S
Struja
Gost
okacila sam opet fredrika ljungberga na desktop
pa kada god ga dignem
ocu da se sobalim od milinu i seksualni naboj
pa kada god ga dignem
ocu da se sobalim od milinu i seksualni naboj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
......pa njega pominju samo NEDELJOM .............. :grin: :grin:branaaa:cudno mi je da nijedna zena nije pomenula Minju Subotu.. :shock:
Mislim da NJEGA ima taman za tri.gajic:Ej, bre....njega ima taman za mene. Ne prilazi! :-D
Liv Tyler:E ja bih Anthonyja Kiedisa i Ben Aflecka![]()
*RHCP 4ever*:'Ajde ne se*i!!!Svirali su 87 minuta i to je bio FESTIVAL!!! Oni su bili u obavezi da odsviraju samo 8 pesama! Nasi su krivi sto su to predstavljali kao koncert Peppersa, a ne kao "Green fest"! Cao i na njihovom sajtu je pisalo "Green fest"!
I nije pederas! Spavao je sa pola zenske populacije!!!![]()
*RHCP 4ever*:'Ajde, molim te, ne lupaj gluposti!![]()
.......kao i dzordz majkl .................... :wink: :-D .........uplashili se kishe ...........ovamo zestoki rokeri .................degenerici plishani .............*RHCP 4ever*:'Ajde ne se*i!!!Svirali su 87 minuta i to je bio FESTIVAL!!! Oni su bili u obavezi da odsviraju samo 8 pesama! Nasi su krivi sto su to predstavljali kao koncert Peppersa, a ne kao "Green fest"! Cao i na njihovom sajtu je pisalo "Green fest"!
I nije pederas! Spavao je sa pola zenske populacije!!!![]()
.......znam da su razocharali sve ...................a ti curko kad sam ih ja slushao ti si jela pachija govna misleci da su dudinje ........... 8) 8) .....ali tad se nisu folirali kao sad ...................chim para udari u glavu i kita ih pljesne obulju tu svirke nema .........*RHCP 4ever*:Ne znas nista o njima, ocigledno! Zato me ne nerviraj!![]()
determinanta:Mislim da NJEGA ima taman za tri.
Kud spomenuh coveka, kokoske one raspomamljene......is......is :-D
kambodza:.......znam da su razocharali sve ...................a ti curko kad sam ih ja slushao ti si jela pachija govna misleci da su dudinje ........... 8) 8) .....ali tad se nisu folirali kao sad ...................chim para udari u glavu i kita ih pljesne obulju tu svirke nema .........![]()
![]()
........slushao i dalje slusham samo rane radove ..................a ti i dalje budi "glupi" riba pa uchi ko ima psa ,kornjachu ,gaji labudove ..........sve ono shto nema veze sa muzikom ..............zbog takvih kao shto si ti muzika je u drugom planu a neke ne bitne stvari u prvom ................... :grin: kao shto rekoh josh si nezrela klinka koja se pali na sve shto prochita ............ali to je tvoja stvar ................a nezadovoljnih je bilo mnogo vishe nego zadovoljnih ....................zato mislim da nikad vishe nece praviti ovde koncert .................foliranti ...........uzgred 3 dana pre toga je chola pravio koncert ..................to se zove zvezda,koncert ,i odnos zvezde prema svojim obozavaocima .......da nepricham o kvalitetu glasa i kvalitetu prateceg benda ......*RHCP 4ever*:Jadnice...Vidim, kultura ti je bas "na nivou".Nazivas me curkom bez razloga i ponasas se jaaaaaaaaako nezrelo!
Nisu razocarali sve... Mozda tebe, ali znam sta citam po sajtovima... I nema veze koliko dugo ih slusas... Ja ZNAM da znam vise o njima nego ti! Garantujem! I sto ih onda slusas ako imas lose misljenje o njima?
![]()
.....glupo uporedjujesh dete babe i zabe ,chovek je nervozan jersem para zeli da mu bude koncert savrshen,pa chak ode sa celim sastavom na pripreme na palic,pitaj nekog ko se razume u pevanje da li mu je zadrhtao glas za 4 sata pevanja........a ove zabe .......8 pesama ,ma nisu morali ni da dolaze samo capili pare i pravac zabarija .......gdi ce zabe nego u zabarsku ,,,,,,,,,a ti se lozi i dalje na njih tvoje pravo ........samo nemoj te glupe fraze ,oni kraljevi ovo ono ............*RHCP 4ever*:Ha, ha.. Jadnice... Veruj mi, znam ja sve o njima u SVAKOM smislu... I NARAVNO da nema pesme koju ne znam... Otkud ti to da ja ne znam nista o njihovoj muzici?Kad kazem da znam SVE, to i mislim. I PODRAZUMEVA se da tu spada i muzika... Zbog nje sam ih i zavolela... A kasnije sam saznala sve te stvarni nevezane za muziku...
Iako ti pricas da je vise nezadovoljnih, ne slazem se... Citam na mnooogim sajtovima, vecina je zadovoljna, cak i prezadovoljna. I oni koji se zale, ne pisu nista strasno, vise komentare tipa: "Bilo je kratko, ali odlicno!" A sto se tice duzine koncerta, to je bio FESTIVAL! Ukapiraj!!!8 pesama su bili u duznosti da odsviraju...
A sto se Cole tice, poznajem osobu VRLO blisku njemu... I kaze da je jaaaaaaako cudan lik... Jako nervozan... 2 meseca pred koncert uopste ne prica...Nervozan je...