- Poruka
- 131.358
ne pricam..ponekad malo bacim provokaciju da se zalaufa pricasto onda pricas o politici? nemas pojma teraj dalje a ne ovo blamiranje za platu botovsku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne pricam..ponekad malo bacim provokaciju da se zalaufa pricasto onda pricas o politici? nemas pojma teraj dalje a ne ovo blamiranje za platu botovsku
ja sam tabista .. uvek gledam samo sebeDakle, Tab je i zvanicno potvrdio da je SNS bot, lojavista.
ne pricam..ponekad malo bacim provokaciju da se zalaufa prica![]()
ja sam tabista .. uvek gledam samo sebe![]()
da se kladimo da i kad dodje do smene vlasti da ce pink biti i dalje najjaca tv i da ce mitrovic i dalje medijski vladati srbijom... што би се рекло Митровићћћћћћћћћ
Da.ja sam tabista .. uvek gledam samo sebe![]()
Da, ustavna ljudska prava protivnika teroristicke diktature se krse kada policija stiti SNS ubice sa fantomkama, a ne njih.e da..kad to rece..obe strane
juce slusam na N1 nekog na ulici i zali se kako im je ukinuto ustavno pravo slobode kretanja i ne mogu da prodju jer kordon policije brani prolaz..
a sta je sa blokadama puteva?..da li i one krse ustavno pravo ljudi da slobodno idu? ili postoje dupli arsini.. blokaderi mogu da blokiraju ali njih ne smeju?
i sad slobodnmo reci da sam caci.. zabole me
da si manje ostrascena shvatila bi sta govorim.
To umeš i saam. Fore radi.
a sto bih brisaop sam da je frederik idiot kad to mislimTo umeš i saam. Fore radi.
Kad se izgubi poverenje, teško se vraća.
da se kladimo da i kad dodje do smene vlasti da ce pink biti i dalje najjaca tv i da ce mitrovic i dalje medijski vladati srbijom.
ne znam za toДа се кладимо да баба Цока има сестричину
A haa sto bih brisaop sam da je frederik idiot kad to mislim
sad ce opet da me brisu
![]()
Ubutace opasnu lovu u drzavu da bude tu, mozda i prepise pola hrama nekome.da se kladimo da i kad dodje do smene vlasti da ce pink biti i dalje najjaca tv i da ce mitrovic i dalje medijski vladati srbijom.
To umeš i saam. Fore radi.
Kad se izgubi poverenje, teško se vraća.
neka,.. i mene će,..a sto bih brisaop sam da je frederik idiot kad to mislim
sad ce opet da me brisu
![]()
ne treba..samo ce obecati isti tretman koji sad ima snsUbutace opasnu lovu u drzavu da bude tu, mozda i prepise pola hrama nekome.
Cilj opravdava sredstva.Што мислиш да је 'поверење' битно ....
Крста је преживела толико 'промена'
Највећа посећеност је била док је гајила усташе .. а сви су као осице долазили да ратују са усташама
Крста је врло слична фарми ... Остало је пар ријалитија .....
Cilj opravdava sredstva.
e da..kad to rece..obe strane
juce slusam na N1 nekog na ulici i zali se kako im je ukinuto ustavno pravo slobode kretanja i ne mogu da prodju jer kordon policije brani prolaz..
a sta je sa blokadama puteva?..da li i one krse ustavno pravo ljudi da slobodno idu? ili postoje dupli arsini.. blokaderi mogu da blokiraju ali njih ne smeju?
i sad slobodnmo reci da sam caci.. zabole me
da si manje ostrascena shvatila bi sta govorim.
jer za razliku od tebe se ne bavim politikom nego sam okupiran poslom.
Onda cu i brojilo da odjavim. Za svaki slucajne treba..samo ce obecati isti tretman koji sad ima sns
potpuno se slazem sa tobom..problem je sto ostrasceni ne umeju da citaju sta pisem..To što se ti baviš poslom i skrećeš pogled ne znači da svi ostali treba da se pomire sa situacijom. Možda tebi ne smeta da ti partijska knjižica i kupljena diploma kroje sudbinu, ali ima ljudi koji to ne žele i koji ne pristaju da ćute. To što si ti odlučio da zažmuriš ne znači da je sve u redu, nego samo da si se navikao na nenormalno.
ne znam za to
koja coka?.. зато Цока није била неутрална.. када дође до деце .. онај који је само за 'нашу децу'