Koja je alternativa EU

haha,ska...vidim da pileci mozak opet pokusava po svaku cenu da mi se obrati iako zna da mi je na ignore-u :)

@pileci mikro mozak: em se mnogo tripujes,em nista ne znas od meni,nego si se ko redard neki nabedio nesto.... tako da....prekini da se blamiras,fu.ck off i idi smaraj nekog drugog,ko te za promenu cita :)
_ducky__by_gadgetsguru-1.png

goxy:
Si ti neki buntovnik :lol: ...Pa svi bendovi osim par kao shto su Deicide, Death,System of a Down i josh par black i death metal bendova rade po trzishnim obrascima.....To je tak normalno u normalnim ,trzishnim demokratijama...Bendovi ,pa i tvoj omiljeni Laibach, koji dodushe ni meni nije mrzak ;) prodaju svoj proizvod najbolje shto mogu......
Jedino je pitanje koji bendovi imaju koje poruke i ja lichno volim U2 i mislim da i dalje imaju kvalitet a ne smeta mi mnogo ni njihov politichki angazman, chak ga smatram vrlo pozitivnim u proteklih par godina 8-) ....

Ovo je muzika, i muzika i komedija. Dobro je da ovo možda još niko nije gledao iz Black-a inače bi još neko avionom tresnuo o zemlju........, osim pevača nekadašnjeg...!!!

:lol: :lol: :lol:

Nacionaldemokrata:
Zasto bi Srbiji trebala alternativa? Uzmimo za primer United States of America, pa na tom kontinentu je i Canada pa ne vidim da su se nesto potresli sto i oni nisu jedna od "United States", vec nezavisna drzava koja normaln posluje sa Savezom Americkih Drzava.

Hoce li Srbija uci u EU ili ne, nije toliko ni vazno, koliko je vazno kakva i "kolika" Srbija ce uci ili ostati nezavisna. Znaci, meni a nadam se i svakom srbinu je u interesu da srbija bude sto veca i stabilnija, pa to bilo u EU ili ne.

mislim ono....
:roll: :roll: :roll:

svako uspoređivanje Srbije sa Kanadom, Švicarskom i Norveškom
jednako je bunilu šizofrenije najvišeg stupnja za kliničko lijećenje
stoga manite se tih uspoređivanja
naše zemlje se mogu samo uspoređivati sa zemljama Balkana
i to je upitno koji puta...

biserko jedan

Back