MS.MILOS
Obećava
- Poruka
- 76
kojeg psa da kupim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kojeg psa da kupim
Hahahahhahahahahaha!! Trololololololo ma bas Boga ti kaze li se Doga Argentino i Cane Corsa?? Nije tacno kaze se Dogo Argentino i Cane Corso(ci sam ponosni vlasnik jedne kuje stare 6 mjeseci.)nit se kaže korso nego korsa, nit se kaže dogo nego doga...
...ako oćeš da se ljudi oduševljavaju tvopim psom, pošto vim da ti je to cilj, kupi kangala...
kojeg psa da kupim
Za cc ne znam al kaze se DOGO argentino.tj argentinski pas a ne doga.nit se kaže korso nego korsa, nit se kaže dogo nego doga...
...ako oćeš da se ljudi oduševljavaju tvopim psom, pošto vim da ti je to cilj, kupi kangala...
da budem iskrena, meni malo cudan taj izbor- cc ili malinoa. imaju oni nesto zajdnicko, vrstu, ali tesko da se mogu porediti. kako si ih uopste izabrao? za sta ce da ti sluze?
nit se kaže korso nego korsa, nit se kaže dogo nego doga...
treba mi pas koji ce prije svega biti dobar prijatelj ali i da cuva dvoriste a kad sam mogao izaci na kraj sa sarplanincem mislim da cu moci i sa CC
a dvoriste je povrsine oko 1000m2 tako da ce imati dovoljno prostora
Normalno da nije cuvar kada zivi u stanumoj drug ima cc i to je najveca mazulja koju ja znam i najblentaviji pas ikad... mozda je do vaspitanja, ili cega vec, ali on je sve osim cuvar. jedino sto izgleda opasno i ne podnosi druge muzjake, to je sva njegova ostrina.
ako se odlucis za njega, budi spreman na mogucnost da u jednom periodu odrastanja bude maltene nepokretan jer usled brzog rasta desava se da ih odvaljuju kosti od bolova (drug je mislio da pas ima displaziju, ali se ispostavilo da je samo rast u pitanju i da nije usamljen slucaj cc-a koji jedva ustaje u tom razdoblju, da te ne slazem sad koliko je imao tacno meseci).
i da, zivi u manjem stanu najnormalnije, jako je miran unutra.
btw, meni nijedan pas nije za lanac, box i nepustanje u kucu...
kakve to veze ima da li zivi u stanu ili ne? :O
kakve to veze ima da li zivi u stanu ili ne? :O
ovaj je bas blentav... u cuvara moze da se svrsta jedino po tome sto se ljudi plase njegovog izgleda x))
da se razumemo, maltene svaki pas je cuvar kad neko napadne njegovog vlasnika, to ne racunam x)
e da, sto niko ko trazi cuvara ne razmislja o velikom snauceru? svi koje ja znam su bas dobri u tom pogledu. nisu agresivni, cak suprotno, ali su uglavnom ostri prema nepoznatima, jedino ne znam da li su za dvoriste![]()
Tvoja definicija cuvara je?
Tvoja definicija cuvara je?