- Poruka
- 85.826
mozes da je izvedes u setnju i da slika bude celokupna uzmes i ona dva kineska kuceta sto se prevrcu pa ih vezes i prodefilujes tako sa devojkom i ljubimcima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И најбоља страна ове пластичне је то што неће да ти каже "ја ти кувам, перем, пеглам.." и оно чувено "децу сам ти родила"

a u pozadini muzikamozes da je izvedes u setnju i da slika bude celokupna uzmes i ona dva kineska kuceta sto se prevrcu pa ih vezes i prodefilujes tako sa devojkom i ljubimcima
a kad se potegne to okok dece, onda ide ono ti si samo napravijo, ja sam rodila i sve ostalo...

ja neznam što to odma nije uradijo...aj udeni ti anketu gore,da li bi ste karnuli gumenjaru da ne i to
Bilo je to u nekom filmu/seriji... Ti si se trudio pola minuta a ja ih nosila devet meseci...![]()
))jeli...a el se usmrdi na suncu...?
))

e al pazi. ima to neku char sa filozofskog aspekta. tipa svasta se moze sa time.
zamisli trenutak kad tehnoloske mogucnosti dozvole da imas 101% real ribu a nije prava. i onda ti dodje da kao intro uzmes ribu zavezes je sajlom oko vrata i zakacis na kuku i vozas je tako
i pogledas u retrovizor pa zaurlas who da boss biach haha
ili pozoves ortaka na dubl i izvedete ribe i przite ih brenerom

kakvih ovde tupana ima, tupi su i za ove plasticne a ne za prave zene. palishe tupani glupani.![]()