Koga znate u Beogradu od poznatih faca?

Imao sam desetak godina kad upoznah sada pokojnog Novaka Novaka.

U to vreme on je bio kao sad recimo Pavić ili Kovačević. Potpisivao je vrlo gledane TB serije, naravno zajedno sa Lolom Đukićem.

Došao je porodično u goste na ručak kod nekoga, pa ga valjda uhvatila nervoza te išetao na ulicu da ispuši cigaretu i malo prošeta.

Ja ga prepoznam i opet taj magnet. Hteo sam da popričam sa njim, a i on sa mnom.

Možda mu je trebala inspiracija za neku novu humoresku, a ja interesantan klinac, iz jednog beogradskog geta ...

Pitao me svašta, ja njega ništa, samo analiza kraja u kome živim. Jbg, vidim to ga interesuje !

Tako sam od malena bio ubeđen da su moje misli bitne i korisne !

Не у БГ али у НС је комшиница мојој мајци и мојим теткама била Дара Бубамара кад су биле мале

Мој ћале се дружио са Жељком Васићем а са Банетом 187 је био комшија у БГ

Мојој крштеној куми је тетка Викторија, фронтменка рок групе

Лично познајем Мирзу Селимовића, преко мајке која се са њим дружила.

Не у БГ али у НС је комшиница мојој мајци и мојим теткама била Дара Бубамара кад су биле мале

Мој ћале се дружио са Жељком Васићем а са Банетом 187 је био комшија у БГ

Мојој крштеној куми је тетка Викторија, фронтменка рок групе

Лично познајем Мирзу Селимовића, преко мајке која се са њим дружила.

Ko je Bane 187 ?

Давно, давно,
устопирам на Славији сада покојног народњачког бубњара Јанета.

Нека чуда су се дешавала,
превози радили - не радили,
ја навикао па и у Београду дигнем прст кад мора ...

Фини чова, крајње опуштен и нормалан.
РИП Јане.

Služio sam JNA davno, davno u Skoplju i sećam se, kako uveče upalimo televizor (postojala su samo 2 kanala), ja spazim nekog poznatog i povičem:
- E ovo mi komšija, ili
- Ovaj mi kum, ili
- Ovu su j svi mangupi u mom kraju
Itd, itd

Morao sam da prekinem sa tom praksom kada sam shvatio da ljudi oko mene (vojnici), nisu iz Beograda, i za njih su te čike i tete fatamorgana.

Back