Alexandra9
Ističe se
- Poruka
- 2.601
mortishaaa:ZLOCO!!!!!Alexandra9:Znam jednu devojcicu tog godista, ali ona se sada igra sa barbikama...shala, nemoj mi zameriti...
![]()
![]()
![]()
ja?... ma kakvi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mortishaaa:ZLOCO!!!!!Alexandra9:Znam jednu devojcicu tog godista, ali ona se sada igra sa barbikama...shala, nemoj mi zameriti...
![]()
![]()
![]()
ne budi zlobna jos je malaAlexandra9:mortishaaa:ZLOCO!!!!!Alexandra9:Znam jednu devojcicu tog godista, ali ona se sada igra sa barbikama...shala, nemoj mi zameriti...
![]()
![]()
![]()
ja?... ma kakvi...
![]()
infidel:ne budi zlobna jos je malaAlexandra9:mortishaaa:ZLOCO!!!!!Alexandra9:Znam jednu devojcicu tog godista, ali ona se sada igra sa barbikama...shala, nemoj mi zameriti...
![]()
![]()
![]()
ja?... ma kakvi...
![]()
zato sto su malaAlexandra9:Pa i jesam mala... i necu nikad da porastem...Ne znam zasto se sva ova deca ljute kad im to kazu :? :wink:
infidel:ne budi zlobna jos je malaAlexandra9:mortishaaa:ZLOCO!!!!!Alexandra9:Znam jednu devojcicu tog godista, ali ona se sada igra sa barbikama...shala, nemoj mi zameriti...
![]()
![]()
![]()
ja?... ma kakvi...
![]()
sa tobom mogu da se svadjam uvekAlexandra9:infidel:ne budi zlobna jos je malaAlexandra9:mortishaaa:ZLOCO!!!!!Alexandra9:Znam jednu devojcicu tog godista, ali ona se sada igra sa barbikama...shala, nemoj mi zameriti...
![]()
![]()
![]()
ja?... ma kakvi...
![]()
Pa ti opet hoces da se svdjas sa mnom?Zar za danas nije bilo dosta? ...
![]()
Keeper:najbolje vishe nishta .........![]()
you have said enough.
Alexandra9:mortishaaa:ZLOCO!!!!!Alexandra9:Znam jednu devojcicu tog godista, ali ona se sada igra sa barbikama...shala, nemoj mi zameriti...
![]()
![]()
![]()
ja?... ma kakvi...
![]()
Ja ne vidim nista smesno :?mortishaaa:Alexandra9:mortishaaa:ZLOCO!!!!!Alexandra9:Znam jednu devojcicu tog godista, ali ona se sada igra sa barbikama...shala, nemoj mi zameriti...
![]()
![]()
![]()
ja?... ma kakvi...
![]()
![]()
![]()
![]()
hehe..... e pa ne moze svakoinfidel:Ja ne vidim nista smesno :?mortishaaa:Alexandra9:mortishaaa:ZLOCO!!!!!Alexandra9:Znam jednu devojcicu tog godista, ali ona se sada igra sa barbikama...shala, nemoj mi zameriti...
![]()
![]()
![]()
ja?... ma kakvi...
![]()
![]()
![]()
![]()
Sasha85:Ako je glupa,sto onda odgovaras na nju? :?
Bleak WinterFullMoon:A evo i zasto je glupa:
Zamisli da se svako pridrzava pravila,udje na ovu temu i kaze koje je godiste,i sta onda?
O cemu tu ima da se prica?![]()
Za takve podatke postoji profil i PP.
Bleak WinterFullMoon:Sasha85:Ako je glupa,sto onda odgovaras na nju? :?
Tema jeste glupa.Face it,Sasha!![]()
i ja istoMike girl:e.............89Natashica::wink: :wink: :wink:
Sasha85:Bleak WinterFullMoon:Sasha85:Ako je glupa,sto onda odgovaras na nju? :?
Tema jeste glupa.Face it,Sasha!![]()
Ma,bila glupa ili,zasto odgovara na nju ako joj je glupa? That the point...
A tebi su inace 99% tema glupe...
Electra:Samo sam primetila...ops:
nadam se da necu biti zabica zbog toga?
8)