- Poruka
- 2.270
Nisam shvatio temu kao tvoj apel za pomoc. Mislio sam da diskutujemo generalno o ovome. Zada iznosis vec neke privatne probleme.ali to ne mogu da priustim sebi, toliko sam depresivan da vise ne znam zasto sam ziv, moja majka i sestra razmisljaju drugacije od mene i bezbroj puta smo diskutovali o Bogu (koga u praksi za mene nema), pa im je opet stalo do mene, a ja se i pored toga osetim usamljeno, jer nema nicega dubljeg od samo tog nekog osecaja duznosti, kojeg mi je vise dosta i zelim pravu slobodu. Razmisljam o zivotu bez novca, i gde bih mogao da nadjem te srodne duse, jer ne mislim da se novcem i placanjem dugova kupuje sloboda. I tu sam depresivan jer ne vidim nikoga, a smrt od mene bezi, jos mi bude tesko sto majka i sestra tuguju za mnom, jer opet, ne mogu tako hladan da budem.
Koliko si dugo depresivan? Kao sto sam rekao, razlika u razmisljanju je okej i to posebno kada je religija u pitanju. Svakako da im je stalo, njihova si krv. Ne osecaj se usamljenim jer nisi prvi na ovom svetu koji je pozeleo slobodu, slobodu od sistema.
Ne vidis nikoga. A koga trazis?
Zasto tvoja porodica tuguje za tobom? Nisi umro.