krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.262
K'o i obično !!! :-DNeva:Dobrovoljac...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
K'o i obično !!! :-DNeva:Dobrovoljac...?
krvolok:K'o i obično !!! :-D
Ja vec reko da cu ja, sve u interesu naukeNeva:Dobrovoljac...?
Ma, Nevencica je nekako suvise fina, nekako mi se cini da su forumasice vise za izivljavanjedragojIo:magdalenicu a i nevencicu jako gotivim, i jos poneke.....
) ......... ja sam mnoge forumashice opalio van foruma u RL ...to je vece zadovoljstvo ti bese onaj sretno ozenjen itd?!whitenicky:Sto u mislima da neku opalim) ......... ja sam mnoge forumashice opalio van foruma u RL ...to je vece zadovoljstvo
![]()
Ako neko može tako masovno da obrće sa strane i da ostane u braku, taj je svakako srećno oženjen.blondi:ti bese onaj sretno ozenjen itd?!

Ovde na forumu pored Alek.mozda ima samo nekoliko dobrih frajera,a mozda gresim.............Aleksej ... sta ti je tu slatko? :smajlikojipovraca:Mortisa Adams:Cini mi se da je onaj Aleksej sladak, ali nazalost ne ***********nista ispod 28 god.,mada u masti je sve moguce,salim seOvde na forumu pored Alek.mozda ima samo nekoliko dobrih frajera,a mozda gresim.............

...hahahahahaha trbusnjake hahahahahaha, jes da imam nikad bolje uradjene ruke al trbusnjake nikako! naocare niakd, jos uvek dobro vidimZefirra:...bolji si svakako od alekseja...
...ne znam ali odbijaju me momci kao on...i nisam ti videla gradju,dobro...ali lozim se mnogo na misice...posebno lepe trbusnjake...
...wasp,si ti imao naocare?![]()
Mortisa Adams:Cini mi se da je onaj Aleksej sladak, ali nazalost ne ***********nista ispod 28 god.,mada u masti je sve moguce,salim seOvde na forumu pored Alek.mozda ima samo nekoliko dobrih frajera,a mozda gresim.............

Zefirra:Aleksej ... sta ti je tu slatko? :smajlikojipovraca:
Zefirra:...bolji si svakako od alekseja...
...ne znam ali odbijaju me momci kao on...i nisam ti videla gradju,dobro...ali lozim se mnogo na misice...posebno lepe trbusnjake...
...wasp,si ti imao naocare?![]()
blondi:ti bese onaj sretno ozenjen itd?!

nadam se da nisi jedan od onih sa edipovim kompleksomПрц Милева:Ova mi je nešto mlogo poznata. Mora da me je čuvala kad sam bio u vrtiću![]()