Bolje pitanje šta čeka Srbiji posle Aleksandra Vučića? Čeka je mukotrpna demontaža ovog sistema i vraćanje skupih kredita od kojih se krao državni budžet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na zalost, to se ne moze izbeci.Bolje pitanje šta čeka Srbiji posle Aleksandra Vučića? Čeka je mukotrpna demontaža ovog sistema i vraćanje skupih kredita od kojih se krao državni budžet.
Još 13 izgubljenih godina na putu ka normalnosti.Na zalost, to se ne moze izbeci.
I Japan je posle atomske bombe ponovo gradio Hirosimu
Pre bih rekao kao Musolini zato sto mi nemamo ni policiju ni vojsku.Čaušesku!
Ko psa!
Nema sanse, on je zavrsio u Srbiji za sva vremena.Čeka ga sudbina Mlađana Dinkića. Neosuđen, ni za šta odgovoran, možda čak jedno vreme deo neke nove vlasti gde bi bio predsednik neke minijaturne stranke, a na kraju, van medijske pažnje i pada u zaborav, član u više upravnih odbora banaka,NISa...
Која судбина чека Александра Вучића?
Čeka ga Dubai, mir i penzija sa pokradenim parama.
Vrućina je tamo, nije on navikao na to. Pre mislim da će pobeći za Rusiji i platiti Putinu reket za utočište.Čeka ga Dubai, mir i penzija sa pokradenim parama.
Ne verujem, nije on Zloba.Vrućina je tamo, nije on navikao na to. Pre mislim da će pobeći za Rusiji i platiti Putinu reket za utočište.
Ma Putin će mu pružiti zaštitu zbog love ne zbog simpatija. Ne prima ih Putin tamo zbog lepih očiju.Ne verujem, nije on Zloba.
Putin ga ne podnosi.
UAE ili u krajnjem slučaju Venecuela su mu krajnje destinacija.
Možda čak i Kina.
Ma Putin će mu pružiti zaštitu zbog love ne zbog simpatija. Ne prima ih Putin tamo zbog lepih očiju.
I stalan strah da će da ga isporuče. (sve i da uspe da pobegne).Čeka ga Dubai, mir i penzija sa pokradenim parama.
E on ce biti prvi ako ne pobegne.Nikome ni iz jedne prethodne vlasti nije suđeno među domaćim sudovima pa neće ni njemu.
Da nije bilo Haga, Zloba i njegova kamarila bi bili oslobođeni.
Isto će tako biti i sa ovima sada.