Koja je poenta PRAJDa?

Verovatno da se vremenom počne smatrati to okupljanje kao i svako drugo i da sve manje policije mora da ih čuva. AV je prvo huligane iskontrolisao koje Tadić nije mogao. Sad je u toku proces i da ostala javnost na to počne gledati kao i na neki ekološki protest, okupljanje frilensera i raznih sindikata.

Hoce veca prava,nego sto normalan narod ima.Oduzimaju decu raznim roditeljima i kojima treba i kojim ne treba,a njima dozvoljavaju da usvoje decu,pa dete ce da ima ili 2 oca,ili dve majke,pa kada ode u parkic da se igra sa drugom decom koja ce spominjati i oca i majku,ta deca ce se pitati,kako to ja imam dve mame,ili dva tate,a druga deca mamu i tatu.Teraju decu u skolama da uce da je to normalno da bude musko smuskim i zensko s zenskim.Zasto bi to normalni roditelji trpeli,da im neko zaludjuje decu.Ne mogu imati ista prava kao normalan svet,neka cute i kriju se po kucama i stanovima,pa nek rade sta hoce.Niko im nece braniti.Pisao sam i ranije.Najbolje je taj dan ne izlaziti na ulice,pa neka se setaju sami sa policijom i to ce im biti najveci neuspeh,jer oni trazi da ih neko napadne,da bi se posle bunili po javnim glasilima i pricali osvojim pravima.U skoli moje unuke nece niko da uci tim glupostima i pravima dok sam ziv.

Moja jedina molitva za sutra je da se dan završi sa 0 žrtava.
Ja ne razumem to ali bar pokušavam.
Neću nikog razapeti na krst, i ko god to uradi je isti kao i oni koji su Hrista razapeli.
Želim da braću i sestre razumem i Bog dragi neka im se nađe.
Ko god da čita, molim vas da ne izražavate bilo koji vid agresije, molim vas da se suzdržite od mržnje koja je suprotno od svega što mili i dragi Bog želi od nas.

Ovo najmanje ima veze sa sami gejevima, organizuje se zbog novca koje neke NVO primaju, pa moraju nekako to da opravdaju. U suštini, opet negejevi zarađuju na muci gejeva. To nije pomoć, na žalost.
Te pare, kad bi se usmerile u dobro smišljenje kampanje bi donele mnogo više svima, a ovako samo pune nečije džepove, bez imalo značaja za učesnike parade.

Ovo najmanje ima veze sa sami gejevima, organizuje se zbog novca koje neke NVO primaju, pa moraju nekako to da opravdaju. U suštini, opet negejevi zarađuju na muci gejeva. To nije pomoć, na žalost.
Te pare, kad bi se usmerile u dobro smišljenje kampanje bi donele mnogo više svima, a ovako samo pune nečije džepove, bez imalo značaja za učesnike parade.
Verujem jer... šta je čovek?
Tako glupa konvertibilna marka. Glasačko telo, ljudi koji se izmuzu za to šta treba. Ti izražavaš nešto mimo prihvaćenog uma....
ma, sanjaj.
Mi imamo snove ali na prvom mestu su snovi ljudi koji nas drže u šaci.

Back