Koja je svrha kupati se ako nikad nećeš imati seks?

Čiki je jasan. Ali ti si vidim specijalno zapeo za zakonsko regulisanje smrada koje sam spomenula da bih volela da postoji lol, ne brini neće to nikad biti uvedeno, ljudi će moći slobodno da smrde koliko im je volja 🤣

Drugarice, sestro, koleginice, ne možeš sprečiti i kazniti ljude ako udju znojavi u bus. Ne zato što sam ja jedan od takvih već zato što ne postoji način za to.😁

Ne znam jel trol tema ali ajd. Pretpostaviću da nije.
Kupaš se zbog sebe, jer voda osim što odnosi prljavštinu odnosi i umor, lekovita je.
Stari ljudi uglavnom smrde zbog lekova koje koriste a ne što se ne kupaju.
Mi ovde potcenjujemo dostupne stvari koje drugima nisu.
Voda, struja, uvek topla voda. Da moraš da donosiš vodu sa tamo nekog brda i da je greješ
onda da i razumem . Ovako sve na dohvat ruke.
To isto kao kad kažu prala sam veš. Mašina je prala , ti si samo stisnula dugme.

Žene upravo to i vole kod muškarca da miriše na zver, to im je usađeno u psihu još iz vremena praistorije. Pogledaj samo kako čupaju sebi dlake a pale se na maljave muškarce. Potpuno kontradiktorno.

Ja sam najbolje komade odvajao znojav. To ih pali. Ako ti kažu suprotno znači da nisu zainteresovane ili da bi jednostavno menjale partnere i traže neki razlog.

Као и о свему другоме, јако недотупаво размишљаш.

Овако треба (чух ово од једне пријатељице):
"Волим ознојено мушко, али не од спорта, копања и слично ..!"

Увек мораш да будеш спреман за потенцијални секс.

Ја сам тако, раније, кад год изађем, у џепу имао један кондом, за сваки случај. Ако се деси неки секс.

И био сам спреман у сваком тренутку.

И ти се купај редовно, да би био спреман за секс, или макар упознавање неке девојке.
Ако те ухвати неспремног, остаћеш сува кујца.

Ти си од оних што имају дугачак нокат на малом прсту, јел'да ?!

Као и о свему другоме, јако недотупаво размишљаш.

Овако треба (чух ово од једне пријатељице):
"Волим ознојено мушко, али не од спорта, копања и слично ..!"

Девојкама и женама је најбитније да мушкарац није Ћаци.

..и водити осталу личну хигијену? Главни разлог за одржавање хигијене је срамота од других и од друштва, али ако немаш секс чему све то? Која је корист од тога за неког ко никад неће имати секс? Немаш интимне односе, чему онда прање тела и интимних регија? Ако смрдиш мало у аутобусу јесте да је срамота али ништа не губиш, ти други људи те не хране и не можеш да изгубиш секс који ти није понуђен. Нису многи старци луди што се не купају, они немају секса, а и свакако су животно мудрији и боље знају животне приоритете без обзира на то колико год ми млади мислили да смо паметнији (ми млади смо само усијане главе), од њих треба учити.

Koja je svrha da jedeš ako svakako moraš da umreš?

Jedeš/yebeš...svejedno.:)

..и водити осталу личну хигијену? Главни разлог за одржавање хигијене је срамота од других и од друштва, али ако немаш секс чему све то? Која је корист од тога за неког ко никад неће имати секс? Немаш интимне односе, чему онда прање тела и интимних регија? Ако смрдиш мало у аутобусу јесте да је срамота али ништа не губиш, ти други људи те не хране и не можеш да изгубиш секс који ти није понуђен. Нису многи старци луди што се не купају, они немају секса, а и свакако су животно мудрији и боље знају животне приоритете без обзира на то колико год ми млади мислили да смо паметнији (ми млади смо само усијане главе), од њих треба учити.

туширај се синко то је добро ради много чега

туширање рецимо и смирује...

не мораш вујек сапун користити, чак се и не препоручује сваким даном

рецимо сваким другим , довољно је и водом ...

сапун суши кожу не треба претеривати

(овде не мислим на руке, њих обавеѕно пери и сапуном, а ако ти се суше ондак ористи неку кремицу)

Back