Kog Psa Uzeti?

• Začetnik teme Začetnik teme petakovicm
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kojeg psa da kupim

• DOGO ARGENTINO

• CANE CORSO

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
mops.
pug_acdc.jpg

Skupo i skupo. I zahtevno za odrzavanje, a maltici su obicno i malo lajaviji. Uopste, ti mali su obicno papreni sa cenama ali ako bih morala da ti preporucim neku relativno zdravu, ne preterano zahtevnu toy rasu, to bi bili tulearski kotoni ili kratkodlake civave.

• Podržavam
Reactions: DD
Mops se mnoooooooooooooogoo linja :) ima moja komsinica,dok je bio mali bio je presladak i sve super,kada je krenuo da se linja to je bilo straaasno.Ali zavolela ga je pa joj to ni ne smeta,samo redovno cetkanje,i eventualno FURminator.Kada je sam obicno spava ili tako nesto,ne pravi stetu i ne uznemirava komsije..razmisli o mopsu :D

Skupo i skupo. I zahtevno za odrzavanje, a maltici su obicno i malo lajaviji. Uopste, ti mali su obicno papreni sa cenama ali ako bih morala da ti preporucim neku relativno zdravu, ne preterano zahtevnu toy rasu, to bi bili tulearski kotoni ili kratkodlake civave.
ih kotoni su jos skuplji,a civave pune kompleksa i lajave su..Nesto razmisljam,ne znam da li ti se svidjaju psi sa

brahiocefaličnim njuskama (spljostenim)za tebe-francuski buldog i mops.
a razmisli i o patuljastom snauceru,ne linja se,samo treba da se povremeno trimuje,mali je imas ih u raznim bojama (crno srebrn,crn,biber so i beli) i relativno lak za dresuru ukoliko pocnes na vreme (dok je mali,sve kroz igru)

• Podržavam
Reactions: DD
Znas kako, izvela bi ja kera bar 3 puta, ne bi mi bio problem ni da ustanem malo ranije pre posla da ga prosetam, al ja radim od 6-15 (putujem na posao) zato se i lomim koje kuce da uzmem. Zivim u stanu, ne bih da laje 9 h dok mene nema, pa da komsije polude. Za dlake mi nije problem. Kad sam mogla da se izborim sa 5 macaka, mogu i sa 1 kucetom. Raskinula sam sa deckom i bas mi treba malo privrzenosti i paznje. Sto se para tice, nisam neka bogatasica, al mogu da izdvojim toliko za kuce i veta. O5, ako sam mogla za 5 macaka, mogu valjda i za 1 kuce. Pa, popusim cigara za bar 100 e svaki mesec.

zooberza.poljomasine.net/zoAutorskiTekstoviJedan.aspx?ime...
@ mimi's mom Znas sta, msm da cu njega da uzmam, al ne mogu da nadjem koliko im se krecu cene

Uh, ne radi link. Na koju rasu mislis?

A mene pudlice sve podsecaju na gospodarice noci. Izvinjavam se vlasnicima pudli.

Pa ne znam bas, kraljevske pudle, one velike, su mi bas u skladu sa imenom. Ali puno im nege treba, osetljivi su im koza, oci, usi... A frizure i kozmetika im kostaju k'o svetog Petra kajgana.

Uh, ne radi link. Na koju rasu mislis?

Ali puno im nege treba, osetljivi su im koza, oci, usi... A frizure i kozmetika im kostaju k'o svetog Petra kajgana.

mimi`s sta rece ti ovo?????????????? odakle ti ovakva dezinformacija ?:)))
Imam ih dve, osim vakcina, ne znam da veta videse iz nekog drugog razloga (ne racunam Enu i njen problem s KRPELJOM)
Sta im je to s kozom, ocima i ushima....ja ne znam za to?
Uzmes psa s normalnom genetikom, izbegnes Madjasku psecu pijacu i psa za 50 evra i onda nikakvih problema nema.

mimi`s sta rece ti ovo?????????????? odakle ti ovakva dezinformacija ?:)))
Imam ih dve, osim vakcina, ne znam da veta videse iz nekog drugog razloga (ne racunam Enu i njen problem s KRPELJOM)
Sta im je to s kozom, ocima i ushima....ja ne znam za to?

Treba im redovna nega, inace imaju tih problema, zar ne? Ti svoje pse negujes besprekorno, to znam ali ima ljudi koji se malkice zalete a da se ne informisu prethodno i onda pate i oni i pas. A da su zahvalne u smislu da se uz adekvatnu negu ne linjaju i ne oseca se nikakav miris, to znam i to im je veliki plus svakako.

Pa ti si mi ga predlozila, tulearski kotoni

A, tulearski kotoni. :) Ako bih birala ijednu toy rasu, njih bih odabrala. Sto se tice ozbiljnih odgajivaca, neki creme de la creme u Zagrebu kosta oko 1500 evra, odgajivac je Gordana Vuk, psi su sam evropski vrh. Ima u Senti za nekih 700-800 evra ali bilo je vec na forumu slucajeva da je doticna gospodja falsifikovala rodovnike, da su devojka odavde i covek iz Slovenije dobili pse sa identicnim podacima pa je mozda i bolje otici dalje i platiti vise, ne zbog papira nego cisto da budes sigurna da nisi dobila plod incesta, ili nesto ko zna sta... Inace, nema sisanja, samo im se malo srede sapice i to je to. Sad, sigurno ih ima i ovde i kod savesnih odgajivaca, proveri na sajtu kss spisak registrovanih.

Au, pa to mi bas mnogo, ja sam mislila do 500 e. Nema sanse da dam tolike pare, zivela bi na lebu i vodi godinu dana. Ako mas predlog neki za te pare, daj :) Mada, mogla bih da dam 700, samo daje zdrav. Rodovnik mi nije bitan, necu ga vuci po izlozbama. Hvala na savetima, prokopacu sutra, cini mi se da bih mogla sa tim kerom :)
P.S. Komsijinu civavu (Bigi, zamisli imena) mogu da pomazim malo, i to je to. Nekako se ne mogu zamislim s civavom.

Poslednja izmena:
Au, pa to mi bas mnogo, ja sam mislila do 500 e. Nema sanse da dam tolike pare, zivela bi na lebu i vodi godinu dana. Ako mas predlog neki za te pare, daj :) Mada, mogla bih da dam 700, samo daje zdrav. Rodovnik mi nije bitan, necu ga vuci po izlozbama. Hvala na savetima, prokopacu sutra, cini mi se da bih mogla sa tim kerom :)
P.S. Komsijinu civavu (Bigi, zamisli imena) mogu da pomazim malo, i to je to. Nekako se ne mogu zamislim s civavom.

Latisa, imamo u komsiluku odgaivaca, veoma savesnog, tuluara... Ako te zanima kontakt, javi mi se na pp. Tesko da je cena tolika, a psi su potpuno korektni :)

А да ипак нађеш дечка? Не, озбиљно....
Немам ја поверења у те напрасне љубитеље животиња.
И ако нема пса да не зна који је погодан за стан итд..мсм :neutral:

Ja nisam naprasan ljubitelj zivotinja. Ako te vec zanima, prelistaj postove, pa vidi. Pa pomnozi sa 10, za sve ostale koje sam poudomljavala. Sve vakcinisane i ociscene od svega i svacega. Stidi se da tako kazes nekom poput mene.

Back