Koja je poenta...

Svi pominju blokadere, obe strane ;)
e da..kad to rece..obe strane
juce slusam na N1 nekog na ulici i zali se kako im je ukinuto ustavno pravo slobode kretanja i ne mogu da prodju jer kordon policije brani prolaz..
a sta je sa blokadama puteva?..da li i one krse ustavno pravo ljudi da slobodno idu? ili postoje dupli arsini.. blokaderi mogu da blokiraju ali njih ne smeju?
i sad slobodnmo reci da sam caci.. zabole me :D
da si manje ostrascena shvatila bi sta govorim.

Kako se zove rušenje, paljenje, kamenice, flaše, napad na policiju i pritom sve live na blokaderskim kanalima fakulteta. Preko istih kanala se najavljuju okupljanja i mete napada. Kako se to zove i šta je pienta?
Sta su rusili? SNS prostorije? Da kad su iz istih izlazili batinasi sa palicama da tuku devojke i da se k*rce pred narodom da su neka mafija i dahije, tek kad su gadjali sa prozora kamenjem i jajima na narod. Policajci su najvise stradali od samih sebe :hahaha::hahaha::hahaha: udari svoj svoga pendrekom umesto neke zenske ili deteta, odmah brze bolje lazi kako te je neki blokader udario...a ima snimak

10tak studentskih protesta proslo do sada...niti jedan je belezio neko nasilnicko ponasanje, niko povredjen, nicija kuca vandalisana. Samo nazadnjaci dolaze da glume neke zrtve, idete na posao i u banku u 12 sati nedeljom ali ne daju blokade od 10 minuta da prodjete :hahaha: Kad tucete decu i slucajno vas vas covek udari odmah prozovi sebe zrtvom, cak iako je to vas. Ili npr 10 cacija nasrne na 1 coveka koji se brani biber sprejom, izreziraj da si ti zapravo zrtva a sve snimnjeno

juce slusam na N1 nekog na ulici i zali se kako im je ukinuto ustavno pravo slobode kretanja i ne mogu da prodju jer kordon policije brani prolaz..
a sta je sa blokadama puteva?..da li i one krse ustavno pravo ljudi da slobodno idu? ili postoje dupli arsini.. blokaderi mogu da blokiraju ali njih ne smeju?

Н1 је исто на страни АВа ... само још један вентил .....

Protesti su do sada bili mirni, nenasilni. Ispaljivanje pirotehničkih sredstava na protestante iz prostorija naprednjaka koje su prethodno ispražnjene, uz odsustvo policije i prisustvo maskiranih pojava govori da je ovo izrežirano i vidi se ko unosi nasilje i razdor među narod.

Zasto izbegavas cinjenicu ko je zapoceo nasilje?

Jako je vazno ko je napadač!

Sta ti ocekujes, da me neko bije a ja da ne uzvratim?

Ne brukaj se vise!!!

Zasto nisi postavio to pitanje kada su prekjuce horde SNS zlikovaca zapocele napad na ljude koji su mirno stajali u NS-u na bulevaru?
jako je vazno ko je napadac...blokaderi, jeste da smo im pretili i dosli palicama da ih bijemo al nismo mislili da ce udarit nazad!!

Zasto izbegavas cinjenicu ko je zapoceo nasilje?

Jako je vazno ko je napadač!

Sta ti ocekujes, da me neko bije a ja da ne uzvratim?

Ne brukaj se vise!!!

Zasto nisi postavio to pitanje kada su prekjuce horde SNS zlikovaca zapocele napad na ljude koji su mirno stajali u NS-u na bulevaru?

ako su sns batinasi prvi krenuli onda treba da budu pohapseni a ne da ljudi ulaze u obracun sa njima..ako se ne varam pohapseni su oni zbog kojih je sve ovo i krenulo koji su napali one studente sa akademije...

nisi rekao koji batinasi su bili u praznim prostorijama? kako opravdavas demoliranje i sta je to realno donelo ili odnelo?
i sinoc u beogradu bila je tuca sa policijom, ne sa batinasima.. kako to objasnjavas?

ako su sns batinasi prvi krenuli onda treba da budu pohapseni a ne da ljudi ulaze u obracun sa njima..ako se ne varam pohapseni su oni zbog kojih je sve ovo i krenulo koji su napali one studente sa akademije.
Molim?!?!?!

SNS kriminalci su napali narod, a onda panduri krenuli da biju isti taj narod.
Ko da ih pohapsi kad je policija SNS-ovska?!

nisi rekao koji batinasi su bili u praznim prostorijama? kako opravdavas demoliranje i sta je to realno donelo ili odnelo?
Tek sutradan je ekipa pod maskama, za koju niko ni ne zna ko su, demolirala SNS prostorije.

Ti sve vreme ignorises da je SNS prvi napao narod, a onda i njihova policija.

I to radis namerno!!!

Ruke su vam krvave!

ako su sns batinasi prvi krenuli onda treba da budu pohapseni a ne da ljudi ulaze u obracun sa njima..ako se ne varam pohapseni su oni zbog kojih je sve ovo i krenulo koji su napali one studente sa akademije...

i sinoc u beogradu bila je tuca sa policijom, ne sa batinasima.. kako to objasnjavas?

На обе стране су СНС батинаши ....

Нажалост много људи није обавештено него је реаговало инстиктивно ....

.... ево например .. неутрални намерно шире дезинформације .. јер ћа АВ да их ослободи пореза ...

Nema institucija koje funkcionišu ali ti to ne vidiš kao ni divljanje cena hrane. Tebi je trenutno lepo i uživaš.

