Koj Krac

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

pop80

Elita
Poruka
15.385
Obajvim komentar na FK Zvezda

brt kojom ubitačnom igrom?? pa je sl si gledao sinoć utakmicu il si jbni slepac koga žena laže šta se dešava na terenu?? duplo veći budžet imate od jbnog Boda a igrate ko krac, branite se protiv varošice od 40 000 ljudi.. manje stanovnika nego jbni Aleksinac.. pa obrukali ste Srbiju u zadnjih 5 godina..., cela Evropa vam se svake godine smeje.. Apoel, La Valeta, Karabak, Asatana, Mitjututututland, Ludikrac, Makabi i ostali fudbalski velikani koji vas ponižavaju.. .. ..zašto misliš da će sad biti drugačije?? sudije bla bla bla.. pa sinoć ste trebali 5 da primite al primićete ih u BG.. ja navijam da nekako uđete u LŠ da jedem kokice i gledam kako malo jače ekipe nabijaju svetske rekorde protiv vas jadnika
alo čiča imate 90 mil budžeta od države a Rodić vam na beku??! hahah
.. pa da daj malo pusti nas Zagrepčane ( Dinamo Zagreb se prošetao do Lige Šampiona sa duplo manje pare od vas ) nego budi jbno realan..da li smo mi krivi što vam Rodić (uz Gobeljića) najveće drvo u istoriji srpskog fudbala i dalje igra u prvih 11.. a imate para nije da nemate

i dobijem opomenu od adminbekstera 65 moda zbog vređanja..
kog sam jbno uvredio?' Rodića ili vašeg ******og Vučića???
gori ste od Severne Koreje

vidim da se partizan bas proslavio u kvalifikacijama.
ako je neko obrukao srbiju to je onda on.

bolje gledaj svoje dvoriste a ne sekiraj se za zvezdu kako je igrala protiv bodea.
ma ok al zašto pretnja banom na pp??

kog sam uvredio?? jbnog Rodića??
il smrada poput tebe i moda kog sam pomenuo boli istina??
nemam pravo da iskomentarišem utakmicu FK SNS krda??

pa ako kazes nekome "majmune iskompleksirani" to i jeste za brisanje i kaznu.
jeste i banuj me zbog toga ali da li je moj komentar za brisanje i za pretnju banovanjem??

brt kojom ubitačnom igrom?? pa je sl si gledao sinoć utakmicu il si jbni slepac koga žena laže šta se dešava na terenu?? duplo veći budžet imate od jbnog Boda a igrate ko krac, branite se protiv varošice od 40 000 ljudi.. manje stanovnika nego jbni Aleksinac.. pa obrukali ste Srbiju u zadnjih 5 godina..., cela Evropa vam se svake godine smeje.. Apoel, La Valeta, Karabak, Asatana, Mitjututututland, Ludikrac, Makabi i ostali fudbalski velikani koji vas ponižavaju.. .. ..zašto misliš da će sad biti drugačije?? sudije bla bla bla.. pa sinoć ste trebali 5 da primite al primićete ih u BG.. ja navijam da nekako uđete u LŠ da jedem kokice i gledam kako malo jače ekipe nabijaju svetske rekorde protiv vas jadnika
alo čiča imate 90 mil budžeta od države a Rodić vam na beku??! hahah
.. pa da daj malo pusti nas Zagrepčane ( Dinamo Zagreb se prošetao do Lige Šampiona sa duplo manje pare od vas ) nego budi jbno realan..da li smo mi krivi što vam Rodić (uz Gobeljića) najveće drvo u istoriji srpskog fudbala i dalje igra u prvih 11.. a imate para nije da nemate

Napisala bih tvojim nacinom komunikacije ali kako je ovo javni prostor uzdržacu se pa pišem da ova tema ide pod kljuc
Molim te a i sve ostale da ne otvarate teme o moderatorima i moderisanju i da vredjate sve redom..
@pop80 a i svi ostali ako imate primedbu žalite se putem pp-a administratou .@tab503 ili nekom od supermoderatora
Hvala vam unaped

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back