Koga bi ste opalili sa forumu.Naravno:U mislima

Šaptač:
Queen_:
pa jesi li procitao naslov topica-"...u mislima..."

Naravno, ali ovde se to toliko potencira da me prosto... brine. :lol:

pa slusaj, u stvarnosti smo uglavnom na poslu (barem ja) i tesko bih mogla da opalim ili budem opaljena osim ako imam nekog privlacnog kolegu-sto nije slucaj. Ovako, u mislima ja i Gazdinka smo uvelike u akciji na mom radnom stolu

Queen_:
Šaptač:
Queen_:
pa jesi li procitao naslov topica-"...u mislima..."

Naravno, ali ovde se to toliko potencira da me prosto... brine. :lol:

pa slusaj, u stvarnosti smo uglavnom na poslu (barem ja) i tesko bih mogla da opalim ili budem opaljena osim ako imam nekog privlacnog kolegu-sto nije slucaj. Ovako, u mislima ja i Gazdinka smo uvelike u akciji na mom radnom stolu

Evo i ja vas u mislima gledam... I uzivam u eroticnosti dva naga zenska tela... Zamisljam tebe kako govoris gazdarici neke veoma prljave stvari koje nju dodatno uzbudjuju... A ja samo gledam divlju ljubav dve zene i polako ostajem bez VHS trake u kameri...

Queen_:

Ma ok, bre, opušteno. :D
Ni ja nisam za cross-forumski sex, o radnom mestu i da ne pričamo. Primećujem samo da se ljudi ustručavaju da se izjasne i za misli, dalje da ne idemo. Kao što već rekoh, izupoznavali se međusobno, pa ih blam... 8)

Gazdarica:
Draga, dobre su ti ove carapice, koje imas na sebi...
Zelim da ti lizem ribicu kroz njih... :lol: :lol: :lol:
:twisted: hehehehe

Mr. Garisson:
"Chapter 18

Diana has never slept with another woman before... but it was an erotic thought she often fantasies about. And as Rebecca's naked body layed before her, Diana couldn't help but feel aroused.
"Go on" Rebecca said softly, "touch me"...
Diana leaned down slowly and brushed Rebecca's bare stomach with her fingertips... It felt good. Like a penis. A soft, but sturdy penis that felt worm to the touch. In Rebecca's mind, she suddenly felt like she was surrounded by penises, they were all around her, flopping all around and slapping her face. It was as if she were in the redwood forest of penises. They present themselfs tall and mighty all around her with..." Mr Hat what a hell are you doin'?

hehehehe :mrgreen:

d1:
Gazdarica:
Draga, dobre su ti ove carapice, koje imas na sebi...
Zelim da ti lizem ribicu kroz njih... :lol: :lol: :lol:
:twisted: hehehehe

Mr. Garisson:
"Chapter 18

Diana has never slept with another woman before... but it was an erotic thought she often fantasies about. And as Rebecca's naked body layed before her, Diana couldn't help but feel aroused.
"Go on" Rebecca said softly, "touch me"...
Diana leaned down slowly and brushed Rebecca's bare stomach with her fingertips... It felt good. Like a penis. A soft, but sturdy penis that felt worm to the touch. In Rebecca's mind, she suddenly felt like she was surrounded by penises, they were all around her, flopping all around and slapping her face. It was as if she were in the redwood forest of penises. They present themselfs tall and mighty all around her with..." Mr Hat what a hell are you doin'?

hehehehe :mrgreen:
Hehehe, gdje ovo iskopa...? :lol: :lol: :lol:

Kleo:
...i?jel neko nekog opalio?

Drzao ju je nezno i dodirivao polako. Kresao ju je o braon povrsinu velike kartonske kutije... A ona je postajala sve vrelija i vrelija... Zapalila se... Uzeo ju je nezno. Postavio uz veliki broj sitnih grancica...

I tada je sve bilo spremno za rostilj... Ubacio je sibicu medju suvo granje i zamisljao miris tek pecene piletine... A ona je gorela, gorela i izgorela medju ugljenisanim ostacima grana... To je bila zadnja sibica u kutiji... Jedva je zadrzao tugu i suze...

:P :P :P

Back