Koja je poenta...

potpuno se slazem sa tobom..problem je sto ostrasceni ne umeju da citaju sta pisem..
ne shvataju da je sustina onog sta govorim da ovo nije nacin i da je ovo nacin da vucic vlada jos 100 godina... oni vide.."ti ne podrzavas nasilne demonstracije, ti si caci"..prosta maltematika gloopog ostrascenog coveka.

prosta matematika.
na proslim izborima je MILION ljudi bilo protiv vucica a on je opet pobedio..
sad da ih na demonstracije dodje 500.000 sto se jos nije desilo opet je manje nego sto je vec bilo protiv vucica.. tako da prica "svi su protiv njega, vidi koliko je doslo na demonstracije" je daleko od istine
da bi se vuicic pobedio potrebno je aktivirati one koji ne izlaze da bi se prebacio magican broj od milion ipo..

ovo nije nacin da se ti ljudi motivisu.. nasilje gura one koji su neutralni od izlaska na izbore... to je sustina onog sta pricam.

opravdavanje nasilja njihovim batinasima samo kaze da ni oni nisu bolji i da oni imaju svoje batinase.

Читају и они који нису острашћени .. док ноншалантно 'набијаш протисак' 'ровцима'

potpuno se slazem sa tobom..problem je sto ostrasceni ne umeju da citaju sta pisem..
ne shvataju da je sustina onog sta govorim da ovo nije nacin i da je ovo nacin da vucic vlada jos 100 godina... oni vide.."ti ne podrzavas nasilne demonstracije, ti si caci"..prosta maltematika gloopog ostrascenog coveka.

prosta matematika.
sad da ih na demonstracije dodje 500.000 sto se jos nije desilo opet je manje nego sto je vec bilo protiv vucica.. tako da prica "svi su protiv njega, vidi koliko je doslo na demonstracije" je daleko od istine
da bi se vuicic pobedio potrebno je aktivirati one koji ne izlaze da bi se prebacio magican broj od milion ipo..

ovo nije nacin da se ti ljudi motivisu.. nasilje gura one koji su neutralni od izlaska na izbore... to je sustina onog sta pricam.

opravdavanje nasilja njihovim batinasima samo kaze da ni oni nisu bolji i da oni imaju svoje batinase.
Jel stvarno misliš da na vučićevski organizovanim izborima može da pobedi neko drugi sem Vučića?

prosta matematika.

Pa nema nasilja sa strane studenata. Protesti su mirni do momenta kad stignu ćaci-batinaši. Ne vidim šta studenti mogu da urade.

Ja kapiram tvoj argument "ovo nije način", čak se i slažem sa njim, ali nemaš drugi. Evo probaj sam da ponudiš alternativu i videćeš da je nema.

Da se obratiš partijskim institucijama - ne pomaže
Da se obratiš partijskoj policiji - ne pomaže
Da se obratiš partijskim sudovima - ne pomaže
Da se obratiš partijskim medijima - ne pomaže
Da glasaš na izborima - tvoj glas će biti pokraden

I šta možeš da uradiš osim da ideš na ulicu? Prosto u autokratskim i diktatorskim režimima nema drugog načina. Tako je kako je, to nije izbor studenata.

Zato i jeste malo čudno da ti nije problem onaj koji je ukinuo sve normalne demokratske civilizovane načine političke borbe nego su problem studenti koji nemaju nikakav drugi izbor.

mene malkice čudi da se Vučić nije ovoga dosetio:
.... da je sustina onog sta govorim da ovo nije nacin i da je ovo nacin da vucic vlada jos 100 godina... oni vide.."ti ne podrzavas nasilne demonstracije, ti si caci"..prosta maltematika gloopog ostrascenog coveka.

prosta matematika.

....
pa raspisao izbore :kafa:

:ceka:

https://forum.krstarica.com/threads/ko-to-lomi-prostorije-sns-po-novom-sadu-14-08-2025.1037274/

На снимкама се види тачно 10% млађих особа у црним мајицама ка знак распонзнавања.

Као што су трактори ломљени тако и ово .. Симулација насиља... Што се буквално пронело мрежама у пет минута
Netačno. Nisi ni svestan koliko sposobnih mladića u Srbiji je spremno da pravi nered zbog nakupljene energije tokom svih ovih godina. Naravno ovde isključujem mekušce sa fakulteta koji ne mogu ni kašiku da podignu.

Ja sam protiv nasilja bilo koje vrste. Mislim da cilj ne opravdava sredstvo. Dostojanstvene proteste i akcije podržavam, pa makar pešačila po Beogradu, ali ovime su dosta pali u mojim očima. Ovakvo stanje nikome ne treba.

Ko je pao u tvojim očima? Ljudi koji su skoro godinu dana mirno zahtevali osnovne stvari zagarantovane Ustavom i zakonima ove zemlje - zato što su sad na ulicama neredi koje nisu oni izazvali?

Sjajno.

8 godina i cita politiku na internetu.. daj molim te...

Naravno.

Ta generacija ZNA da su deca u Ribnikaru MRTVA.

Deca su u petoj, sestoj i sedmoj godini naucila vaznu lekciju koja glasi da u skoli nisu bezbedna i da tata nekog derista moze da cuva u kuci na desetine pistolja i pusaka.

Ko ih je toj lekciji naucio? Mama i tata? Uciteljice? Ili vlast licno!

Zapitaj se kakvo je tvoje vaspitanje ako te mama i tata nisu naucili da maskirani kriminalci ne smeju da vrsljaju ulicama, gaze i tuku mladice i devojke koji mirno protestvuju.
Sta si ti iz svoje kuce poneo?

