Koga biste od poznatih maznuli?

*RHCP 4ever*:
Kako lupetas! Da su "zabe", ne bi ih obozavalo ovoliko ljudi! Nemoj da pricas o necemu u sta se ne razumes!!! Nemoj da ih vredjas kad ne znas nista o njima!!! Sto se Zdravka tice, pricam o tome kakav je KAO OSOBA, INACE, ne samo pred koncert...
.........pa proveri da li su ovi tvoji zabari kad imali sopstveni koncert pred 120 000 ljudi ,kraj rasprave sa detetom .........................

kambodza:
.........ajd ne pali se vishe ...........odlichni su ........ali su zajebali ovo u indjiji ...............oni ili organizatori ..............................jbt. opasan si fan .......................cmokic .................

Jao, čoveče, šta će ti tolike trotačke, majke ti? Jesi li svestan koliko to neuredno izgleda?

Inače, vidim da niste ostali dužni jedno drugom. Došla sam da vidim o kakvoj se to strašnoj diskusiji radi, i videla sam samo međusobno pljuvanje.

Takođe sam primetila poruke osobe sa teškim slučajem disleksije na 4. strani. Ne bih da spominjem ime, ali trebalo bi da ide kod psihijatra, ne ume ništa da napiše.

I, da se pridružim temi, imam utisak da bi moja majka maznula frontmena Rammstein, a on je nekih 30 godina mlađi od nje. :shock:

Inače, mnogo je zgodan Japanac sa osme/devete strane. Nažalost, Čeda mi je pokvario utisak, pa ću sad ići da ispovraćam doručak i ručak. Sreća da još nisam večerala.

kambodza:
....pa tachka po tachka,tachkica ....................ma ja to da bi me ispravljali .........da me privede neka uchiteljica srpskog da me prevaspita .....................................................................................................
...Ko je mene zvao?! O, pa to si ti?! Tebi pomoći nema!!! Marš u ćoše!!! (doduše ova "ćoše" metoda se ne primenjuje u školama još od Vuka Karadžića ali ajde...).

kambodza:
......medj pileci bataci ......................... :grin: :grin: izem ti ovo perje ...................
Šta fali mom paperju?!! Baš je slatko!!! Ako imaš neku primedbu....soba za žaljenje prva vrata desno...otvorili smo ti prozor da se ne mučiš.....Eto, što su ti današnji muškarci?! Sve im nešto smeta!!! Odoh da smažem sladoled i budem debela i srećna. Sladoledu ne smeta moje perje!

ludopileglodjekosku:
Šta fali mom paperju?!! Baš je slatko!!! Ako imaš neku primedbu....soba za žaljenje prva vrata desno...otvorili smo ti prozor da se ne mučiš.....Eto, što su ti današnji muškarci?! Sve im nešto smeta!!! Odoh da smažem sladoled i budem debela i srećna. Sladoledu ne smeta moje perje!
.............opet ta vezbanka ........................ :grin: :grin: ....jel kornet ili shtapic ................

Back