- Poruka
- 48.596
mops.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ih kotoni su jos skuplji,a civave pune kompleksa i lajave su..Nesto razmisljam,ne znam da li ti se svidjaju psi saSkupo i skupo. I zahtevno za odrzavanje, a maltici su obicno i malo lajaviji. Uopste, ti mali su obicno papreni sa cenama ali ako bih morala da ti preporucim neku relativno zdravu, ne preterano zahtevnu toy rasu, to bi bili tulearski kotoni ili kratkodlake civave.
buldozi su mnogo osetljiva rasa...........nemoj njih.
ne znam kakve su pudlice one ne traze mnogo setnje.
zooberza.poljomasine.net/zoAutorskiTekstoviJedan.aspx?ime...
@ mimi's mom Znas sta, msm da cu njega da uzmam, al ne mogu da nadjem koliko im se krecu cene
A mene pudlice sve podsecaju na gospodarice noci. Izvinjavam se vlasnicima pudli.
Uh, ne radi link. Na koju rasu mislis?
Ali puno im nege treba, osetljivi su im koza, oci, usi... A frizure i kozmetika im kostaju k'o svetog Petra kajgana.
mimi`s sta rece ti ovo?????????????? odakle ti ovakva dezinformacija ?))
Imam ih dve, osim vakcina, ne znam da veta videse iz nekog drugog razloga (ne racunam Enu i njen problem s KRPELJOM)
Sta im je to s kozom, ocima i ushima....ja ne znam za to?
zooberza.poljomasine.net/zoAutorskiTekstoviJedan.aspx?ime...
@ mimi's mom Znas sta, msm da cu njega da uzmam, al ne mogu da nadjem koliko im se krecu cene
Da citiram samu sebe. Koliko bi kostalo ovo stene i ima li neko da ga prodaje?
Pa ti si mi ga predlozila, tulearski kotoni
Au, pa to mi bas mnogo, ja sam mislila do 500 e. Nema sanse da dam tolike pare, zivela bi na lebu i vodi godinu dana. Ako mas predlog neki za te pare, dajMada, mogla bih da dam 700, samo daje zdrav. Rodovnik mi nije bitan, necu ga vuci po izlozbama. Hvala na savetima, prokopacu sutra, cini mi se da bih mogla sa tim kerom
P.S. Komsijinu civavu (Bigi, zamisli imena) mogu da pomazim malo, i to je to. Nekako se ne mogu zamislim s civavom.