Ma uzecu najverovatnije nemackog ovcara
!
Ma ima tu igre itd, ali setnje slabije
!

Ma ima tu igre itd, ali setnje slabije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sarplaninac... verovatno jedini dovoljno samostalan da izdrzi takav ritam zivota (sam, pa sam, pa zatvoren, pa pusten, pa sam, pa sam).
e sad, jedini ti je problem kad posle tog 'sam u boxu, sam u dvoristu, sam u boxu, sam u dvoristu' dodjes ti jednom kad imas vremena, kao gotovo potpuni stranac... bilo bi zanimljivo viseti tu igru![]()
cekaj, jel ti zelis psa da bi imao ljubimca, ili da bi izigravao neku facu? nemoj da se ljutis, ali ostavljas utisak kao da zelis ovo drugo samo...Ma uzecu najverovatnije nemackog ovcara!
Ma ima tu igre itd, ali setnje slabije!
ovaj je bas blentav... u cuvara moze da se svrsta jedino po tome sto se ljudi plase njegovog izgleda x))
da se razumemo, maltene svaki pas je cuvar kad neko napadne njegovog vlasnika, to ne racunam x)
e da, sto niko ko trazi cuvara ne razmislja o velikom snauceru? svi koje ja znam su bas dobri u tom pogledu. nisu agresivni, cak suprotno, ali su uglavnom ostri prema nepoznatima, jedino ne znam da li su za dvoriste![]()
cekaj, jel ti zelis psa da bi imao ljubimca, ili da bi izigravao neku facu? nemoj da se ljutis, ali ostavljas utisak kao da zelis ovo drugo samo...
i nemoj da unistavas psu zivot, to je zivo bice! no zahteva minimum jednu setnju, ili trening u dvoristu, od 2h dnevno i ako ne mozes to da mu pruzis, ne uzimaj ga, a da ne pominjem da nijedan pas nije za zivot u boxu, niti na lancu (ok, nekad moras da ga vezes, ili zatvoris, ali da provodi zivod tako - to je mucenje).
Uzmi pekinezera........ Neces pogresiti![]()