Kod Dr.Olje kuromehanićarke :rumenko:

ne kontam to stvarno...pa da svaka sad razmishlja na taj nacin na kome da se uce i da se vjezbaju...shta? treba da zavrshi sve,faks,specijalizaciju a da pregled ne izvrshi...

ljudi to su medicinski radnici,nije njima do bash tvog polnog organa...

nije toliko ni jedan vrijedan da se muci 8-9 godina...shta vam je :mrgreen:

Sinnke se ne vazi,zbog njega bih postala jajolog :)

ne kontam to stvarno...pa da svaka sad razmishlja na taj nacin na kome da se uce i da se vjezbaju...shta? treba da zavrshi sve,faks,specijalizaciju a da pregled ne izvrshi...

:klap::klap::klap:

...da te pitam nesto, jesu li se nekada ucili na tebi? Na meni jesu i znam kako je...i to nekoliko puta grupa od desetoro njih, kada smo vec kod toga bas su slusali dermu...nije ni najmanje prijatno, em te boli, rastura, em ta bolest udara na nervozu, em si osetljiv jako, ne znas da li ce oziljci da ti ostanu, primas kojekakve lekove, trpis izrasline mesec dana preko cele kicme, sav si placljiv, tesko ti je sve i valjda imas pravo na intimu u takvim trenucima...a najgore je sto me se jedan momak setio kroz tri godine u klubu...bas mi je neprijatno iskustvo...treba da se izvrsi podela bolnica na one za praksu i na one bez prakse...kod nas se to prilicno mesarski radi...

Glede ove teme, šta mislite kako osobe žemskog spola obavljaju tu svoju dužnost genitalnog mehanićara? Jerbo zar ne padnu te žene u iskušenje kada vide veći kobas od muževljevog? :per: Naravno ako su mlade....

daklem? :think:

edit: da ispoštujemo spolnu ravnopravnost, tema može biti i o pićkotehnićarima doktorima :)

al ja ne razumem temu.
to stvarno o doktorima?
pa ne znam kako ne skoci da mu popushi, stvarno:P

meni jednom posle porodjaja doktor radio Ultrazvuk, al ne klasichan po stomaku gelom, nego s nechim valjda plastichnim, oblik i velichina vibratora, samo shto je svuda ravno, razuemte shta hocu da kazzem, naravno, nema onaj glavic..
i sad mene blam, aijaoo ja se skinem ..legnem, rashirim noge..on stavi to i tako pomera i gleda na ekranu..kad je zavrshio nishta nije rekao..i ja tako lezzim i pitam ''jel gotovo?'' a on meni ''jeste, shto>ocesh josh?'' ja pocrvenela majko mila..kazzem necu..hehhe ludilo

meni jednom posle porodjaja doktor radio Ultrazvuk, al ne klasichan po stomaku gelom, nego s nechim valjda plastichnim, oblik i velichina vibratora, samo shto je svuda ravno, razuemte shta hocu da kazzem, naravno, nema onaj glavic..
i sad mene blam, aijaoo ja se skinem ..legnem, rashirim noge..on stavi to i tako pomera i gleda na ekranu..kad je zavrshio nishta nije rekao..i ja tako lezzim i pitam ''jel gotovo?'' a on meni ''jeste, shto>ocesh josh?'' ja pocrvenela majko mila..kazzem necu..hehhe ludilo

koji prostak od coveka, tj lekara...

...to je upravo balkanizam o kome ja govorim...prema pacijentima se ponasaju kao da su veterinari a ne lekari...ne slusaju sta im govoris, osudjuju, smeskaju se...ne govorim ja o rutinskim kontrolama kada si i ti sam opusten vec pricam o situacijama kada ti nije dobro i uplasen si samim tim sta bi mogli da ti kazu...na zapadu je odnos prema pacijentu vazan koliko i sama lekarsko - dijagnosticka vestina...nisu bogovi ako su lekari. Svez primer, moja sestra je za PLAB ucila kako se u UK prilikom porodjaja pocepa manje od 20% zena, kod nas je to slucaj sa 80% zena. Kod njih lekar i ne prilazi, poradja te babica a ovde lekar, gde je tu logika, bilo kakva...nisu njihove zene vise rastegljive od nasih, porodjaj nam ostaje kao trauma manje zbog bolova koliko zbog tog sivenja, hladnih bolnica, ne mozes lepo da operes kosu, da se sredis...nisu bwe humane...ne kazem kada nam nije dobro svi idemo kod njih i svaka njima cast ali bas bi bilo fino ako bi malkice poradili na osecajnosti i saosecajnosti...

to je onaj pravac u nasoj medicini kao kad se zena poradja i pocne da kuka od bolova a oni dodju pa kao: sta se deres, bilo ti lepo dok si ga pravila, a.....

