Tinar
Veoma poznat
- Poruka
- 10.368
To sam se i ja pitala...
I Hoklice, ovo verovatno i jesu naj godine. Samo shto cemo to znati tek kad nas prodju... :wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tinar:I Hoklice, ovo verovatno i jesu naj godine. Samo shto cemo to znati tek kad nas prodju... :wink:
De ces medju nas decu, mozes otac da nam budes!TOM@X:Ja sam stari čika, ukrali mi bika... : )
*72
Cuti, da nije njih pocrklai bismo od smora!Tinar:A bre matorci jedni, chibe odavde...Kakvi ste, majke vam ga... Umesto da cutite vi se shirite ovde...
![]()
e dobro.necu vise kod vas(ja sam 77Tinar:A bre matorci jedni, chibe odavde...Kakvi ste, majke vam ga... Umesto da cutite vi se shirite ovde...
![]()
Meni je zivot sad posraniji nego ikada, ali iskustvo mi garantuje da ce biti jos gore, uvek moze gore!spring_storm:...dzabe nekima, sto su u tim "najboljim godinama", ako im je zivot bezveze...
Da nam nisi reko, nikad ne bismo pogodili!hanibal77:e dobro.necu vise kod vas(ja sam 77Tinar:A bre matorci jedni, chibe odavde...Kakvi ste, majke vam ga... Umesto da cutite vi se shirite ovde...
![]()
)
Ako ti tako kazes! :wink:hanibal77:bas cudno![]()
btw pogledaj profilja sam rekLA :wink:
Ajde hanibalka sta tu bunis decu sa tim nikom hanibalhanibal77:bas cudno![]()
btw pogledaj profilja sam rekLA :wink:
e ok.sad kad smo se slozile izbacicemo chicha tomaxaTinar:Ma moja zemljakinja je uvek dobrodoshla ovde... :wink:
Nemojte da ste tako prestrogi prema sebi!hanibal77:pa kad nema podforum "penzioneri"![]()
Tinar:Ma bre Hani je ovde VIP...![]()
Ma i ti si dobrodoshao... :wink:
hanibal77:Tinar:Ma bre Hani je ovde VIP...![]()
Ma i ti si dobrodoshao... :wink:ops:
Pridruzujem se cestitkama! :wink:Keeper:danas si se ispisao iz maloletnika, teen-ager si dok ne navrshish nine-teen.
srecjan rodjendan ;-)
Nista licno, ali ima vas mnogo u poslednje vreme...mnogo lajete, a nista pametno da kazete!^Nikola^:Hmm....ja sam 91.....??? Sta je bilo, sta me tako gledate!? Pa, i ja sam tinejdzer! Ej bre, sta vam je!