gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Ulepšaj je svojom sexipilnošću![]()
Ja toga nemam i jako sam ponosna na To
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ulepšaj je svojom sexipilnošću![]()
Ova tema je jako pogana
sto si ti osetljiva postala
Onda moraš na jedan tretman koji ti preporučuejemJa toga nemam i jako sam ponosna na To
Onda moraš na jedan tretman koji ti preporučuejem:
![]()
Хехехе, дивно! Сад и сама знаш где ти је сва памет, што те и чини привлачном. Јер мушкарци највише гледају код жена у гузуVelika je moja goozica teshko da je mogu dignuti iznad glave To jest da SE okrenem naopachke dok visim na drFetu)))))
Хехехе, дивно! Сад и сама знаш где ти је сва памет, што те и чини привлачном. Јер мушкарци највише гледају код жена у гузу![]()
Мада, поред свега, мене код тебе највише привлачи твој ник, назив... ПАРАНОРМАЛНА = ПАРА НОРМАЛНА![]()
Ниси ти "од јуче" .
А још гуза повећа, мхм![]()
Да, све мушкарце, кад се тиче женске гузеsvaka goozica ima svog mushteriju? Pi! Mogla sam zhiveti i brez tog saznanja
NIkada se namenski ne oblacim da bih nekog zavodila. Imam svoj stil: diskretno, svedeno, nenamtljivo, skromno, posteno i cestito. I kada sam bila Pevacica i sada. I kada sam igrala go-go i striptiz. Volim suknje, jeste mini i mini haljine, pripijene uz telo. Nekako se tada najbolje osecam. Mnogi mi zameraju na oblacenju, ali ja kazem neka pogledaju sebe. Posebno me nervira kada odem u crkvu pa se svi bece na mene i oni muskarci zablenu.![]()
Volim i kozu i krzno.