KOGA BI VOLELI DA UPOZNATE SA FORUMA

jel sam vam pricao da bi' voleo da upoznam Umu Turman? posle bi mi sve izlazili zmarci u stomaku... ofanziva, kako se to drugacije zove... pa je pogledam tako, sa iskrivljenom glavom malo... da dobijem ugao da joj bljesne svetlost sa mog zuba pravo u oko... pa kad zavrtim sa glavom... pa kad se nasmejem... a ona trepne 2-3 puta... eh, kako bi to bilo lepo... samo... verovatno bi' i ja postao k'o oni njeni bivsi momci... neee... u stvari... nikada ne bi' pokusao da je kontrolisem... da je stavim u dzep... ona je previse vredna svetu, da je neko kao ja odvoji od istog... mislim da su njoj u porodici svi bili nesto poznati... prethodne generacije... isto k'o ja... meni ujka svirao harmoniku najbolje u selu... svirao igranke... eeee... ne slutite kako je to bilo vazno tad... tako je i zbario moju ujnu... a ona je ekstra... stalno se sali na moj racun i kaze: zeni se, rile legendo, da igra ujna i da nadje novog ujku... ovom starom zardjali prsti... a ja joj kazem: ma, ujna... dok su samo prsti zardjali, nije strasno... a ona kaze: e, vraze, vraze...

_AnjA_:
Vidi ti nju.."samo anja"..malo li je? :p ;) Vala, picemo tu kafu!!!
Hajde,kad hoces.
Ja uvek idem u paketu forumasa.Odmah dovedem dvoje sa sobom. :lol:
Koga bih ja volela da upoznam? Jbg upoznala sam Jagodicu, to mi bilo poslednje.
Hehehe vreme pre i posle jagodice.
Ima tu dve tri zenice deluju bas slatko.Ona limunada,recimo.
Ma, ne znam ja to zaboravim, pa kada se setim onda volim.

Back