mislim da možeš da dobiješ državljanstvo zemlje u kojoj si rođen, a možeš da tražiš državljanstvo i od nekog roditeljaNema to veze, Predrag Stojaković je rođen u mestu u Hrvatskoj pa neće za sebe reći da je Hrvat zasigurno jer je izbeglica iz Oluje. A mislim da su rođeni u Nemačkoj, pojma nema zaista.
Nisam pitao koje je su nacije ta deca nego koje nacionalnosti odnosno narodnosti.mislim da možeš da dobiješ državljanstvo zemlje u kojoj si rođen, a možeš da tražiš državljanstvo i od nekog roditelja
NemciNisam pitao koje je su nacije ta deca nego koje nacionalnosti odnosno narodnosti.
I ja tako mislim bez obzira što oni posećuju Srbiju kada su na raspustu.
Nema to veze gde je ko rodjen.gde su rođena deca?
Zašto tako misliš? Pa skoro 100 000 ljudi radi u fabrikama čije su centrale u Nemačkoj.znači neprijatelji
SvabeKoje su nacionalnosti deca Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera? Ja bih rekao da su Nemci bez obzira što ih je rodila Srpkinja. Otac im je Nemac, maternji jezik im je nemački i žive u Nemačkoj? Vaše mišljenje?
Ko da je bitnoKoje su nacionalnosti deca Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera? Ja bih rekao da su Nemci bez obzira što ih je rodila Srpkinja. Otac im je Nemac, maternji jezik im je nemački i žive u Nemačkoj? Vaše mišljenje?
Neki Rom ili Turčin koji se rodio u Nemačkoj nije sigurno Nemac po nacionalnosti.Nema to veze gde je ko rodjen.
Nacionalnost je u pitanju a ne koje državljanstvo imaju deca.Deca imaju prebivalište i u Beogradu , Srbija priznaje dvojno državljanstvo, bolje za njih da ne glasaju na lokalnim izborima, kada dođe vreme,
sra_ce im na Krsti.![]()
Mogu da budu i Nemci i Srbi.Nema to veze, Predrag Stojaković je rođen u mestu u Hrvatskoj pa neće za sebe reći da je Hrvat zasigurno jer je izbeglica iz Oluje. A mislim da su rođeni u Nemačkoj, pojma nema zaista.
Ako mu je otac Nemac, onda jeste.Neki Rom ili Turčin koji se rodio u Nemačkoj nije sigurno Nemac po nacionalnosti.
Nije onda uopšte Rom već Nemac koga je rodila Romkinja.Ako mu je otac Nemac, onda jeste.
Odakle mi da znamo da ti nisi pao sa Meseca možda? Ne možemo.kako mi da znamo da njihova deca nisu irvasi recimo ?
ne znamo
Pa mislim da ne mogu. Mislim da čovek može biti samo jedne nacionalnosti.Mogu da budu i Nemci i Srbi.