AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 38.527
Joj tabe vidi se da nisi u kontaktu sa decomigraju se blokaderi protiv ćacija
![]()
.. вероватно су се у доба Немањића играли ... ко је богумил ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj tabe vidi se da nisi u kontaktu sa decomigraju se blokaderi protiv ćacija
![]()
Ali ako vrsi nasilje nad nekim a ti samo posmatras ako si covek ne mozes biti mrtav ladan.
I filmovi kad se gledaju navija se uvek za one koji su napadnuti a agressor mrzis naravno.
jer su taj narativ culi u kuci.Joj tabe vidi se da nisi u kontaktu sa decomigraju se blokaderi protiv ćacija
![]()
znaci povlacis se.. nema citata koji potvrdjuju ono sta si pisao za mene... eto laz se lako otkrije1000 ljudi?
Pa ti još bolje brojiš od Vučića, on reče 3084.
Dogovorite se između sebe pre nego krenete da lazete i sirite propagandu.
Ruke su vam krvave!
Ne mora da znači u današnjem dobu protoka informacija. Dete od 8 godina se bolje snalazi sa tehnologijom nego moja mama od 78 god. Nju može da folira preko tv, ostale ne možejer su taj narativ culi u kuci.
Strasno ...deca od 8,9 godina?Joj tabe vidi se da nisi u kontaktu sa decomigraju se blokaderi protiv ćacija
![]()
Jesi svesna sta si sada izjavila?ne za snalazenje za net vec za politicko angažovanje dece tog uzrasta.Ne mora da znači u današnjem dobu protoka informacija. Dete od 8 godina se bolje snalazi sa tehnologijom nego moja mama od 78 god. Nju može da folira preko tv, ostale ne može![]()
ovo briši ili prepravi,.. nije medicina još dogurala do te razlike,..Ne mora da znači u današnjem dobu protoka informacija. Dete od 8 godina se bolje snalazi sa tehnologijom nego moja mama od 78 god. Nju može da folira preko tv, ostale ne može![]()
zaboravljas da ti na drustvenim mrezama iskace algoritam interesovanja.. zato imas osecaj da se samo o blokadama prica.. deca imaju druge stvari na istiim drustvenim mrezamsa...Ne mora da znači u današnjem dobu protoka informacija. Dete od 8 godina se bolje snalazi sa tehnologijom nego moja mama od 78 god. Nju može da folira preko tv, ostale ne može![]()
Pa upravo si priznao da za nerede optuzujes narod koji demonstrira (nebitno da li ih je 3000 ili milion).znaci povlacis se.. nema citata koji potvrdjuju ono sta si pisao za mene... eto laz se lako otkrije![]()
hahaha kako kakisPa upravo si priznao da za nerede optuzujes narod koji demonstrira (nebitno da li ih je 3000 ili milion).
Dakle priznao si. Optuzujes one koji su napadnuti od strane kriminalaca iz SNS-a i policije.
Da te podsetim: narod stoji na ulici, kriminalci iz SNS-a ga gadjaju pirotehnikom, kamenjem, flasama za zaledjenom vodom, a policija krece ka narodu da bije narod umesto da brani narod i da hapsi SNS kriminalce.
Dakle tako stoje stvari, a ti optuzujes narod da narod izaziva nerede.
Radis isto sto radi DJV i ostala SNS propagandna masinerija.
Eto ti detaljnog odgovora.
I ne bih se vise natezao sa tobom, jos jednom, po ko zna koji put, dokazao si da si njihov, jer siris njihovu propagandu i njihove LAŽI!!!
RUKE SU TI KRVAVE!!!
hahaha kako kakis
mislim da kad procitas sopstveni post i sam pocnes da se smejes kako si nalupao..
dakle citiraj gde sam podrzao nasilje sns-a?
Ko misli zlo, on tako razume napisano. Pričala sam o protoku info a ne politici. I da čak i deca mogu doći u dodir sa takvim info.Strasno ...deca od 8,9 godina?
Jesi svesna sta si sada izjavila?ne za snalazenje za net vec za politicko angažovanje dece tog uzrasta.