fuj
da..meni prishla babica mladja od mene..tipa na praksi..ja urlichem zoviii doktorkuuu koja me primilaaa!!!! a ona ''shta je Snezzana, pa mora da boli''
yeeee pa znam da mora da boli, ali bash da mi se kosti chereche, nisam znala

.Svez primer, moja sestra je za PLAB ucila kako se u UK prilikom porodjaja pocepa manje od 20% zena, kod nas je to slucaj sa 80% zena. Kod njih lekar i ne prilazi, poradja te babica a ovde lekar, gde je tu logika, bilo kakva...nisu njihove zene vise rastegljive od nasih, porodjaj nam ostaje kao trauma manje zbog bolova koliko zbog tog sivenja, hladnih bolnica, ne mozes lepo da operes kosu, da se sredis...nisu bwe humane...ne kazem kada nam nije dobro svi idemo kod njih i svaka njima cast ali bas bi bilo fino ako bi malkice poradili na osecajnosti i saosecajnosti...
tuzzno :( i to kolko sam chula bash mozze da bude odvratno..ne razumem zashto ih na vreme ne secnu? kao mene npr..posle se i ne provali nishta. ushije te i dovidjenja..
ma da...budesh u njihovoj spavacici umazanoj sopstvenom krvlju od glave do pete par dana..uzzivancija..

...to je upravo balkanizam o kome ja govorim...prema pacijentima se ponasaju kao da su veterinari a ne lekari...ne slusaju sta im govoris, osudjuju, smeskaju se...ne govorim ja o rutinskim kontrolama kada si i ti sam opusten vec pricam o situacijama kada ti nije dobro i uplasen si samim tim sta bi mogli da ti kazu...na zapadu je odnos prema pacijentu vazan koliko i sama lekarsko - dijagnosticka vestina...nisu bogovi ako su lekari. Svez primer, moja sestra je za PLAB ucila kako se u UK prilikom porodjaja pocepa manje od 20% zena, kod nas je to slucaj sa 80% zena. Kod njih lekar i ne prilazi, poradja te babica a ovde lekar, gde je tu logika, bilo kakva...nisu njihove zene vise rastegljive od nasih, porodjaj nam ostaje kao trauma manje zbog bolova koliko zbog tog sivenja, hladnih bolnica, ne mozes lepo da operes kosu, da se sredis...nisu bwe humane...ne kazem kada nam nije dobro svi idemo kod njih i svaka njima cast ali bas bi bilo fino ako bi malkice poradili na osecajnosti i saosecajnosti...

Problem sa zdravstvom u Srbiji je toliko veliki da mu treba minimum 5 godina da se reši...Prvo da pročešljaju kadar i izbace sve one što završiše medicinu na tatinu i maminu "šušku". Pa političari malo manje da e voze skupim kolima a malo više da se ulaže u bolnice, a ne da mile bubašvabe po novorođenoj deci i porodiljama. Pa onda da se uvede tabela: uvrediš pacijenta verbalno-tri meseca neplaćenog, neadekvatno lečiš-dobiješ otkaz, umre ti pacijent tvojom krivicom-ideš brajko u zatvor kao da si ga pištoljem upucao u čelo, a familiji plaćaš silnu odštetu tako i da tvoji čukununučići grcaju u dugovima da to isplate...
E videla bih kako bi se onda ponašali.....
A neko sada, u porodilištu i na ginekologiji, dve sestre na 40 pacijentkinja, a doktor zakuntao negde ili otšao da tezgari.....:confused:

Problem sa zdravstvom u Srbiji je toliko veliki da mu treba minimum 5 godina da se reši...Prvo da pročešljaju kadar i izbace sve one što završiše medicinu na tatinu i maminu "šušku". Pa političari malo manje da e voze skupim kolima a malo više da se ulaže u bolnice, a ne da mile bubašvabe po novorođenoj deci i porodiljama. Pa onda da se uvede tabela: uvrediš pacijenta verbalno-tri meseca neplaćenog, neadekvatno lečiš-dobiješ otkaz, umre ti pacijent tvojom krivicom-ideš brajko u zatvor kao da si ga pištoljem upucao u čelo, a familiji plaćaš silnu odštetu tako i da tvoji čukununučići grcaju u dugovima da to isplate...
E videla bih kako bi se onda ponašali.....
A neko sada, u porodilištu i na ginekologiji, dve sestre na 40 pacijentkinja, a doktor zakuntao negde ili otšao da tezgari.....:confused:

il otišo da jebbe sestru u vešeraju...

:D :D

:rotf: :rotf: :rotf:

:eek:
zavrsio bi on meni sa tim cudom u dupetu da mu radim ultrazvuk govanceta :azdaja:

Back