velvet_doll
Zainteresovan član
- Poruka
- 240

...mljac...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...mmm, zar je bitno?Steffan:Ko ti je taj reptil?!?![]()
topmodelsica:Kad ste vec kod poznatih, setila sam se, ja sam overila i Dejana Stankovica, jos pre Igora, i jos pre ovog, onog. Mislim, overila, u smislu, smuvala se sa njim, ljubila se sa njim, u smislu ne zna da se ljubi samo me je zabalavio, na splavu. Ovako Dejan kaze kad muva ribu, spusti malo glas i kaze u poverenju: "Ne mozes ti da kazes da neces da budes sa mnom ako ja hocu da budes sa mnom".Nemanja se ljubi 10 000 puta bolje od njega. Nemanja obozava seks kad naidje pesma Dejo genije pa ti si Boooog, ima je na njegovom omiljenom CD-u.
topmodelsica:Kad ste vec kod poznatih, setila sam se, ja sam overila i Dejana Stankovica, jos pre Igora, i jos pre ovog, onog. Mislim, overila, u smislu, smuvala se sa njim, ljubila se sa njim, u smislu ne zna da se ljubi samo me je zabalavio, na splavu. Ovako Dejan kaze kad muva ribu, spusti malo glas i kaze u poverenju: "Ne mozes ti da kazes da neces da budes sa mnom ako ja hocu da budes sa mnom".Nemanja se ljubi 10 000 puta bolje od njega. Nemanja obozava seks kad naidje pesma Dejo genije pa ti si Boooog, ima je na njegovom omiljenom CD-u.
Lidija&David(Dejvid):Ne znam da li je ova tema pre postojala,ako jeste slobodno je zakljuchajte!
Ali ako nije,evo ja cu prva pocheti
ja bih njega
gajic:Erik Roberts
Dzejms Vuds
Kevin Spejsi
Stiven Sigal
Ralf Fajns
Dzeremi Ajrons
Endi Garsija
Dzejms Spajder
i, naravno moj omiljeni Jovan Memedovic
korona1:Uuuuuuuuuf, Jovan Memedovic definitivno!!!!!!!!!
freddie prince jr.:alyssu milano