Koja bi danas pošla za sirotana? Postoji li neka koja bi se udala za nekog ko je jako siromašan, "koga nema pas za šta da ujede" što bi se reklo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rođen je u siromašnoj porodici a ne može kao običan radnik (vozač na primer) jako puno da zaradi na primer.Ako je sirotan jer nema nikakve sposobnosti onda on nije za mene
Vrlo često se vredan rad ne ispalti, mnogo je baraba na ovom svetu.Znaš onu priču o cvrčku i mravu?
Ako je taj tip sirotan jer je ceo život bio cvrčak, pa je to sad došlo na naplatu, onda šta imam sa tim? Ja sam bila mrav, radila sam danima i noćima, dok su se drugi zabavljali kao taj cvrčak ja sam radila i vikendima, učila, nekada sam i Novu godinu započinjala simbolično od 6 ujutru sa početkom novog naučnog projekta... Da bi šta? Sad pala na čari nekog crvčka koji se ceo život jebavao i sad želi da se neko brine o njemu?
Rođen je u siromašnoj porodici a ne može kao radnik (vozač na primer) jako puno da zaradi na primer.
Vrlo često se vredan rad ne ispalti, mnogo je baraba na ovom svetu.
Vozac bas moze puno da zaradi danas.Rođen je u siromašnoj porodici a ne može kao običan radnik (vozač na primer) jako puno da zaradi na primer.
Hajde da si dao primer za profesora likovnog, MOZDA je on vise zaradjivao u doba SFRJ, ali vozac...
Nije bitno, vozi neki kombi za nekog gazdu koji ga malo plaća.Hajde da si dao primer za profesora likovnog, MOZDA je on vise zaradjivao u doba SFRJ, ali vozac...
Uvrediće se onaj ko se našao prozvanim.Kad bolje razmislim tema je osuđena da bude uvredljiva.
Ako si @Meliot sirotan , lepo navedi svoje druge kvalitete.
Ovako ja sumnjam da ti nas ovde zae***** i dodaješ klikove Krstarici.
Znači sve se kupuje u ovom životu pa i ljubav?Onda nije dovoljno sposoban ? Majstori danas puno zarađuju.
Kako si tako pametan ?Uvrediće se onaj ko se našao prozvanim.
Ja se ne nalazim prozvanim u ovoj temi. Ja bih uvek prvo izabrao onu koja mi je srcu milija.Kako si tako pametan ?![]()
To su tvoji intelektualni dometi ?
Znači sve se kupuje u ovom životu pa i ljubav?
Daj mani politiku ovde napiran si.Sve ima svoju cenu, pa i ljubav.
Nemoj mi reci da to nije tako, i da ti jasno ne mozes da procenis koliko tebi vredi npr. necije prijateljstvo, necija ljubav i sl.
Tipa, da li bi sada isao na ulicu da dobijes batine od Vucicevih terorista zarad ljubavi?
Ako ne bi, onda ti fizicki zivot vredi vise od ljubavi.
Tako da- Da, sve ima svoju cenu.
Opet nešto iz tvojih intelektualnih dometa .Znači sve se kupuje u ovom životu pa i ljubav?
Da li bi zarad ljubavi dao otkaz i gladovao, sastavljao kraj sa krajem, ziveo kao beskucnik ispod mosta?Daj mani politiku ovde napiran si.
Nisam nikoga ovde uvredio, ni sirotane ni tebe. A uvrediće se onaj ko se nađe prozvanim.Opet nešto iz tvojih intelektualnih dometa .
Vređaš sirotane,... vređaš mene,.. vređaš žene.
-------------
Mene to ne pogađa,.. ja sam jako daleko od "prozvanog",.. znači i tu si se izglupirao,.. da me više čitaš znao bi.
Ali, manje više,..
Kakav ti je to pristup : Koja bi danas pošla za sirotana.
Je li mu to jedini "kvalitet" ?
Ti si svoj kvalitet ovom temom pokazao,.. i tvoje intelektualne domete.
Preteruješ.Da li bi zarad ljubavi dao otkaz i gladovao, sastavljao kraj sa krajem, ziveo kao beskucnik ispod mosta?
Šta ćeš ti nekoj osobi koja se postala neko a nisi bila tu dok je ta osoba bila niko? Može i tako da se posmatra.Meliote, džaba ti ovo.
Svaka sposobna žena će gledati da nađe nekog sposobnog.
Pa čak i koja je nesposobna gledće da naše nekog sposobnog. To je naprosto tako.
Tako da ovo tvoje pitanje nije o nekoj plemenitosti... Ja mogu da budem plemenita prema siromašnim ljudima, ali ne mogu svoju sudbinu da povežem sa nekim ko će da me vuče dole. I to je zrelo i normalno razmišljanje.
Znači sve se kupuje u ovom životu pa i ljubav?