Nista kvalitetno, po mom misljenju.

Pitanje "šta je poenta?" ima smisla postaviti onima koji su nerede izazvali - kriminalcima na vlasti.

Mislim da je poenta prilično očigledna - izazivanje nereda da bi se protestanti optužili za nasilje, i time svi oni glasači kojima su studenti uspeli da izmame simpatije "razočarali" - kao što je to @Regina Mills lepo demonstrirala ovde - i oterali natrag u apstinenciju.

Dakle radikalska priprema terena za izbore.

Kako se zove rušenje, paljenje, kamenice, flaše, napad na policiju i pritom sve live na blokaderskim kanalima fakulteta. Preko istih kanala se najavljuju okupljanja i mete napada. Kako se to zove i šta je pienta?
Niko ništa nije rušio i palio, narod je mirno stajao dok nisu doveli batinaše sa štanglama da prebijaju narod dok milicija to mirno gleda i čuva batinaše. Vrati me malo unazad pa pogledaj sve mirne proteste.

Niko ništa nije rušio i palio, narod je mirno stajao dok nisu doveli batinaše sa štanglama da prebijaju narod dok milicija to mirno gleda i čuva batinaše. Vrati me malo unazad pa pogledaj sve mirne proteste.
Screenshot_20250814_215130_Samsung Internet.jpg

Mirno stojali:hahaha:
Screenshot_20250815_120552_Samsung Internet.jpg

Ovi mirno klece:cool:

Pitanje "šta je poenta?" ima smisla postaviti onima koji su nerede izazvali - kriminalcima na vlasti.

Mislim da je poenta prilično očigledna - izazivanje nereda da bi se protestanti optužili za nasilje, i time svi oni glasači kojima su studenti uspeli da izmame simpatije "razočarali" - kao što je to @Regina Mills lepo demonstrirala ovde - i oterali natrag u apstinenciju.

Dakle radikalska priprema terena za izbore.

Znas kako, ako me neko bije a ja stojim i trpim, nisam ja dobra vec sam neopevana budala.

Pravo svakog coveka je da udarac vrati i istovremeni protivpravni napad od sebe odbije.

Nema zakona koji kaze drugacije.

Ovi udaraju, zastrasuju, hapse, tuku maloletnike, tuku zene, dovlace kriminalce, robijase i ludake, propalice i bitange da se izivljavaju najsurovije prema narodu i nekome NIJE JASNO? Treba da im oprosti i kaze "izvinjavam se sto ste me tukli"?

Nema druge nego je ili glup ili kvaran.
Trece ne postoji.

ako su sns batinasi prvi krenuli onda treba da budu pohapseni a ne da ljudi ulaze u obracun sa njima..ako se ne varam pohapseni su oni zbog kojih je sve ovo i krenulo koji su napali one studente sa akademije...

nisi rekao koji batinasi su bili u praznim prostorijama? kako opravdavas demoliranje i sta je to realno donelo ili odnelo?
i sinoc u beogradu bila je tuca sa policijom, ne sa batinasima.. kako to objasnjavas?
Pohapšeni i oslobođeni.

e da..kad to rece..obe strane
juce slusam na N1 nekog na ulici i zali se kako im je ukinuto ustavno pravo slobode kretanja i ne mogu da prodju jer kordon policije brani prolaz..
a sta je sa blokadama puteva?..da li i one krse ustavno pravo ljudi da slobodno idu? ili postoje dupli arsini.. blokaderi mogu da blokiraju ali njih ne smeju?
i sad slobodnmo reci da sam caci.. zabole me :D
da si manje ostrascena shvatila bi sta govorim.
Više niko ne blokira ulice,ljudi idu u mirne proteste.

Zar si slepa? Kako nazivaš ono paljenje prostorija u NS, razbijanje prostorija, razbijanje fasade u raznim gradovima, kamebovanje pilicije?! Nisu snimci sa Marsa, već sa zvaničbih nalofa fakulteta u blokadama. Vidim i da su danas mbogi obrisabi jer su shvatili da daju autogolove.

Sta su rusili? SNS prostorije? Da kad su iz istih izlazili batinasi sa palicama da tuku devojke i da se k*rce pred narodom da su neka mafija i dahije, tek kad su gadjali sa prozora kamenjem i jajima na narod. Policajci su najvise stradali od samih sebe :hahaha::hahaha::hahaha: udari svoj svoga pendrekom umesto neke zenske ili deteta, odmah brze bolje lazi kako te je neki blokader udario...a ima snimak

10tak studentskih protesta proslo do sada...niti jedan je belezio neko nasilnicko ponasanje, niko povredjen, nicija kuca vandalisana. Samo nazadnjaci dolaze da glume neke zrtve, idete na posao i u banku u 12 sati nedeljom ali ne daju blokade od 10 minuta da prodjete :hahaha: Kad tucete decu i slucajno vas vas covek udari odmah prozovi sebe zrtvom, cak iako je to vas. Ili npr 10 cacija nasrne na 1 coveka koji se brani biber sprejom, izreziraj da si ti zapravo zrtva a sve snimnjeno
Čekaj, šta će neko pred tim prostorijama sa batinama, kamebjem i flašama sa benzinom? Koja je namera. Šta će devojka sa farbom tu? Kreči li svoje ili tuđe? Sve postavljate naopačke. Nema to veze sa pripadnošću strankama, već s nečim što pokušavate ovjasniti normalnim ponašanjem. Pokušaj takvo pinašanje bilo gde u svetu! Bilo bi suzbijeno najvećom mogućom solom.

Back