Koja kola vozis , frajeru ?

• Začetnik teme Začetnik teme Vragolasta Amfibija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ti si bre plesu(ne znam kako se zoves) uobrazio da si neki frajer ovde,a?
da tako lomis srca ovde po forumu??

pazi malo sta radis namo neki ljubomori muz da te poseti ili neka forumashica da ostane bez temenog dela kose

A pre fordeta sam vozijo...Ladu Njivu...sto sam tu yebavao ******...ona karavan,pa mesta u gepeku koliko 'oces.
Ma VA nista ti ne brini za tudje muzeve...nisma ja kriv sto oni nisu aktivni. A ionako i oni yebavaju klinke od po 18-19 god.pa nemaju vremena da me jure. Jer mnogo vremena potrose pravdajuci se sto im se nije digo.
Za to vreme ja okrenem nekoliko krugova.

...nemam ja kola...ali imam stojadina...kada nagazim do daske cuje se kao spaceshuttle.....i levo krilo preti da otpadne...
...prvo vuce malko u levo...do prve rupe,onda se predomisli i naginje vise na desno...inace je sasvim ok....
...a i trosi dva'es litara po gradu...plina doduse ali dva'es litara je dva'es litara...
...ali ja ga volim kao da je pravi auto...

Vragolasta Amfibija:
Svi se ko nesto trte ja imam ova ,,,ja imam ona kola....a to su u stvari sve krntija do krntije nasledjene od oceva dedova ili ujaka ( ova zadnja narocito su specificna jer su puna stvrdnutih belih fleka)...a vi iih kao uredjudjete,stavljate neke spojlere,,ko neke auspuhe,,budzite,,,

Dakle...koliko su matora tvoja kola i od kog rodjaka si ih nasledio?

I minus koliko riba si kresnuo u njima...

a da....koje boje je embolija na presvlakama?

E svaka cast za ovo. Ko kad dva cigana uporedjuju dva stara lonca.

Istina da mi ides na zivce ali ovo je najjaci zakljucak koji sam video na forumu.

...od askurdjela...znas taj stojadin je pod zastitom familije(kao sto su neke kuce pod zastitom drzave)...
...ako bi hteo recimo da mu zamenim presvlake potrebno je odobrenje najstarijeg zivog clana familije...
...a ako bi se drznuo da mu recimo uradim generalnu ili ne daj boze da ga prefarbam...
...potrebno je zasedanje porodicnog vrhovnog saveta i dvotrecinska vecina glasova...

Back