Strasno
Podržavaš i opravdavaš, sprovodiš kroz bezbroj banovanja i klon ćaci naloga.hahaha kako kakis
mislim da kad procitas sopstveni post i sam pocnes da se smejes kako si nalupao..
dakle citiraj gde sam podrzao nasilje sns-a?
ne optuzujem jednu stranu gde si to video?Tako sto optuzujes jednu stranu, optuzujes zrtvu nasilja!!!
Hajde, ako imas mudda, reci da je SNS zlikovacka organizacija i da su oni krivi za svo nasilje?
Hajde, ili to kazi, ili ostani ćaci krvavih ruku!
gde sam podrzao? pokazi jedan post u kome sam podrzao sns.Podržavaš i opravdavaš, sprovodiš kroz bezbroj banovanja i klon ćaci naloga.
Dovoljno je da neko u kući pomene recimo, blokaderi pa da ti iskoče snimci sa dešavanjima.zaboravljas da ti na drustvenim mrezama iskace algoritam interesovanja.. zato imas osecaj da se samo o blokadama prica.. deca imaju druge stvari na istiim drustvenim mrezamsa...
protok informacija je u stvari sad i losiji jer ti se filtrira i daje samo ono sta algoritam procenjuje da te zanima.. zato ce tebi na primer u 99% slucajeva iskakati n1 ili lokalni snimci sa blokada a samo u 1% neke sisate zgodnice kao meni vecinski..
mi nemamo protok informacija, nama se servira filtrirana informacija.
ne optuzujem jednu stranu gde si to video?
rekao sam da sam protiv nasilja..ti smatras da je celokupna druga studentska strana za nasilje?
da su studenti za nasilje? da su na plenumima odlucili da krecu u tucu sa policijom? jel si upravo to rekao?
i eto dolazimo do onog sta sam i sam rekao.. deca upijaju ono iz kuce.. hvala nema ne cemu, mozda kad prestanete ostrasceno da gledate na one koji se ne sloze sa svime sta napisete ukapirate da ti neutralni mozda jedini realno sagledavaju situaciju.Dovoljno je da neko u kući pomene recimo, blokaderi pa da ti iskoče snimci sa dešavanjima.
to nije moja poruka? ne kapiram sta pricas.Evo ovde pre 5 minuta
Pogledajte prilog 1770296
nije demagogija nego cinejnica..rekao si da optuzujem jednu stranu i zrtve nasilja.. to nisam radio..ja sam rekao da sam protiv nasiljaSta bre pricas, jesi li ti normalan???
Kakva ti je to demagogija, kakvo izvlacenje?
Studenti mirno protestuju vec 9 meseci, jedini koji izazivaju nasilje su SNS kriminalci.
Jedini!!!
Dakle, hoces li reći da je SNS zlikovacka organizacija i da su oni krivi za svo nasilje?
Ili ćeš ostati Ćaci, krvavih ruku?
Biraj, nema više vrdanja.
Svako da se izjasni!
Kad su tukli decu i devojke pendrecima i palicama nisu bili neutralni ili zabrinuti, tek se brinu kad vide svoje kolege kako ga dobiju po pizziEvo ga "neutralni" i "zabrinuti" Tab da nam podeli "dobronamerni" i "roditeljski" savet
a posebno protestantima
Interesatno da ga tako "neutralnog" nisam video ni na jednoj od bezbroj tema na forumu
koje govore o kriminalu koji cini ova vlast i da napise neku rec o tome,
a dok malo-malo pa postavlja "dobronamerna pitanja" i uvijene kritike na racun ljudi koji su na protestu zbog ove vlasti
i eto dolazimo do onog sta sam i sam rekao.. deca upijaju ono iz kuce.. hvala nema ne camu, mozda kad prestanete ostrasceno da gledate na one koji se ne sloze sa svime sta napisete ukapirate da ti neutralni mozda jedini realno sagledavaju situaciju.
nije demagogija nego cinejnica..rekao si da optuzujem jednu stranu i zrtve nasilja.. to nisam radio..ja sam rekao da sam protiv nasilja
opet izmisljas..cak sam rekao da podrzavanm studentske zahteve..a ti to nigde nisi spomenuo jer ti ne odgovara u narativu.
ne moze partija da bude zlikovacka, kao sto ni studenti ne mogu biti zlikovci odnosno fasisti kako ih na informeru zovu..zlikovci su pojedinci u redovima i jednih i drugih od kojih se treba ograditi ako mislis da sva ova desavanja postignu uspeh.