Koje perje nosite da bi došle do muškarca?

Koje perje nosite da bi došle do muškarca?

• Koketa/flertuša

• Majka Tereza/Ujedinjene nacije

• Vrla supruga i još bolja majka

• Seks bomba

• Intelektualka

• Sportistkinja/fitnes/pilates

• Bogatašica srednjih godina ili mlada tatina maza

• Udavača

• Umetnica

• Vernica/vrlina/ tradicija/100% Srpkinja

• Vredna radnica/studentkinja/postigla sve sama u životu

• Skromna/tiha/neupadljiva

• Duhovita

• Mistična (astrologija, feng šui, ezoterija)

• Rokerka/gotičarka/buntovnica/divlja

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja toga nemam i jako sam ponosna na To
Onda moraš na jedan tretman koji ti preporučuejem :lol: :

1385104_617242691703453_1160095786_n.jpg

Velika je moja goozica teshko da je mogu dignuti iznad glave To jest da SE okrenem naopachke dok visim na drFetu :))))))
Хехехе, дивно! Сад и сама знаш где ти је сва памет, што те и чини привлачном. Јер мушкарци највише гледају код жена у гузу :lol:

Мада, поред свега, мене код тебе највише привлачи твој ник, назив... ПАРАНОРМАЛНА = ПАРА НОРМАЛНА :lol:

Ниси ти "од јуче" .

А још гуза повећа, мхм :)

Poslednja izmena:
Хехехе, дивно! Сад и сама знаш где ти је сва памет, што те и чини привлачном. Јер мушкарци највише гледају код жена у гузу :lol:

Мада, поред свега, мене код тебе највише привлачи твој ник, назив... ПАРАНОРМАЛНА = ПАРА НОРМАЛНА :lol:

Ниси ти "од јуче" .

А још гуза повећа, мхм :)

:eek::eek: svaka goozica ima svog mushteriju? Pi! Mogla sam zhiveti i brez tog saznanja

:heart:
NIkada se namenski ne oblacim da bih nekog zavodila. Imam svoj stil: diskretno, svedeno, nenamtljivo, skromno, posteno i cestito. I kada sam bila Pevacica i sada. I kada sam igrala go-go i striptiz. Volim suknje, jeste mini i mini haljine, pripijene uz telo. Nekako se tada najbolje osecam. Mnogi mi zameraju na oblacenju, ali ja kazem neka pogledaju sebe. Posebno me nervira kada odem u crkvu pa se svi bece na mene i oni muskarci zablenu. :heart:

Kakva garderoba da bi se doslo do muskarca?
Nosis ono sto ti se svidja i u cemu se dobro osecas. Tada si svoj, prirodan i privuces tacno onoga koga treba. Samo tako saljes pravu energiju i kroz tvoju pojavu prepozna i nasluti vise...

A sta volim? Ne znam gde bih se gore pronasla...
Volim prvo stikle, nikako ravnu obucu.
Najvise volim haljine, ili potpuno uske ili mantil-haljine. Obozavam gola ledja.
Volim veeelike torbe.
Sesire, i leti i zimi.
Uske pantalone. Ne volim nista vrecasto, poput dimija i sl.
Volim sakoe ili kratke kozne jakne zasukanih rukava na sorceve.
Volim i kozu i krzno.
Dozvolim sebi nekada i neki teatralniji ispad.

Back