gost 431298 Elita Poruka 16.701 29.08.2022. u 16:19 - Kofer ljubavi #51 Ali ne mozemo biti ni horderi. Niti ocekivati da ce to cuvati narednih 10 generacija.
P pasuljsko rebarce Gost 29.08.2022. u 16:27 - Kofer ljubavi #52 86bogomoljka: Није несрећа што ме се она не сећа, несрећа је што се ЈА ЊЕ сећам... Kliknite za proširenje... si sigurna da je kod mene bas tako? il opet da se nadmecemo ko ima jaci eq, muskarci ili zene?
86bogomoljka: Није несрећа што ме се она не сећа, несрећа је што се ЈА ЊЕ сећам... Kliknite za proširenje... si sigurna da je kod mene bas tako? il opet da se nadmecemo ko ima jaci eq, muskarci ili zene?
P pasuljsko rebarce Gost 29.08.2022. u 16:29 - Kofer ljubavi #53 georgejune: Kako je to lepo,kod dede u kuci su braca pokupila sve znas sta je ostalo,samo slike,to je tuga,za mene samo to vredi Kliknite za proširenje... kada dodje do rata ili ako si prognan najveca je tuga ne kada ostanes bez doma, stvari, prijatelja vec ako ne uspes da sacuvas makar neke fotografije
georgejune: Kako je to lepo,kod dede u kuci su braca pokupila sve znas sta je ostalo,samo slike,to je tuga,za mene samo to vredi Kliknite za proširenje... kada dodje do rata ili ako si prognan najveca je tuga ne kada ostanes bez doma, stvari, prijatelja vec ako ne uspes da sacuvas makar neke fotografije
Manastirka Buduća legenda Poruka 31.886 29.08.2022. u 16:49 - Kofer ljubavi #54 LBarbara: ..mislim da nikad nista nisam bacila...dakle... Kliknite za proširenje... Ova se pakuje k'o ja,...n'umem da zatvorim kofer! Odlepiću!
LBarbara: ..mislim da nikad nista nisam bacila...dakle... Kliknite za proširenje... Ova se pakuje k'o ja,...n'umem da zatvorim kofer! Odlepiću!
86bogomoljka Legenda Poruka 55.343 29.08.2022. u 17:17 - Kofer ljubavi #55 pasuljsko rebarce: si sigurna da je kod mene bas tako? il opet da se nadmecemo ko ima jaci eq, muskarci ili zene? Kliknite za proširenje... Може и обрнуто, небитно
pasuljsko rebarce: si sigurna da je kod mene bas tako? il opet da se nadmecemo ko ima jaci eq, muskarci ili zene? Kliknite za proširenje... Може и обрнуто, небитно
P pasuljsko rebarce Gost 29.08.2022. u 17:23 - Kofer ljubavi #56 86bogomoljka: Може и обрнуто, небитно Kliknite za proširenje... jok, ne moze nikako jer zene generalno brze prebole posto odmah nadju zamensku osobu makar za dan il dva znaci bitno je itekako
86bogomoljka: Може и обрнуто, небитно Kliknite za proširenje... jok, ne moze nikako jer zene generalno brze prebole posto odmah nadju zamensku osobu makar za dan il dva znaci bitno je itekako