Transcend без проблема ми је годинама извлачио 17 mb/s.Ja najviše 11 što sam ikad video.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Transcend без проблема ми је годинама извлачио 17 mb/s.Ja najviše 11 što sam ikad video.
Nije neguce. Pa teorijski max je 60MBs kao što je za USB 3.0 10x više. U reali, ako vidiš 100 je odličan uređaj ali nema ih mnogo i poskupi su.Transcend без проблема ми је годинама извлачио 17 mb/s.
Zadnji ali zaista zadnji put/.....Brzina posle 2 % i posle 50 % posto....skoro pa ista....80Mb/s +Прикажи брзину после 25-30% а не 2%!
На 2% није испуцао SLC кеш!
To ti je odlično za flesku.Zadnji ali zaista zadnji put/.....Brzina posle 2 % i posle 50 % posto....skoro pa ista....80Mb/s +
Pogledajte prilog 1324306
Pogledajte prilog 1324307
Нормална брзина за средњу класу.To ti je odlično za flesku.
Nije fleska....Pobogu moram li sto puta da postavljam jedno te isto?To ti je odlično za flesku.
Ali prosli put si tvrdio nesto drugacije? Shizofrenija sta li...?Нормална брзина за средњу класу.
Моја, Silicon Power, од 128gb држи се на неких 100-120gbps а платио сам је око 10€.
Могуће је да има MLC меморијски чип?Ali prosli put si tvrdio nesto drugacije? Shizofrenija sta li...?
Tvrdio si-na 2 % i 50 ili ne znam koliko % pasce brzina. A kao sto vidis-NIJE! Dakle genije..?
Sam pitas sam odgovaras. Ako toliko puno znas ti mi kazi./ Mene to u prinicpu NE ZANIMA-cela stvar i jeste krenula od toga da:Могуће је да има MLC меморијски чип?
Шта да ти кажем?Sam pitas sam odgovaras. Ako toliko punn o znas ti mi kazi./ Mene to u prinicpu NE ZANIMA-cela stvar i jeste krenula od toga da:
za mene LICNO Samsung diskovi su ODUVEK bili nesto najbolje za ulozeni novac sto mogu kupiti. Brzi su, traju dugo....Itd.itd.
Drugo je bilo-nerealna pljuvacina po Sandisku-koji je, pored Toshibe jedan od boljih (opet-za uilozen novac)
nagledao sam se crknutih samsunga u opterecenim serverima, i to nakon 3 meseca crknu...stotine u servere.
Ko zna kakve su to kopije.nagledao sam se crknutih samsunga u opterecenim serverima, i to nakon 3 meseca crknu...
Kad ga koristis kuci, traje dugo, Kupio sam Patriot Blaze 2014. godine, samo fercera, na njemu mi je root particija.Samsung pravi najbolje SSD to nije nista cudno i ja kad budem nekad nadogradjivao definitvno Samsung.
Nisu kopije, to su serveri u americi i ssd-ovi koje stavljaju provajderi, znaci pro varijante...
Naravno ali ima puno kopija treba paziti.Kad ga koristis kuci, traje dugo, Kupio sam Patriot Blaze 2014. godine, samo fercera, na njemu mi je root particija.
Pisanje samo prilikom upgrade-a...
To je bilo pre par godina mozda naletela neka losa serija i ko zna sta su oni sve radili na tim serverima.Nisu kopije, to su serveri u americi i ssd-ovi koje stavljaju provajderi, znaci pro varijante...
U toj firmi sam radio do 2017. tako da za dalje nemam podataka, posto sam se bavio
drugim stvarima...
Ma evo ga surak, kupio kinston a400, nema nikakvih problema 2 godine… cuo sam samo da su Patrioti ovi sada losiNaravno ali ima puno kopija treba paziti.
Cuj, 24/7 upis. Vrlo brzo to ode… ne znam koji im je wear bio, to su oni prvi pro samsunzi...To je bilo pre par godina mozda naletela neka losa serija i ko zna sta su oni sve radili na tim serverima.
Ne bih isključio ni mogućnost da naši trgovci uvoze škart zarad ostvarivanja veće zarade.Нормална брзина за средњу класу.
Моја, Silicon Power, од 128gb држи се на неких 100-120gbps а платио сам је око 10€.
Tada je bila nova tehnologija 1 evro za 1 Gb tako se kretalo u pocetku znaci disk od 120 je bio 120 evra, ustvari to je krenulo negde 2009-2010 ako se ne varam tada je bilo najskuplje.Ma evo ga surak, kupio kinston a400, nema nikakvih problema 2 godine… cuo sam samo da su Patrioti ovi sada losi
i da se brzo kvare. Taj iz 2014. koji imam, to je bio sam pocetak SSD-ova, pa tako je kostao neverovartnih 100
evra za 240GB. Tad je SSD od 240+GB bio najmanje 200 evra...
MoguceNe bih isključio ni mogućnost da naši trgovci uvoze škart zarad ostvarivanja veće zarade.
Pa to što ti ne znaš je zapravo ključno pitanje. Ako kvalitetan SSD crkne u serveru, to je najverovatnije zato što nije rađen pravilan monitoring.Cuj, 24/7 upis. Vrlo brzo to ode… ne znam koji im je wear bio, to su oni prvi pro samsunzi...
Nema tu škarta, svi originalni brand name diskovi iste oznake su isti i ovde i na Madagaskaru i u Pekingu.Moguce