A
Aleksej_BASO
Gost
Samantha Jouns:Ne znam ja nikoga ovde,..jos sam nova
Upoznaces nas...
I mene...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samantha Jouns:Ne znam ja nikoga ovde,..jos sam nova

)

ma,lozi nas samo:wink: ...garant je visok metar i zilet ili ima piskavo pederljiv glasmoje srce:Došla da samouvereno kažem - NIKOGA.
A onda videla avatar ovog Iluzioniste.
Mhmmmm...
i...da ne zalazim u detalje
B. ja mislim da nisu mislile nista lose. :? To je bio kompliment. :wink:iluzionista:Izgleda da se ovde iskrenost ne isplati... Eto, ja sam među retkima smeo da stavim svoju sliku u avatar... Stvarno mrzim provociranja i zato će ona biti izbrisana.Bye, bye, girlies.
![]()
cuj,lose da mislimchokolada:B. ja mislim da nisu mislile nista lose. :? To je bio kompliment. :wink:
...sve sto sam pomislila u kontextu iluzioniste je bilo dobro:razz: ...MNOOOOGO DOOOBRO8-)MISLISH ONO STO SAM JA NAPISALA?!:-?iluzionista:Misliš komplimenti (množina)? Dakako da jesu... Ali jedan od tih tkzv. komplimenata je u stvari prerušena provokacija.Da ne bi sad odgovorao na to i dalje se uplitao u mrežu... Jednostavno do daljnjeg stavljam škorpiju.
8-)E pa ja to ne znam. :? Meni nije izgledalo tako ali ti verovatno najbolje znas. ;-)iluzionista:Misliš komplimenti (množina)? Dakako da jesu... Ali jedan od tih tkzv. komplimenata je u stvari prerušena provokacija.Da ne bi sad odgovorao na to i dalje se uplitao u mrežu... Jednostavno do daljnjeg stavljam škorpiju.

bundeva:sto vragolastu niko nece? aj ja cu![]()
A jeli?Kad_LupimLupim:Ma ja sam u mislima dosad opalio pola zenskog dela foruma![]()
..E,pa....ne secam se da li sam odgovorila...Mnogo gotivan tip jedan...... Bojan....chokolada:E pa ja to ne znam. :? Meni nije izgledalo tako ali ti verovatno najbolje znas. ;-)
chokolada:Btw pozdravljam te, nisam te dugo videla.![]()
Vragolasta Amfibija:ej,buki ...od svih tvojih postova zapamtila sam samo jedan jedini gde si zablistao.
glasi : krkni joj ga
to se zove vrehunac postovanja...hihihih....aj moze ako me stignes
Ipak korporacija je to. :rolleyes:father:Ima jedna mala.....ali nikako da je stignem.....