djorax
Poznat
- Poruka
- 7.984
Moj avatar je zainteresovan 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

.PLESsitnihDEMONA.:Jao kako ste mi svi ovde fini i slatki i divni...milina bozija je bilo druziti se sa vama. Sve me nesto zabole stojadin da vas opet sve upoznam na nekoj odbojci ili sto Niki moj brat predlaze na americkom futbalu. Bas bih voleo da mi neko preprica ko je koga olajavao posle jednog takvog divnog okupljanja i druzenja...jaoj deco kako je to divno.NIki brate,ljubi te tvoj braaaaat...stize prolece,evo nula stepeni svi piju ladno pivo kazu stiglo prolece. Znas i sam kakvi su Norvezani,a tek Norvezanke...secas se,bio si za NG kod mene.A jel se secas one crnkinje? Hehehehe.

.PLESsitnihDEMONA.:Niki brate,ajde javljam ti se neki dan...ja vise brate ne znam gde sam. Pa mi trebas kao navigacija,******. Povedi bar par buljuka vojske,hehehehehe. Hoces da dodjes kod mene za Uskrs?Hehehe. Ti da mi dovedes Samathu. Heheheheh,ja cu da vam platim avio karte,a tebi cu i stjuardesu da zavrsim.
)))

november child:..mene ima dva puta...
..what does it makes me..?
))
Profimare:@nikija
Niki kad cemo da se upoznamo?![]()
)))
diretore:...odredjene osobe poznajem...ali nije sigurno da one to takodje znaju...;-) :shock: