Holy1
Ističe se
- Poruka
- 2.671
Dobar dan.
Da li neko zna koje sve države su priznale našu Republiku Srpsku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar dan.
Slovenija je danas priznala Republiku Srpsku.Zašto postavljaš takvo pitanje, kad dobro znaš da Republika Srpska nije još priznata kao nezavisna država od bilo koga? To je, naravno, zato što ona još nije nezavisna. A ako obrnemo stvari, sve države koje su priznale BiH, priznale su i Republiku Srpsku kao njen deo.
Slovenija je danas priznala Republiku Srpsku.
Republiku Srpsku ni ne može niko priznati kad ona to ni ne traži, jer nije proglasila nezavisnost nakon potpisivanja Dejtonskog sporazuma.Zašto postavljaš takvo pitanje, kad dobro znaš da Republika Srpska nije još priznata kao nezavisna država od bilo koga? To je, naravno, zato što ona još nije nezavisna. A ako obrnemo stvari, sve države koje su priznale BiH, priznale su i Republiku Srpsku kao njen deo.
Tačno, RS ima puno međunarodno priznanje kao entitet unutar BiH.Све, које признају БиХ и њено уставно уређење признају и оба ентитета, па тиме и РС.
Republiku Srpsku ni ne može niko priznati kad ona to ni ne traži, jer nije proglasila nezavisnost nakon potpisivanja Dejtonskog sporazuma.
Misliš na one Srbe muslimane koji su nakon pada Osmanskog carstva pobegli za Tursku iz Srbije?Kako god oni su jedini srbi koji svoju zemlju nisu predali, za razliku od srba muslimana, srba hrvata i srba crnogoraca, pa i srba makedonaca....da ne govorimo o srbima s kosova....
Da, to je bio više odgovor za OP-a.To sam i rekao. Međutim, u budućnosti će biti, pa onda možemo da pričamo koje je države priznaju, mada bih ja najviše voleo da to budu one koje priznaju Srbiju, baš po današnjem modelu u BiH.
mislim na ove sada muslije koji su predali srpsku zemlju islamskoj drzavi i teroristima....Kako god oni su jedini srbi koji svoju zemlju nisu predali, za razliku od srba muslimana, srba hrvata i srba crnogoraca, pa i srba makedonaca....da ne govorimo o srbima s kosova....
Medjunarodnoj zajednici, tacnije zapadu nikako ne bi odgovarao rat usred Evrope.Mislim da je posredi nesto drugo, a to je da izazovu tenzije a potom i rat u Bosni. Dakle nemiri dolaze od uzrocnika spolja ...
Kako znas ?Medjunarodnoj zajednici, tacnije zapadu nikako ne bi odgovarao rat usred Evrope.
Logicno je.Kako znas ?
U dilpomatiji cesto nema logike, vec je u pitanju igra, ...Logicno je.