Koga biste da vam peva na svadbi?

Da se ja pitam.... talasi.

Ja ona,par svedoka ako baš zakon iska ...neki domorodački zvaničnik da nam poturi gde da potpišemo... pa se povaljamo po plaži posle sa nekim pićem....i meni taman.

Kad već moram onda da potrošim pare na ono što volim, spasim familiju i prijatelje poklona i glupih izgovora ako nemaju a to što im uskratim sarmu i pevaljku oprostiće mi do prve slave :lol:

Da se ja pitam.... talasi.

Ja ona,par svedoka ako baš zakon iska ...neki domorodački zvaničnik da nam poturi gde da potpišemo... pa se povaljamo po plaži posle sa nekim pićem....i meni taman.

Kad već moram onda da potrošim pare na ono što volim, spasim familiju i prijatelje poklona i glupih izgovora ako nemaju a to što im uskratim sarmu i pevaljku oprostiće mi do prve slave :lol:

A muzika, kako ces bez muzike.. Yotube sa telefona? :D

e ja uopšte ne volim svadbe tipa ovo što se kod nas pravi plus običaje..imam odbojnost prema tome
i jbte ta svadba pa to je mučenje
ustaneš rano, a pitanje je kako si spavao
pa šminka frizura dolaze po maldu onda venčanje crkva opština cmakanje restoran

Ma ne volim ni ja, mnogo ljudi, svi gledaju u tebe, ali opet to je obicaj i tradicija, to smo mi.. Ja nekako kapiram da je poenta tog dana da budes srecan sto se vezujes za osobu koju volis, a rodbina i prijatelji su tu da bi bio jos srecniji, jer su to (manje-vise :mrgreen: ) tvoji dragi ljudi..

Jbg,vecina koje bih ja voleo da mi pevaju na toj imaginarnoj svadbi je mrtva na zalost.
Ali napravio bih kombinaciju,2Cello's,za one koji vole lake note Jelena Rozga,Marija Serifovic a da cuti i samo mesa Rada Manojlovic.Njoj nikako mikrofon u ruke,samo kao dekoracija.
Skoro sam slucajno cuo Bojan Marovic kako peva narodnjake,momak je pokidao,mozda i on kao opcija.
Ali jedna stvar bi bila OBAVEZNA-T R U B A C I !!!Bez njih se ne bih zenio.

Back