djorax
Poznat
- Poruka
- 7.984
Ko ti je prvi na tepetu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobro si se setioslavishans:...i Luče Belopalančko!![]()

MLogo sam pametan, Smedj sam, Visok, Zgodan, BEZ Kola, Dobro kuvam, duhovit....MarijA`:nekog intelektualca, visogog, crnog , zgodnog, sa dobrim kolima, bez majke, bez brata, da dobro kuva, duhovitog.. da ne bude da mnogo tražim evo ne mora da zan da igra kola... E TAKVOG
![]()
![]()
![]()
![]()
MA nema veze...vidim da vozish traktor, pa rekoh, BASH MI TREBAJEDNA s TRAKTOROMMarijA`:E da zaboravih da napišem NEOŽENJEN
Hvala

vanesssa56:MA nema veze...vidim da vozish traktor, pa rekoh, BASH MI TREBAJEDNA s TRAKTOROM![]()

ti... ko drugi...djorax:Ko ti je prvi na tepetu?
i ...........? (znas koga)milicaanchy:Bilo koga ko ocje sa mnom na rhcp![]()
![]()

A mene nigde nema®:_honeybunny_, -Eva-, +SpookyGirl+, Allexandrra, anakin, ancika, Artinve, Astrodita, Banshee, baraba*, bems, bhc33, bigsister, blondi, bundeva, Butterflies And Hurricane, Ćale, CaLiMeRo, chika_doktor, Čili, čupavka, daca75, Dina81, diretore, Dlakava_strvina, esperanca137, Ester, Gazdinka, gigule, Gljiva zjalelovka, goldfish, goodday, guda, hanumica, Hellen, jabajagi, jacques, jastuk, Jelena-bimba, JOVANA77, Julian_Duranona, Kad_LupimLupim, Kapris, Krvolok, Kučka, lady me, lanfear, Lexa, Lilu, limunada, little, looodica, loop, LUDICA, MadonnaGirl, majcheki, Mala umetnica, mala_nish, mammy, Mannibals, MarijA', marina.c,maslachak, Master_Chief, Matilda, McMillan, Milena_9, Milicaanchy, millkica, minon, MirjaMN, mishica, morphea, nana, NataLija_BG, NatasaNatasa, nedodirljiva88, neozbiljko, Nesi, Neva, Nico, november child, november child, Omen, one4you, Oximoron, Padalica, Peta W, phenomenon, Profimare, Psihologue, Queen_, Registrovankorisnik, S_K_V_O, Samouka, Selena, septembar, Shizi, Sibirska, SINDI, Sjenka, slavishaNS, Smokvica8, snaja88, Snežna_kraljica, sofffy, Stari lisac, Strela, Suzy, taja, tamarela, tamo sam gde...., whitenicky, xpajamacax, zainteresovana, zavodljiva1976, zelenooka, Zena s greskom, zendeli,
®:_honeybunny_, -Eva-, +SpookyGirl+, Allexandrra, anakin, ancika, Artinve, Astrodita, Banshee, baraba*, bems, bhc33, bigsister, blondi, bundeva, Butterflies And Hurricane, Ćale, CaLiMeRo, chika_doktor, Čili, čupavka, daca75, Dina81, diretore, Dlakava_strvina, esperanca137, Ester, Gazdinka, gigule, Gljiva zjalelovka, goldfish, goodday, guda, hanumica, Hellen, jabajagi, jacques, jastuk, Jelena-bimba, JOVANA77, Julian_Duranona, Kad_LupimLupim, Kapris, Krvolok, Kučka, lady me, lanfear, Lexa, Lilu, limunada, little, looodica, loop, LUDICA, MadonnaGirl, majcheki, Mala umetnica, mala_nish, mammy, Mannibals, MarijA', marina.c,maslachak, Master_Chief, Matilda, McMillan, Milena_9, Milicaanchy, millkica, minon, MirjaMN, mishica, morphea, nana, NataLija_BG, NatasaNatasa, nedodirljiva88, neozbiljko, Nesi, Neva, Nico, november child, november child, Omen, one4you, Oximoron, Padalica, Peta W, phenomenon, Profimare, Psihologue, Queen_, Registrovankorisnik, S_K_V_O, Samouka, Selena, septembar, Shizi, Sibirska, SINDI, Sjenka, slavishaNS, Smokvica8, snaja88, Snežna_kraljica, sofffy, Stari lisac, Strela, Suzy, taja, tamarela, tamo sam gde...., whitenicky, xpajamacax, zainteresovana, zavodljiva1976, zelenooka, Zena s greskom, zendeli,