гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
sto ce ti pare?Ако ћемо да се зезамо капетан прекоокеанског брода, има пара а никад није код куће.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto ce ti pare?Ако ћемо да се зезамо капетан прекоокеанског брода, има пара а никад није код куће.
Nije ni meni, ali lozim se na sisate plavuse, kad sam joj video kolke su joj sise, nisam mogao oci da odvojim :>Pja sam 2002 imao 10ak megabita, nije mi padalo na pamet da se zenim
svakako daleko od umjetnosti, ne znam ni jednog barem malo umjetnicki nadarenog programera, sve go robotCuj, timski rad, ali svako radi svoj deo posla, a neko preko 50% projekta odradi sam i obuci ostatak tima, ko sto sam ja u RT-RK :![]()
lozim se i ja, al najvise volim kad odu svojoj kuciNije ni meni, ali lozim se na sisate plavuse, kad sam joj video kolke su joj sise, nisam mogao oci da odvojim :>P
A znam to...Cuj kad sam dobio broadband internet 2006 za 1. januar, samo sam napisao programer, neozenjen i godiste na icq, i za nekolko dana sam imao 3 kandidatkinje
Ona koju sam izabrao mi je sadasnja zena :>P
37 godina, vreme bilo da se zenim. Sto sam do tada ludovao, ludovao sam...lozim se i ja, al najvise volim kad odu svojoj kuci)
Cekaj, kad osetis breme starosti :>Pda mi je ova pamet zensko mi nikad u kucu uslo ne bi na duze od par dana))
dobroTi kilavi štreberi ume da iznenade, itekako![]()
Певачица. Ложим се на певачицеposto sam doziveo sizofreno cepanje jer sam sam sebe nasmejao jednim postom pitanje je
vas partner je idealan ako je koje profesije ?
pu prvi...kuvaricai bicemo bucmasti veseli i srecni
Певачица. Ложим се на певачице
Ма јок. Не волим познатеHoce broj Tanje Savic ?
imam dozvolu njenu da delim dalje obozavaocima![]()
hoćeš da kažeš ako se zaljubiš u ženu koja nije kuvarice nego krojačica ništa od ljubavi? eeevas partner je idealan ako je koje profesije ?
hoćeš da kažeš ako se zaljubiš u ženu koja nije kuvarice nego krojačica ništa od ljubavi? eee
taman poslanego gadacija najomiljenijih profesija
nisam se ja salio za frizerku , bila je jedna ...uffff... svasta znala da radi
nakon sto me isfenira![]()