Koja bi danas pošla za sirotana?

Znaš onu priču o cvrčku i mravu?

Ako je taj tip sirotan jer je ceo život bio cvrčak, pa je to sad došlo na naplatu, onda šta imam sa tim? Ja sam bila mrav, radila sam danima i noćima, dok su se drugi zabavljali kao taj cvrčak ja sam radila i vikendima, učila, nekada sam i Novu godinu započinjala simbolično od 6 ujutru sa početkom novog naučnog projekta... Da bi šta? Sad pala na čari nekog crvčka koji se ceo život jebavao i sad želi da se neko brine o njemu?

Znaš onu priču o cvrčku i mravu?

Ako je taj tip sirotan jer je ceo život bio cvrčak, pa je to sad došlo na naplatu, onda šta imam sa tim? Ja sam bila mrav, radila sam danima i noćima, dok su se drugi zabavljali kao taj cvrčak ja sam radila i vikendima, učila, nekada sam i Novu godinu započinjala simbolično od 6 ujutru sa početkom novog naučnog projekta... Da bi šta? Sad pala na čari nekog crvčka koji se ceo život jebavao i sad želi da se neko brine o njemu?
Vrlo često se vredan rad ne ispalti, mnogo je baraba na ovom svetu.

Rođen je u siromašnoj porodici a ne može kao radnik (vozač na primer) jako puno da zaradi na primer.

Pre neku godinu sam imala višemesečnu kres kombinaciju sa jednim vozačem kamiona. Jer je mmmmm jako dobro izgleda i obdaren je.

Ali ne i vezu jer smo bili nebo i zemlja. Sve je bilo ok dok nije počeo da mi žicka za cigarete. Ne, ne. Nije to za mene.

Hajde da si dao primer za profesora likovnog, MOZDA je on vise zaradjivao u doba SFRJ, ali vozac...

Upravo, dans su sirotani profesori likovnog, ili tako nečeg što niko ne želi da kupuje... Intelektualci, bibliotekari, ... ako je neko ceo život čitao knjige itd, pa danas nma ništa, onda može d se prešaltuje na zanat. To u već mnopgi uradili. Znam ljude sa diplomama koji su šegrti kod dobrih majstora. Za par dana zarade koliko ja za ceo mesec.

Meliote, džaba ti ovo.

Svaka sposobna žena će gledati da nađe nekog sposobnog.

Pa čak i koja je nesposobna gledće da naše nekog sposobnog. To je naprosto tako.

Tako da ovo tvoje pitanje nije o nekoj plemenitosti... Ja mogu da budem plemenita prema siromašnim ljudima, ali ne mogu svoju sudbinu da povežem sa nekim ko će da me vuče dole. I to je zrelo i normalno razmišljanje.

Znači sve se kupuje u ovom životu pa i ljubav?

Sve ima svoju cenu, pa i ljubav.

Nemoj mi reci da to nije tako, i da ti jasno ne mozes da procenis koliko tebi vredi npr. necije prijateljstvo, necija ljubav i sl.

Tipa, da li bi sada isao na ulicu da dobijes batine od Vucicevih terorista zarad ljubavi?

Ako ne bi, onda ti fizicki zivot vredi vise od ljubavi.

Tako da- Da, sve ima svoju cenu.

Sve ima svoju cenu, pa i ljubav.

Nemoj mi reci da to nije tako, i da ti jasno ne mozes da procenis koliko tebi vredi npr. necije prijateljstvo, necija ljubav i sl.

Tipa, da li bi sada isao na ulicu da dobijes batine od Vucicevih terorista zarad ljubavi?

Ako ne bi, onda ti fizicki zivot vredi vise od ljubavi.

Tako da- Da, sve ima svoju cenu.
Daj mani politiku ovde napiran si.

Opet nešto iz tvojih intelektualnih dometa .

Vređaš sirotane,... vređaš mene,.. vređaš žene.
-------------
Mene to ne pogađa,.. ja sam jako daleko od "prozvanog",.. znači i tu si se izglupirao,.. da me više čitaš znao bi.
Ali, manje više,..
Kakav ti je to pristup : Koja bi danas pošla za sirotana.
Je li mu to jedini "kvalitet" ?
Ti si svoj kvalitet ovom temom pokazao,.. i tvoje intelektualne domete.

Opet nešto iz tvojih intelektualnih dometa .

Vređaš sirotane,... vređaš mene,.. vređaš žene.
-------------
Mene to ne pogađa,.. ja sam jako daleko od "prozvanog",.. znači i tu si se izglupirao,.. da me više čitaš znao bi.
Ali, manje više,..
Kakav ti je to pristup : Koja bi danas pošla za sirotana.
Je li mu to jedini "kvalitet" ?
Ti si svoj kvalitet ovom temom pokazao,.. i tvoje intelektualne domete.
Nisam nikoga ovde uvredio, ni sirotane ni tebe. A uvrediće se onaj ko se nađe prozvanim.

Meliote, džaba ti ovo.

Svaka sposobna žena će gledati da nađe nekog sposobnog.

Pa čak i koja je nesposobna gledće da naše nekog sposobnog. To je naprosto tako.

Tako da ovo tvoje pitanje nije o nekoj plemenitosti... Ja mogu da budem plemenita prema siromašnim ljudima, ali ne mogu svoju sudbinu da povežem sa nekim ko će da me vuče dole. I to je zrelo i normalno razmišljanje.
Šta ćeš ti nekoj osobi koja se postala neko a nisi bila tu dok je ta osoba bila niko? Može i tako da se posmatra.

Ne kupuje se ljubav

Nego ljudi par biraju prema sebi. Ako je žena izuzetna lepotica zašto bi bila sa nekim ružnim tipom kojeg niko neće? to je tržište. Ako to nisi shvatio i prihvatio onda si detinjast još uvek. Zašto bih ja bila sa nekim sa IQ 80, ako mogu da budem sa nekim sa IQ 120? Lično kod mene ne mora da ima puno novca, ali treba da bude sposoban, vredan, to mi je privlačno, ako to nije onda je kao tele neko usporeno koje se premešta sa stolice na stolicu.. dakle, mrdni dupe i radi nešto korisno, jer tako i ja radim.

Back