Tek sutradan je ekipa pod maskama, za koju niko ni ne zna ko su, demolirala SNS prostorije.

sto se tice sns batinasa ti me ispravi ako gresim ali koliko znam uhapseni su oni koji su devojci slomili vilicu, pohapseni su oni koji su napadali demonstrante..cak je i vucic na tv-u kukao kako blokadere pustaju a ove njihove zadrzavaju.

i na kraju oko dolazaka pred kucu..
ti to opravdavas?
secam se kad je pre par godina djilas plakao ne zato sto su mu bili pred kucom nego sto su na krovu susedne zgrade palili bakle i vikali.. a sad stoje ispred vrata i uzimaju ljudima kucne pragove ..

sta bi sad djilas rekao da su pred njegovim vratima?

Ako vučić izbegava izbore (u što ja nisam sasvim siguran ali osstavimo to) onda je logično da njegovi oponenti na sve moguće načine treba da izbegavaju nasilje jer nasilje je Vučiću najbolji naačin da skrene pažnju sa izubora pričom o nasilnicima huliganima itd. S duge strane treba da postoji pritisak na Vučića zbog izbora ali na takav način da se izbegne nasilje. Ili ne znam možda je i potrebno nasilje samo tada uvek kao što stari Latini kažu treba misliti na kraj (šta će na kraju biti)

sto se tice sns batinasa ti me ispravi ako gresim ali koliko znam uhapseni su oni koji su devojci slomili vilicu, pohapseni su oni koji su napadali demonstrante..cak je i vucic na tv-u kukao kako blokadere pustaju a ove njihove zadrzavaju.

I pomilovani!!!
Popišao se Vucic na narod, na drzavu, na sistem tim pomilovanjima!

i na kraju oko dolazaka pred kucu..
ti to opravdavas?
Da! Jer prvi su počeli!
Ako nekome prebijes decu, sta ocekujes?

Pa da, ti nemas decu i ne mozes da razumes.

secam se kad je pre par godina djilas plakao ne zato sto su mu bili pred kucom nego sto su na krovu susedne zgrade palili bakle i vikali.. a sad stoje ispred vrata i uzimaju ljudima kucne pragove ..
Djilas radi za SNS, to znaju i imbecili.
I želim mu 3 dozivotne robije.
Isto kao i svakom SNS-ovcu.

Pa pazi, da si ukljucio informer mozda bi cuo i drugu stranu.

Mada ti savetujem da ne gledas televizor.

EU se zalaze za ta ljudska prava, Vucic u EU sada ima rejting kao i Satan Panonski na kursu ikebane.

Otkacice ga Ursula i Brisel bas pod izgovorom krsenja prava itd.

E sad, ako Vucic razvije atomsku bombu mozda on njih otkaci, ali deluje da se lik zamrsio sa svim svetskim mocnicima i da bez lopate rivotrila taj ne spava.

Ja sam protiv nasilja bilo koje vrste. Mislim da cilj ne opravdava sredstvo. Dostojanstvene proteste i akcije podržavam, pa makar pešačila po Beogradu, ali ovime su dosta pali u mojim očima. Ovakvo stanje nikome ne treba.
Pa ne možemo u operi da ih privolimo na minimum tvojih i naših prava, niti mogu na telki da se čuju naši argumenti.
Niisam ni ja za nasilje, nisam bacio ništa na policajce ili Ćacije, ni opsovao ih, ali od šetnji ništa; samo sutra rasprava koliko nas je bilo. Sjuper!

Ti sve vreme ignorises da je SNS prvi napao narod, a onda i njihova policija.

I to radis namerno!!!

Ruke su vam krvave!
pa neces valjda da ti vide facu...

Ovoga puta i nije, zasluzeno je S(n)S demoliran i mislim da ce se to nastaviti jer narodu puca kita za ove silne Vukove, vucic vucevic vucicevic...

I pomilovani!!!
Popišao se Vicic na narod, na drzavu, na sistem tim pomilovanjima!

Da! Jer prvi su počeli!
Ako nekome prebijes decu, sta ocekujes?

Pa da, ti nemas decu i ne mozes da razumes.

Djilas radi za SNS, to znaju i imbecili.
I želim mu 3 dozivotne robije.
Isto kao i svakom SNS-ovcu.
Djilas dobija debele pare da trpi uvrede putem medija, sendvice za sns pravi njegov lanac prehrane.

Sad je Dinko u igri, otima Vojvodinu, uzima procenat da mu idioti prete a stan mu cuvaju americke foke, i Seselja je zahebo.

Radi se o novinarima. Onda to nije to, već pravo na rad, na informisanje itd,..
Blokaderi su branili prolaz novinarima ? Bilo čijim ?

1- ustavno pravo ne govori nista o "slobodi kretanja". To sto se odnosi u ustavu jeste garancija da mozes preci granicu srbije
1- To su uradili upravo da zajebavaju budale poput tebe koji se pozivaju na nepostojece ustavno pravo
2-Pravo na protest postoji u zakonu ali ne i pravo na "slobodno kretanje" jer ima nebrojni slucajevi gde bi se taj zakon krsio da postoji
3- caci si

jer za razliku od tebe se ne bavim politikom nego sam okupiran poslom.
sto onda pricas o politici? nemas pojma teraj dalje a ne ovo blamiranje za platu botovsku

prozvani su herojima i dobili pomilovanje. SNS k*rva nagazila pun gas iako su joj lepo rekli da nema prolaska i zamalo ubila devojku, dobila pomilovanje...

Back