Tinar
Veoma poznat
- Poruka
- 10.368
Shinoda:Nista licno, ali ima vas mnogo u poslednje vreme...mnogo lajete, a nista pametno da kazete!^Nikola^:Hmm....ja sam 91.....??? Sta je bilo, sta me tako gledate!? Pa, i ja sam tinejdzer! Ej bre, sta vam je!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Shinoda:Nista licno, ali ima vas mnogo u poslednje vreme...mnogo lajete, a nista pametno da kazete!^Nikola^:Hmm....ja sam 91.....??? Sta je bilo, sta me tako gledate!? Pa, i ja sam tinejdzer! Ej bre, sta vam je!![]()

:?MvS:Ti si prva koja je to rekla, bar sto se mene tice...Svi ostali mi kazu da sam po razmisljanjima mnogo zrelija od ostalih svojih vrsnjaka!

Ja kazem to isto! :?Tinar::?MvS:Ti si prva koja je to rekla, bar sto se mene tice...Svi ostali mi kazu da sam po razmisljanjima mnogo zrelija od ostalih svojih vrsnjaka!![]()

heh ko mi kazeinspirion:hanibal77:Tinar:Ma bre Hani je ovde VIP...![]()
Ma i ti si dobrodoshao... :wink:ops:
pedofil
Znas kako mene ne zanima koje si godishte!spring_storm:e bas me zanima sta vi mislite koje sam ja godiste ?

Tinar::?MvS:Ti si prva koja je to rekla, bar sto se mene tice...Svi ostali mi kazu da sam po razmisljanjima mnogo zrelija od ostalih svojih vrsnjaka!![]()
Ako mislimo isto, ona znaci: kome si uputila ono pitanje?MvS:Tinar::?MvS:Ti si prva koja je to rekla, bar sto se mene tice...Svi ostali mi kazu da sam po razmisljanjima mnogo zrelija od ostalih svojih vrsnjaka!![]()
Aj keve ti sta ti sad to znaci :? ?
I ja sam na to mislila...Shinoda:Ako mislimo isto, ona znaci: kome si uputila ono pitanje?MvS:Tinar::?MvS:Ti si prva koja je to rekla, bar sto se mene tice...Svi ostali mi kazu da sam po razmisljanjima mnogo zrelija od ostalih svojih vrsnjaka!![]()
Shinoda:Ako mislimo isto, ona znaci: kome si uputila ono pitanje?MvS:Tinar::?MvS:Ti si prva koja je to rekla, bar sto se mene tice...Svi ostali mi kazu da sam po razmisljanjima mnogo zrelija od ostalih svojih vrsnjaka!![]()
A meni sorry...!? :?MvS:Shinoda:Ako mislimo isto, ona znaci: kome si uputila ono pitanje?MvS:Tinar::?MvS:Ti si prva koja je to rekla, bar sto se mene tice...Svi ostali mi kazu da sam po razmisljanjima mnogo zrelija od ostalih svojih vrsnjaka!![]()
Jao pusti me prolupala sam...Nesto sam se istripovala. Mislila sam da je Tinar rekla, a ne Shinoda...Sorry Tinar.

Shinoda:A meni sorry...!? :?MvS:Shinoda:Ako mislimo isto, ona znaci: kome si uputila ono pitanje?MvS:Tinar::?MvS:Ti si prva koja je to rekla, bar sto se mene tice...Svi ostali mi kazu da sam po razmisljanjima mnogo zrelija od ostalih svojih vrsnjaka!![]()
Jao pusti me prolupala sam...Nesto sam se istripovala. Mislila sam da je Tinar rekla, a ne Shinoda...Sorry Tinar.
Ipak si me nazvala zhenom!![]()

:shock:Shinoda:I te kakav muskarac!!!!!![]()
:shock:
just kiddin'...Ok ako ti ja spadam u teen spirit :wink:XeNiA_nS:ma shta reche... sve sami tinejdzeri