Koja kola vozis , frajeru ?

• Začetnik teme Začetnik teme Vragolasta Amfibija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vragolasta Amfibija:
Svi se ko nesto trte ja imam ova ,,,ja imam ona kola....a to su u stvari sve krntija do krntije nasledjene od oceva dedova ili ujaka ( ova zadnja narocito su specificna jer su puna stvrdnutih belih fleka)...a vi iih kao uredjudjete,stavljate neke spojlere,,ko neke auspuhe,,budzite,,,

Dakle...koliko su matora tvoja kola i od kog rodjaka si ih nasledio?

I minus koliko riba si kresnuo u njima...

a da....koje boje je embolija na presvlakama?

Moram ti se pohvaliti da mene voze u autu...Na ovo drugo ti nemogu odgovoriti poshto sam uvek bio pristojan i nehedoh devojke degradirati po kolima...A ovo tretje tek na njega nemogu nishta retji..

Frajerko, ja vozim traktor IMT crvene boje. Pozadi sam nabudžio prikolicu u koju moze da stane dva tuceta ovaca ili odgovorajuća količina pripadnika sleta "čobanu u pohode".

Stranice prikolice sam oslikao prozorima iz čobanskog života: scena 1: čoban ubija zlog vuka, scena 2: egzaltirane ovce ga nose na ramenima, dok mlade čobanice za njim uzdišu, scena 3: čoban pije rujno vino, pola pije pola Šarovu daje.

Imam i priključnu kosačicu i još neke priključke, ali neću više da se hvalim.

jao hotdog,,,to je ko lepo..hehe bas je lepo...fali senf mozda bi ga malo peckalo,a?

uuuuuuuu

pa vi ste ovde najvece face koje su se prijavile na takmicenje za najkrsh foruma ! :)

slikovito,slikovito nema sta.

ali...nista bez radio-kasetofona selotejpom prikacenog pored volana !
to kad nabavish..javi se LUZERU !!!!

Niko vise ne vozi ficu za jednokratnu upotrebu, pa ga posle ostavi pored reke, da mu drustvo prave crknute svinje i krave i po koji sporet na drva.
To su bili dani. Vise bilo fica no kupacha. Ovi uvozni strendzeri, kad im se pomene neki plitak potok, neka "bistra" recica ili jezerce nece ni da cuju.Ne daju se tako lako.

da bre..danas se i kola profinila navikla samo na asfalt...

.volga je,bato,bila..volga !!! lim debeo 1 cm !!! ko blindirana...

a danas malo te cvrknu,op 50 evra za peglanje ( buhuhu...licno sam pogodjena tom nedacom)

=RODMAN=:
za sada vozim Kiu Sephia 1900 cc 2000 god. nisam je nista budzio al planiram bar Kn filter zatamnim stakla i muziku .... Ali stavio sam nove presvlake ! Nisam jos nista privodio u kolima al nadam se da ce da bude nesto :)

sad videh ovaj interesantni post :shock:

nekotj sam cula : jbt !!! ovi japanci ne da prave kola !!!1 ubijaju !!! sve osim kije sefije :lol:

tako sam cula majke mi

E ali shto imam bicikl...ima neonku zelenu,muziku,trkacki volan.....to je cudo od bajsa...ide 48(toliko ja mogu)pravi trkacki iz 79.....jedina stvar na koju sam bash ponosan....danski bajs orginal posle ga sam doradio...........ebesh kola bycucle rulez....

Back