AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 38.553
... један у Канади .. други у Германији .....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ti nisi odgvorio ni na jedno postavljeno pitanje..ostajes spiner i demagogDakle ostaješ Ćaci krvavih ruku.
Dobro!
Izjasnio si se.
Hvala.
gde su te poruke bile kad je sns i policija vrsili nasilje? Tad niko nije neutralan i zabrinut kad se tuce narod i dovoze batinasi.nije demagogija nego cinejnica..rekao si da optuzujem jednu stranu i zrtve nasilja.. to nisam radio..ja sam rekao da sam protiv nasilja
opet izmisljas..cak sam rekao da podrzavanm studentske zahteve..a ti to nigde nisi spomenuo jer ti ne odgovara u narativu.
ne moze partija da bude zlikovacka, kao sto ni studenti ne mogu biti zlikovci odnosno fasisti kako ih na informeru zovu..zlikovci su pojedinci u redovima i jednih i drugih od kojih se treba ograditi ako mislis da sva ova desavanja postignu uspeh.
Ti postavljaš pitanja pa brišeš odgovore koji ti se ne sviđajua ti nisi odgvorio ni na jedno postavljeno pitanje..ostajes spiner i demagog![]()
a ti nisi odgvorio ni na jedno postavljeno pitanje..ostajes spiner i demagog![]()
kako gde?gde su te poruke bile kad je sns i policija vrsili nasilje? T
nista ja ne brisem.Ti postavljaš pitanja pa brišeš odgovore koji ti se ne sviđaju![]()
Dzaba se vadis, ruke su ti krvave.a ti nisi odgvorio ni na jedno postavljeno pitanje..ostajes spiner i demagog![]()
Ni nedić nije sam "radio"nista ja ne brisem.
nema sta mooda ili ne mooodaDzaba se vadis, ruke su ti krvave.
Da imas mudda napisao bi da je SNS zlikovacka organizacija i da su oni krivi za svo nasilje.
Nemas mudda, jer ako to napises, neko ce da te odruka i izgubices neku privilegiju.
Dakle - njihov si!!!
Ruke su ti krvave!
a?Ni nedić nije sam "radio"![]()
onda osudi SNS batinase koji su ovaj incident izazvali gotovo svaki put kad god se nesto desi. KAD GOD se neko sranje desi, SNS je odgovoran.kako gde?
u recenici da ne podrzavam nasilje.
sad sto svi ostrasceni misle da se odnosi samo na jednu stranu je problem njihovog tumacenja.
nema sta mooda ili ne moooda
za razliku od tebe koji si pobegao u inostranstvco i odande palamudis moj posao ne zavisi od politike
mogu da pricam sta hocu i zato i mogu da kazem da nisam za sns ali da ne podrzavam ni nasilje na ulicama...
a za zlikovacku organizaciju si jasno dobio odgovor..da nisi ostrascen razumeo bi ga.
Kako se zove rušenje, paljenje, kamenice, flaše, napad na policiju i pritom sve live na blokaderskim kanalima fakulteta. Preko istih kanala se najavljuju okupljanja i mete napada. Kako se to zove i šta je pienta?Zato sto optuzujes narod da narod vrsi nasilje, a narod se brani od ubica, od kojih je pola u uniformi policije!!!
Dakle vrsis propagandu SNS ubica!
Ruke su ti krvave!
Ne brise on nego njegovi moderatori po njegovom naredjenju, LOL
ja sam video snimak na kome je iz smera blokadera krenuo napad na one koji su cuvali sns..juce nikog nije bilo u prostorijama pa su opet napadnuteonda osudi SNS batinase koji su ovaj incident izazvali gotovo svaki put kad god se nesto desi. KAD GOD se neko sranje desi, SNS je odgovoran.
onda osudi SNS batinase koji su ovaj incident izazvali gotovo svaki put kad god se nesto desi. KAD GOD se neko sranje desi, SNS je odgovoran.
Nije bilo 1 incidenta u niti jednom gradu gde je bilo gradjanskih protestera (gradjani i studenti) a nije bilo S(n)S nacista. E sta je bilo sad? Doveli batinase u crnim majicama i maskama da tuku slovake i zastrasuju ih. SNS prostorije su jedino lupane kad su iz istih ljudi bacali kamenje i jaja na narod. U novom pazaru forsiraju mrznju i nasilje ali im ni to nije uspelo. S(n)S nacisti redovno imaju mafijase i batinase u rangovima svojih "pijuna" ali eto nikad se ne osudjuje nasilje dok se ne uzvrati udarac
Jos i vredjas?koji si ti idiot![]()
a sad ti meni odgovori na prosto pitanje..mislis da ce demoliranje prostorija sns-a uciniti da vucic izgubi na izborima?Dobio sam odgovor.
Ćaci si.
SNS plaćenik.
Bezmudaš!
I da, ruke su ti krvave!
Svi pominju blokadere, obe stranei eto dolazimo do onog sta sam i sam rekao.. deca upijaju ono iz kuce.. hvala nema ne cemu, mozda kad prestanete ostrasceno da gledate na one koji se ne sloze sa svime sta napisete ukapirate da ti neutralni mozda jedini realno sagledavaju situaciju.
argument nemas ti..izrekao si laznu optuznicu i na moje da pokazes link gde sam rekao samo palamudis a nista ne linkujes ili citiras..jer lazes..nema sta da pokazes osim da kakis..zatro i jesi idiotJos i vredjas?
Pa da, klasicna SNS spika, kad nemas nijedan jedini argument, kad sve tvoje lazi i spinove provalimo i isteramo te na cistac, kreces da vredjas i da cekas da ti neko uzvrati pa da banujes.
Dzaba, ruke su ti krvave.
Ostaces upamcen kao deo zlikovacke propagande!
a sad ti meni odgovori na prosto pitanje..mislis da ce demoliranje prostorija sns-a uciniti da vucic izgubi na izborima?
iili ce pre neopredeljene odmaknuti od toga da izadju na izbore.