Koja je poenta...

Evo ga "neutralni" i "zabrinuti" Tab da nam podeli "dobronamerni" i "roditeljski" savet
a posebno protestantima

Interesatno da ga tako "neutralnog" nisam video ni na jednoj od bezbroj tema na forumu
koje govore o kriminalu koji cini ova vlast i da napise neku rec o tome,
a dok malo-malo pa postavlja "dobronamerna pitanja" i uvijene kritike na racun ljudi koji su na protestu zbog ove vlasti

Pa kako će da kritikuje pljačku i zločine SNS-a kad je njihov? :D

Dokazao već bezbroj puta do sad, LOL :D

... ovih nereda vec par dana?

Da li se misli da ce se njima privuci neopredeljeni i oni koji ne glasaju da izadju na glasanje i glasaju protiv Vucica?
Kako tacno?
Poenta je da se pokaže zlo i kriminal koje nam je vlast. Da nas niko više ne mrzi od same vlasti koju sačinjavaju kriminogene grupe. Njih brane i čuvaju takođe najveći kriminalci. Ne biti upućen u desavanja u ovim trenucima ravno je saučešništvu.

"Koja je poenta baš nam je lepo vako"
Верујем да њима јесте, баш лепо. Они безобзирнији су купили дипломе, ухлебили се на држвним јаслама, решили материјалне проблеме, док они тупљи добију црвену или две за митинге и ботовање. Па зар може боље?

Poenta je da se pokaže zlo i kriminal koje nam je vlast. Da nas niko više ne mrzi od same vlasti koju sačinjavaju kriminogene grupe. Njih brane i čuvaju takođe najveći kriminalci. Ne biti upućen u desavanja u ovim trenucima ravno je saučešništvu.
Сад си му "нацртала". За дан, два, док то заборави, опет ће отворити сличну тему. Следи нови "круг".:ortaci3:

Cekaj da razumemo detaljnije.

Pitas koja je poenta protesta naroda kada SNS mafijaski olos i ubica pokusa skuterom da ubije decu, a policija ga pusti, vec uhapsi trenera te dece?:think::think:
ne.. zahtevi su ok i ja ih podrzavam..i ja zelim da se zna ko je kriv za pad nadstresnice... ne zelim da razmisljam da mi sutra neka druga padne na glavu.
ali ne podrzavam nasilje..koja je poenta nasilja? nasiljem se ne pridoobija neophodno glasacko telo..
kako god okrenemo sns ima vecinu u onima koji izlaze na glasanje.. mozemo do sutra da pricamo kako je sns u ona dva mesta pre par meseci dobio manje glasova nego ranije, da je ulozeno puno novca..mozemo svasta da pricamo, kad se podvuce crta, opet je pobedio...
prevagu mogu da naprave oni koji ne izlaze i motivisu se da izadju..da li je nasilje nacin da se ti motivisu da izadju? iskreno sumnjam.

juce nije bilo batinasa pa su opet demolirane prostorije... nasilje se opravdava nasiljem? u cemu je onda promena?

Evo ga, krenuo u ofanzivu po stranačkom zadatku.

Jel te sramota malo što podržavaš ubice i psihopate?

Jeste qratz, nemas ti sramote ni obraza.
a u kojoj recenici sam ih podrzao? citriraj recenicu.
to i jeste problem..ti tumacis i stavlja reci koje nisam ni rekao..
ja sam rekao da sam protiv nasilja ali ti to tako tumacis u svojoj izvitoperenoj glavi da podrzavam druge.

ja sam rekao da sam protiv nasilja ali ti to tako tumacis u svojoj izvitoperenoj glavi da podrzavam druge.

Zato sto optuzujes narod da narod vrsi nasilje, a narod se brani od ubica, od kojih je pola u uniformi policije!!!

Dakle vrsis propagandu SNS ubica!

Ruke su ti krvave!

ne.. zahtevi su ok i ja ih podrzavam..i ja zelim da se zna ko je kriv za pad nadstresnice... ne zelim da razmisljam da mi sutra neka druga padne na glavu.
ali ne podrzavam nasilje..koja je poenta nasilja? nasiljem se ne pridoobija neophodno glasacko telo..
kako god okrenemo sns ima vecinu u onima koji izlaze na glasanje.. mozemo do sutra da pricamo kako je sns u ona dva mesta pre par meseci dobio manje glasova nego ranije, da je ulozeno puno novca..mozemo svasta da pricamo, kad se podvuce crta, opet je pobedio...
prevagu mogu da naprave oni koji ne izlaze i motivisu se da izadju..da li je nasilje nacin da se ti motivisu da izadju? iskreno sumnjam.

juce nije bilo batinasa pa su opet demolirane prostorije... nasilje se opravdava nasiljem? u cemu je onda promena?
Ako na mirne proteste policija dozvoli da iz tih istih što ti reče demoliranih prostorija sns-a narod gađaju pirotehničkim sredstvima i flašama zaleđene vode, dok milicajci to mirno posmatraju i brane iste, šta mislis, koji je razlog da se te prostorije posle razlupaju? Kada prebiju i osakate ljudr koji mirno prostestuju, misliš da ti ljudi i deca nemaju porodice? Eno ti kapetanova tema o ponašanju policije sa snimcima pa pogledaj. Na stranu to što sam predsenik obecava da će prebiti svoj narod. I ne zavaravaj se, nema neutralnih.Ili su na nivou statističke greške.

Zato sto optuzujes narod da narod vrsi nasilje, a narod se brani od ubica, od kojih je pola u uniformi policije!!!

Dakle vrsis propagandu SNS ubica!

Ruke su ti krvave!
gde sam rekao da narod vrsi nasilje?

1.000 nasilnika nisu narod.. na kraju na severu nas se vise okupi da se fajtamo sa policijom.

opet ubacujes reci koje nisam rekao... to jedino umes.. da lazes i govoris da pricam sta ne pricam

gde sam rekao da narod vrsi nasilje?

1.000 nasilnika nisu narod.. na kraju na severu nas se vise okupi da se fajtamo sa policijom.

opet ubacujes reci koje nisam rekao... to jedino umes.. da lazes i govoris da pricam sta ne pricam

1000 ljudi?
Pa ti još bolje brojiš od Vučića, on reče 3084.

Dogovorite se između sebe pre nego krenete da lazete i sirite propagandu.

Ruke su vam krvave!

Ali ako vrsi nasilje nad nekim a ti samo posmatras ako si covek ne mozes biti mrtav ladan.
I filmovi kad se gledaju navija se uvek za one koji su napadnuti a agressor mrzis naravno.

суачешништво

... има ту градацијие

Правити се неупућен .. је рецимо корак више

Бити саркастичан и ироничан приликом фингирања неинформисаности корак даље...

Сматрати да
'е ово је за мене превише али чим се ствари другари среде ето мене да партујемо ' .. по принципу 'од мене толико' ...је корак у ко зна коју страну ..
као и например
'па мени свеједно '...
'моја кућа не гори' ..
'кад није било пре дведесет тридесет година сређено'..
'кад су мене терали ви сте чутали па сте добили сад.. е нека вам га'
'аууу о чему ви тупите сиротиљо'

Back